Followers

World Clock

>

Thursday, October 28, 2010

Pookay

Urghhh aku benci keadaan skang. Aku benci segala2nya ! Rasa cm nk soh org bunuh aku byk kali je. Exam start ari sabtu ni patu berderet ahad n den senin. Naperla smua xam aku kat YuuuuYaaaaYeeiaaa ni msti berderet2 je dr dlu?! Mmgla pas senin tu aku der gap cm lama gak tapi tertekan kot nk blaja cm org gile for 3 paper berderet ni. Patu 13 Nov aku ader double paper. Cam KIMAK je ! Dahla aku tensen dgn Statistic pasal byk giler bnda aku tak paham. Patu dgn Management wich aku rasa ap yg aku baca notes dier aku tak paham lgsg pasal smua words dier guna bahasa alien. Naperla ko tu bodoh sgt Azam Baizen tibe2 nk minor BBA ? Skang br nk nyesal. Kadang2 aku rasa cm nk stop je blaja. Penat r blaja. Br skang aku tau nape ramai laki2 kat sana taknk sambung laja n keja trus or merempat je dlm life dorg. Seyes study mmg penat. Nk kena pikir tula pikir ni la. Patu nk hafal ni la hafal tu la. Wat kerja2 mengarut la. Last2 lupa gak.

Hidup ni banyak sgt tekanan. No wonder la rmi sgt org bunuh diri or cari bnda yang tak elok nk lepaskan diri daripada smua masalah yg melanda diri dorg.

I hate my life ! I hate EVERYTHING ! ! Byk sgt bnda tak kena. BYK SGT ! ! !


p/s: Betul la kata Paramore. The truth never sets me free.

5 comments:

  1. إن الله مع الصابرين
    Banyak berdoa pada Allah minta kekuatan untuk belajar. Baca Quran, zikir dan solat hajat supaya mendapat ketenangan.

    GOOD LUCK exam AZAM..

    ReplyDelete
  2. uitt.. takot aku bce entri ko kali ni.. relax r weh.. drpd aku bunuh ko, bek ko blanje aku dlu.. abes kn duet jpa ko tu.. haha~ *just kiddin*
    p/s: dlm blaja xpnh ade yg sng~

    ReplyDelete
  3. *smack*
    hello bro..hehe
    orang kate kalo cara lembut tak makan saman, kita kasik cara kasar..hee

    org2 kat atas ni da give a word of comfort for you...aku nak kasi smack kat ko..kasi bersemangat sikit nak buat keje..

    we love you bro..so, bertahan sikit dengan ujian hidup yang berbagai2 ni...dont die soo soon...

    nak mati pun bukannye senang lar...
    jadinye..jgn minta nak mati awal..byk bende lagi yg ko boleh dapat in this life...

    "Inna Ma'al Ushri, yusra..."
    -Sesungguhnya bersama kesulitan ada kemudahan-

    HE repeat this word two times. HIS promise is ABSOLUTE..have faith...^^

    ReplyDelete
  4. chill azam.we have our ups and downs.take it as a test from Allah if byk benda tak kena.hope things will be easy for u,nnt.pray to him.take care :)

    ReplyDelete
  5. Halloo!! Hihi...wow! u'r in emo state of mind?? chill dude. Life is not easy. Well, I'm new here. Thanks for following me. Follow u back...

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...