Followers

World Clock

>

Wednesday, November 10, 2010

Potter Junkie Part VI

Akhirnya TGV Cinemas dah start open for ticket reservation for Deathly Hallows ! So potter maniacs sekalian anda bolela melayari ke website TGV SEKARANG klu korg nk book tiket for Deathly Hallows yang akan ditayangkan di negara kiter 17 Nov ni. Sooo excited ! Hee



Website TGV tnjk showtimes Deathly Hallows


Btw, E! Online akan wat livestreaming for red carpet Deathly Hallows kat New York dis Nov 15. Mksdnya korg ley tgk live red carpet Hallows ni kat website E! Online on dat date ! More information can be found here.



p/s: Weyhhh banyak lagi tak stdy History of Malaysia and Osmanli History ! ! Adoooyyyyy

2 comments:

  1. da boleh book ke? horaaaayyy! haha. happy je. ko da book belum?

    ReplyDelete
  2. haha..belum ag..nk plan tgk dgn kwn2 aku..aku nk tgk premiere kat gsc pasal tak silap aku dier ader 2d..hehe

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...