Followers

World Clock

>

Saturday, September 19, 2009

Lalaaaa . .

Aku bukak blog Mayam n tgk posting dier yg bertarikh 18 September 09 yg bertajuk Sonata 5 Avicenna Corner. Baca posting dier ni aku gelak sorg2 pulak cuz aku dah lupa ap yg Mayam n Wawa tulis pasal aku kat dlm sonata ni. Ni r dorg tules pasal aku kat dlm Sonata 5 Avicenna tu:


Menceriaka
n kelas harapan kami
'Guru' Sejarah buat kami
Kalau belajar hebat sekali
'Skandal' baru pasti di ketahui
Azam Adnan paparazzi kami


Thanz to Mayam cuz upload Sonata ni kat blog dier.Hehe..Klu saper2 nk baca Sonata ni dr awal smpi abis sila click sini .


Then and Now

p/s: Tibe2 tgk blk gmba aku dlu kat skola dgn skang br pasan yg muka aku ader ubah skit (Rambut aku smstilaa yg paling ketara dah berubah.Hehe). No wonder laa Ckgu2 skola terkejut tgk aku n ader segelintir duk kutuk2 n carasz aku dgn penampilan br aku time aku dtg skola ritu. Namun ader gak ckgu yg suka n kata aku makin macho.Haha. 'Terima Kaseh' laa kpd yg duk kutuk aku wlupun mereka mengeluarkan statement itu secara humour. Klu nk ckp tak suka ckp jewla tak suka takyah laa nk tuduh2 aku bukan2 lak. Ish2.. Tak lupa kepada Cikgu S, udah2la tu dgn perangai nk menang slalu jew tu n suh anak murid awak ikut ckp ckgu spjg masa jew.Ktorg dah ader life sndri pon. Smua org tak suka laa dgn perangai ckgu cmni esp batch aku cuma ktorg tak berani nk ckp dpn2 cikgu jew r..Duhh!

p/ss: Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin ! !

Sunday, September 13, 2009

Show Me What I'm Looking For . . .

Wait, I'm wrong
Should've done better than this
Please, I'll be strong
I'm finding it hard to resist

So show me what I'm looking for

Save me, I'm lost
Oh Lord I've been waiting for you
I'll pay any cost
Save me from being confused
Show me what I'm looking for
Show me what I'm looking for
Oh Lord

Don't let go
I've wanted this far too long
Mistakes become regrets
I've learned to love abuse
Please show me what I'm looking for

Save me, I'm lost
Oh Lord I've been waiting for you
I'll pay any cost
Save me from being confused
Show me what I'm looking for
Show me what I'm looking for
Oh Lord

Show me what I'm looking for

Show me what I'm looking for
Show me what I'm looking for

Save me, I'm lost
Oh Lord I've been waiting for you
I'll pay any cost
To save me from being confused
Wait, I'm wrong
I can't do better than this
I'll pay any cost
Save me from being confused

Show Me What I'm Looking For by Carolina Liar

p/s: The hole is getting bigger and bigger and I think I cannot mend it anymore. The hope has left me. All I can do is just smile and be fake.

Doodles..

