Followers

World Clock

>

Wednesday, November 3, 2010

Not Falling Apart

I know I have been in an emotional wrecked lately n I would like to thank first for those who are concerned at me. Yes I am in a state of emotional breakdown n dah lama tak rasa cmni. Last kali pon time skola dlu kena soo bile dier dh dtg blk tu mmg rasa cm giler sgt2 n tak dpt nk kwal. Thank God aku masih ag waras n tak wat any dumb decision or action.

So far rasa lega pasal exam berderet2 dah lepas. I just finished 4 exams n mls nk citer ol about da exams. Aku taw r aku bdk history n mmg dah nature aku suka citer bnda2 lps but when it comes to exam let's just forget it. There are something kiter tak nk citer n just keep it to ourselves. Soo skang ni aku ader break yg agak lama before my next exam n aku bole relax2 dlu layan muvies n hangout with rakan2 bitches yg gemar kuar n menghabiskan duet sepanjang masa even tho masing2 dah bankrap. Hehe

Btw cuti semester nk dekat so sebagai THE LEADER batch aku (pasan), I am planning to make a small reunion as usual. Mula2 bincang dgn Arep nk nek bukit ag n Arep suggest nek ader satu bukit kat blakang Yuyayiea ni. Patu mlm tadi tibe2 tnya pndapat Yan n dier cm lagi prefer wat picnic n santai2. Aku cm ok je wat picnic n santai2 ni tapi cm tak adventurous plak. Patu td time abes xam tibe2 jmpa Arep blk n dier bg cadangan g mandi air terjun kat Lata Hammers @ Bentong. Hmmmm cadangan menarik gak bg aku. Tibe2 aku rasa nk tkr plan plk g tmpt air terjun yg Arep ckp ni. Besides Arep br bgtau yg trek bukit blakang UIA ni tak baper selamat so cm bahaya. Kitorg ni bukan laa pro sgt cm Arep n Nadea dah panjat berpuluh2 bukit n gunung soo taknkla amik risiko. Aku still utamakan safety first. Nk enjoy pon kena gak jaga keselamatan kan. Soo setelah berpikir panjang (takderla pjg mana pon) I have decided nk wat trip to Lata Hammers dis coming holiday.


Trip to Lata Hammers @ Bentong
Thursday, 2nd December 2010
Dari pagi smpi petang



Aku wat december pasal aku just found out rmi yg abes xam end of november. So far yg aku taw abes awal just Yuyayiea students n UITM je wich msg2 abes dlm 15 Nov cm2. Tapi date mungkin akan byk kali mengalami perubahan n papepon aku akn sentiasa update kat korg klu ader tkr tarikh. Spt biasa klu saper nk ikot silala inform aku but as usual la aku tau bnda ni takkan terjadinya bcuz aku jugakla yg kena henggeh2 contact korg ajak g trip ni. Takpela I don't mind pon pasal trip ni aku yg wat so aku tak kesah pon nk henggeh2 ajak korg. Besides dah mls nk kecik2 hati ni n pikir 'asyik aku je yg wat smua keja' pasal aku dah lali dgn bnda2 ni. As long kiter kuar nt kiter enjoy ye kwn2. Hehe. But aku tak janji trip ni jadi pasal klu takder sambutan aku terpaksa cancel r.


Anyway Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 akan kuar in next two weeks. Soo barangkali post aku pasni akn lbey more to Harry Potter coverage as aku dah plan dis year aku nk wat tribute kaw2 punya pasal Harry Potter since aku hanya ader 2 thn je lagi utk hidup dlm dunia fantasi Harry Potter. Sesape yg rasa annoy baca pasal Harry Potter je kat blog aku silala tkn butang x warna merah kat atas blah kanan internet browser korg 2. Seriously from the bottom of my heart Harry Potter mmg sgt meninggalkan kesan mendalam sepanjang aku bergelar manusia di kat dunia ni. Haha emotional plk tibe2. Yang paling penting aku akn make sure aku akn duk hadap g tgk muvie ni at least 3 kali kat wayang. Hehe




