Followers

World Clock

>

Thursday, November 11, 2010

Potter Junkie Part VII

Oh skarang aku sedang berada di HS Cafe semata2 nk tgk LIVE UK Red Carpet Deathly Hallows. Besides arini mmg aku tak dpt duk diam pasal excited sgt n bukak tenet spjg masa je semata2 nk update pasal red carpet ni. So kesimpulannya stdy for last 2 final papers aku Sabtu ni ntah ke mana la kan jawabnya. Baca notes History of Ottoman Empire skali kuar kat dpn mata Harry Potter and the Deathly Hallows. Patu smbg ag skit baca pasal Sultan Abd Hamid II and the Young Turks kuar kat dpn mata Harry, Ron and Hermione tgh lari2 dr Death Eaters. Hahaha. Mengarut2.

Akhirnya setelah penat tggu selama setahun movie kesayanganku telah tiba di cinema. Papepon aku akn update pasal red carpet dier jap g. Skang ni nk update pasal Harry Potter and the Deathly Hallows photocall kat Warner Bros. Leavesden Studios, London, England ari rabu ritu. As usual yg datangnya semestinya la Emma Watson, Daniel Radcliffe and Rupert Grin. Oh Bonnie Wright yg jadi Ginny Weasley pon ader skali. So kat bawah ni gmba2 dorg time photocall tu.













Yes I admit dorg ni telah melakukan FASHION CRIME ! Adoyy aku rasa korg nyew wardrobe dlm movie ten times better kot. But I still love Emma papepon and she looks cute with bright red lipstick and short hair. Sgt Audrey Hepburn ! Hehe


p/s: Suka tgk episode Glee mggu ni. Go Kurt !

1 comment:

  1. emma watson tak elok rambut pendek! ala, spoil sudah. :(

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...