Followers

World Clock

>

Saturday, November 6, 2010

Taylor Swift: Speak Now






















Track Listings:

1. "Mine" 3:50
2. "Sparks Fly" 4:20
3. "Back to December" 4:53
4. "Speak Now" 4:00
5. "Dear John" 6:43
6. "Mean" 3:57
7. "The Story of Us" 4:25
8. "Never Grow Up" 4:50
9. "Enchanted" 5:52
10. "Better than Revenge" 3:37
11. "Innocent" 5:02
12. "Haunted" 4:02
13. "Last Kiss" 6:07
14. "Long Live" 5:17

All songs written and composed by Taylor Swift.


Ni album baru Taylor Swift called Speak Now. Cantek kan cover album n inlays dier. Dlu aku tak baper suka sgt Taylor Swift n slalu pikir dier artis cm ntah pape je. Klu suka pon just suka gitu2 je n tak hadap sgt cm aku giler Britney Spears. Tapi skang pas aku dah dgr satu album Fearless dier dlu aku sgt gile2 akan Taylor Swift. Baru sedar yg lagu dier smua genre yg aku minat n smua lagu dier sgt santai untuk didengari. Besides dier artis yg sgt talented pasal dier wat smua lagu dier sndri n smua lagu dier best2 lak 2 ! Klu dier nyanyi live pon sore dier n maintain je tak cm artis len yg duk tercungap2 n miming je atas pentas. Taylor ader identiti dier sndri n tak suka tiru org len. Love you TAYLOR ! !

Btw, lagu Dear John dlm album ni Taylor tujukan kepada John Mayer-si-womanizer-itu. Cuba tgk lyric lagu ni:

I see it all now that you’re gone
Don’t you think I was too young
To be messed with
The girl in the dress
Cried the whole way home
I should’ve known.
My mother accused me of losing my mind
But I swore I was fine…”
“You’ll add my name to your long list of traitors who don’t understand
And I’ll look back in regret I ignored what they said
‘Run as fast as you can’.

Nmpk sgt Taylor kutuk John pasal permainkan perasaan dier. Padan muka ko John ! Men2 ag dgn Taylor. But I still love John Mayer pasal lagu dier pon smua best2 gak n genre aku. Hehe

p/s: Speak Now telah terjual sebanyak 1,047,000 copies di United States SAHAJA pada jualan minggu pertama ! Album ini juga telah banyak menerima positif feedbacks n review from music critics. Cayala Taylor !

p/ss: Album ni aku dload secara illegal. Klu sape2 nk pandai2 r cari. Heee

No comments:

Post a Comment

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...