p/s: Sblm exam ritu jumpa Intan. Dah lama giler tak jmpa Intan. Ni 1st time kitorg jumpa time semester ni. Dah abes semester brla nk jmpa. Hehe. Kitorg have a quick catch-up. Aku kasi keychain Bali wich aku beli utk dier n Awyn dier kasi coklat bar vochelle kat aku. Oh Intan masih lagi going strong dgn bf dier. Klu sape2 nk tgk muka bf dier silalah ke fb anda masing2 n search profile nama Saiful Izwan. Bf dier takderla hensem mana pon. Hahaha jahat giler mulut aku. Takder la memaen je ye Intan. Asalkan ko bahagia dgn Iwan tu.


Pic Intan plg terbaru. Stil maintain mcm dlu kan? Hehe


p/ss: Lately ni aku giler dgr lagu2 Maroon 5. Br taw betapa bestnya lagu2 Maroon 5 ! ! Sblm ni just dgr lagu2 hit dier je. Album br dier Hands All Over You pon dah dload. Pani nk cr album Taylor Swift 'Speak Up' plk. Album Speak Up ni dah terjual 1 million copies tu. Tibe2 br2 nipon aku dah betol2 minat Taylor pasal br pasan smua lagu dier dlm album Fearless smua best2 gak. Aku siap smgt dload documentary Taylor swift Journey to Fearless yg TV Series tu ag. Haha. Smua thanks to Elnur pasal aku copy2 album2 ni from him. Hehe



p/sss: Nk ikot Demi Lovato masuk rehab gak. Huu


9 comments:

  1. sila update bnyak2 pasal harry potter. i pun x sabar nak tgk!

    dah abes 4 paper? gile hebat! i baru nak start esok. HOHO. takut!

    ReplyDelete
  2. ak rs cam heeeepiiiii gler sb ko mcm da recover wpun ade ag laa kesan-kesan 'keemoan' tuh. haha. :p

    ReplyDelete
  3. wah lama ak x bc blog ko ni azam! ko ni x abes2 la ngn harry potter ko tu eh. btw ak pn tggu gk finale harry potter ni but da bukak sem nnt bru ak tgk. n bout da picnic konfem2 ak x dpt join wahai en.azam memandangkan ak kt umah time ni. but..azam..! y had u put my pic in ur blog? seriously nmpk sgt muka ak tgh pnt n time ni ak bru lps study. aish...delete2! seriously buruk..!

    ReplyDelete
  4. fiera: Wah ko pon suka Harry Potter gak ke? xtau plk. Okeh no prob nt aku update ag.

    ang: thanks pasal amik berat psl aku. hehe

    intan: aarrrhhh takder2 aku taknk buang gmba ko 2. cantek ap. hehe. mmg aku saje je buh tarikh tu tak nk bg ko ikot. hahaha

    ReplyDelete
  5. hahaha atas saranan kau azam, aku terus pegi facebook dan search "saiful izwan".... hahahaha

    yg ni maybe okey kowt. aku cuti ada plan nak keje. tapi papehal member comes first. sooooooo. nanti aku roger. toddles~~

    ReplyDelete
  6. mirul: Bagus2. Hehe


    Yan: Wokeh no prob. Ko nk keja ap plk ni? Cuti ko lama sgt ke?

    ReplyDelete
  7. aku dengan member aku maybe keje kat BC. tapi tak sure lagi. bila dah dapat keje nye aku helo2 kau la. cuti aku sampai akhir 12,so memang lama la lepak umah. lagipn aku de plan nak g somewhere, tu yg aku nk simpan duit sikit tu. heh

    ReplyDelete
  8. BC 2 ap?waaa nk g honeymoon dgn yus ea?bukan maen ea ko.nk ikot! Hahaha

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...