Followers

World Clock

>

Saturday, November 6, 2010

Maroon 5: Hands All Over






















Track Listings:

1. "Misery"
3:36
2. "Give a Little More"
3:00
3. "Stutter"
3:16
4. "Don't Know Nothing"
3:19
5. "Never Gonna Leave This Bed"
3:16
6. "I Can't Lie"
3:31
7. "Hands All Over"
3:12
8. "How"
3:36
9. "Get Back in My Life"
3:37
10. "Just a Feeling"
3:46
11. "Runaway"
3:01
12. "Out of Goodbyes" (with Lady Antebellum)
3:16

  • iTunes & Deluxe Edition bonus tracks
  • "Last Chance" (Adam Levine, Sam Farrar) - 3:10
  • "No Curtain Call" (Levine, Jesse Carmichael, Harmony David Samuels) - 3:44
  • "Never Gonna Leave This Bed" (Acoustic version) - 3:22
  • "Misery" (Acoustic version) - 3:46
  • "If I Ain't Got You" (Live) (Alicia Keys) - 4:00
  • "The Air That I Breathe" (Levine, James Valentine, Tommy King) - 4:17
  • "Last Chance" (Live) - 3:12

  • Wow agak provocative di situ cover album Maroon 5. But I kinda like it because it is sexay ! Hehe. Hands All Over adalah album ketiga Maroon 5. Selain Taylor Swift aku pon skang tgh giler akan lagu2 Maroon 5. Maroon 5 telah masuk dlm list band kegilaan aku selepas Black Eyed Peas, One Republic and Paramore. Lagu2 dier mmg smua aku layan. Sore Adam Levine yg unik n sengau2 yg sedap pon wat aku suka je dgr lagu2 dier. Kadang2 klu aku tensen lagu Maroon 5 mmg seswai sgt nk layan mood aku. Even kat dlm iPhone aku smgt buh video2 HD Maroon 5 time dorg perform VEVO concert atas bumbung Hotel Empire at LA tak slp aku.

    Oh klu Maroon 5 datang Malaysia wat concert DEFINITELY aku akan pegi n sggp bayar beratus2 ringgit semata2 nk beli tiket dier. Hehe


    p/s: Album ni juga aku dload secara haram. Hehe


    p/ss: Tak sngka wat 6 posts kat dlm blog dlm satu mlm. Ni smua gara2 ingin mahu lari drpd tekanan exam. Hasilnya: IT WORKS !

    2 comments:

    1. owh azam. aku dah lama cintakan Maroon 5, waaayyy before everyone else. suara Adam Levine yang kacak betul2 buat hati aku cairrrr. oowwhh!!!


      kalau Maroon 5 turun kl, aku sanggup bayar mahal. ajak aku yok! LOL

      ReplyDelete
    2. Waaaa bagus la klu cm2. Ader geng ader geng. Hee

      ReplyDelete

    HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...