Followers

World Clock

>

Tuesday, November 16, 2010

Rihanna: Loud














Track Listings:

No. Title
1. "S&M"


2. "What's My Name?" (featuring Drake)


3. "Cheers (Drink to That)"


4. "Fading"


5. "Only Girl (In the World)"


6. "California King Bed"


7. "Man Down"


8. "Raining Men" (featuring Nicki Minaj)


9. "Complicated"


10. "Skin"


11. "Love the Way You Lie (Part II)" (featuring Eminem)




Loud merupakan studio album kelima Rihanna. So far aku tgk review kat tenet dier dpt posititve reviews from the media. But stakat ni aku just suka lagu Only Girl in the World, What's My Name n Love the Way You Lie pasal tiga2 ni yg tgh popular kat radio. Album Rihanna yg latest ni byk lagu2 clubbin. So sape2 yg suka g club tu mmg bole layan r lagu2 dlm album ni. Aku stil suka album dier yg Good Girl Gone Bad dlu but myb lama2 aku bole accept kot lagu2 dlm album ni. Biasala klu lagu ni skali dgr tak suka tapi lama2 dah dgr suka punya.

Rihanna punya inlays kat dlm album ni pon smuanya seksi2. Bg aku dier ni tgh krisis identiti pasal dier masih lagi tgh cari style yg seswai dgn dier. Yela spjg masa duk tkr style n penampilan diri je. Nek rimas lak aku tgk. Hmm


p/s: Tgh dload OST Deathly Hallows gak. Hee

No comments:

Post a Comment

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...