Followers

World Clock

>

Tuesday, November 16, 2010

Potter Junkie Part XII

Deathly Hallows New York red carpet baru je diadakan tadi. Aku tgk kat E! Online live kol 7am tadi. But dis time bg aku red carpet dier tak se grand cm kat UK. Only main casts je yg datang red carpet ni n smua macam in hurry time intebiu. Publicists masing2 nk soh pelakon drg cpt2 abeskan intebiu ni. Even Dan pon cm complain dier tak dpt nk spend byk masa for peminat2 dier n kena rushing2. But still aku puas hati pasal once again Emma proves that she is a hot gal with that short hair. I love her !

So jom enjoy gmba2 time red carpet baru2 ini.


Dress by Calvin Klein

Hot ! !

Innocent Dan

Tanned Tom

Ralph, Dan, Emma, Rupert and Tom

Introducing the another Watson. It's Alex Watson ! Oh dier penah modelling dgn Emma time for Burberry last year.

Alamak kantoi sgt Dan pendek gile ! Hehe

The cool Rupert

Alex Watson


Oh akhirnya aku dah book tiket Deathly Hallows ! Going to watch mlm sok aka mlm premiere day. Hee

Book online kat GSC.



p/s: Selamat Hari Raya AidilAdha ! !

No comments:

Post a Comment

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...