  • The Father is warded again after medical check up at Pusrawi. He went through 10 lasers operation if I'm not mistaken and satu lagi epidural injection kat bahu. Alhamdulillah pas operations smua ni dier dah makin beransur pulih n both tangan pon dah bole genggam n grip. Pinggang n badan pon dah tak rasa pedih n mencucuk2 klu ktorg pegang dier. But stil kena wat fisioterapi. Thank God my Mum persuade Abah pegi medical check up even tho he kinda reluctant at the first place pasal tak suka cucuk2 sana sini. Mahu juga berterima kasih pada insurans cuz tanggung smua kos perubatan ni. Not forgetting to Thank to The Almighty too.
  • Aku berjaya melepasi the intense week b4 the 2 week holidays. So many mid terms exams n assignment serta ayat hafazan yg perlu dihafal smpi dah tak ckup masa n tiap kali bangun tido msti rasa nek giler. Ramai mengeluh ckp takle study time puasa2 ni but I actually don't agree with them. Naseb bek Prophet Muhammad wat sahur time puasa 4 the Muslims cuz aku msti bangun at 4.30 am 4 sahur n stakat ni aku tak pernah miss ag. Dah biasa since skola ag. Pas sahur n solat subuh aku mesti kelam kabut br nk stdy for exams yg slalunya pagi tu or petang aritu.Well u cannot blame me bcuz smua subjek aku deal with readings jew. Klu stdy awal2 pon kompem lupa. Hee...
  • Speaking of sahur, aku g sahur dgn Arep Suk kat Mcdonalds Highway Karak. Aku bawak Arep naek moto aku n time odwy ktorg SHAKING like HELL pasal sejuk giler nk MAMPOS wlupon dah pakai sweater ! ! Maklumla keliling area UIA n Gombak kan hutan jew. Smbil2 makan Mcd spt biasa ktorg catch up stories as usual n swaps gossips with each other. Best dapat chill out with Arep time sahur. Kompem kiter wat ag next year ea Arep'
  • Slalu nmpk Sam kat masjid time tarawih. Well to be honest aku kinda jealous with him cuz stiap kali aku tgk dier beribadah dier mmg solat dgn penuh khusyuk. Aku ni solat gak tarawih kat masjid tu tapi klu Imam tu baca panjang giler mula laa merewang2 pala otak aku ni. Wish at least I could be pious like him or sape2 laa yg alim2 tu. Sigh..
  • Tibe2 jealous tgk students yg dah kawin awal. Slalu kat masjid UIA time tarawih tu ader sorg student ni rasanya laa bawak anak dier stil baby ag g masjid time ni. Klu student tu tgh solat dier akan terlentangkan anak dier kat tmpt sujud dier soo baby tu dpt tgk dier. KIUUUUUTTTTTTTT. Jeles gak tgk one of my acquaintance batch sama dgn aku gak kuar dgn wife dier kat KLCC. Jalan sama2 n holding hands together secara SAH. Time wife dier nk trun bas pon salam cium tgn husband dier. Klu aku jd laki tu kompem aku berkepit2 jew peluk2 bini aku time aku tgh jalan2. Klu ader org tegor aku kompem aku siap2 bwk kuar Kad Nikah 4m my wallet n tenyeh2 tnjuk kat org tu.. Hahaha..
  • Intan dah ader BF baru! YAY ! ! Padan muka kat ex dier yg sewel n womanizer tu. Fyi nama BF dier Iwan. Aku ingtkan mula2 Sam pasal org len esp Una slalu panggil Sam Iwan. Hahaha. Time aku bgtau Nadea nama BF Intan Nadea terkedu sbntar. But she has already move on n tak kesah dah pon ap2 nama yg berkaitan Iwan ni. Sgt berbangga kat Intan n Nadea skang cuz masing2 dah move on. Yippie!
  • Thanz to Una cuz belikan aku suar batik kat Pasar Payang. Dlu terlepas nk beli time visit to East Coast. Naseb bek dier dpt tawar smpi arga murah giler gak r bg aku..Nt ko dpt laa ea duet ko tu Una.
  • Permission aku nk skip classes nk g London trip bulan 10 ni was NOT GRANTED by my History Head Department.Dier ckp alasan aku tak valid n time tu tgh waktu puncak nk abis semester.ARghhh ! But she said I still can go by my own risk wich just ponteng jew klas. Dahlaa byk gak klas aku ponteng nt smpi 4 klas 4 each subject. Aku tnya dier aku tak kena BARRED from xam ke klu ponteng cm2 jew. She replied tu bergantung to budi bicara my lecturers n klu klas dier aku mmg takkan kena BARRED pasal sblm ni aku consistent datang klas dier. Phew ! Patu aku slow talk dgn lecturer Sociology aku den ge replied Either u miss my classes and get the 1st warning letter from me or u cancel ur trip. Rules are rules. WTF giler! Skema nk mampos. Well dapat 1st warning letter jew pon bukan kena BARRED. Takkan laa aku nk lepaskan peluang nk g London sekali dlm seumur idup pasal dier ni. Duhhh.. Lagipon aku tak penah dpt warning letter ag since aku masuk UIA. Haha.. Aku arap lecturers aku yg len smua baek2 n berhati perut cm Head Deparment of History aku time aku xplain kat dorg. Huu..
  • Duet PT aku is officially dah abes ! Aku tak tahan tgk suar slim fit kat PDI ni warna itam yg berharga 99.90. Asalnya aku g KLCC kuar dgn kwn2 aku just nk beli buku for my Rise and Spread of Islam to 132 AH assignment. Tapi pas dah msuk PDI tgk suar tu trus g ATM machine n withdraw money. Dpt gakla discount 10% pas guna kad PDI Haziq. I am wondering duet mana laa aku nk guna pas ni. Nk arapkan JPA bukan nyew duet tu masuk skang. Lmbat lagi pon..Teringin nk ader credit card macam Rebecca Bloomwood. But yg pastinya aku akn wat tunemoney card pani after Nadea dah ajar kat aku ritu. Bolela shopping on9 pani. Woohoo!
  • Dah beli handbag for adiah bday Wawa 15 sept ni. Tapi cm menyesal lak tak survey btol2 n men beli jew time 1st2 pick handbag ni. Upanya2 ader handbag yg ag lawa n sama harga. Takpela dah terbeli pon. Hope Wawa suka adiah aku kasi kat dier tu nt.
  • Gonna help Balan distribute kueh kat cikgu2 SMKSP cuti ni. Tak saba nk jumpa ckgu2 skola n tayang rmbt br. *Aku Tarik BAlik statement ni!*
  • Bulan September ni banyak TV shows have returned for new seasons. Skang ni pon aku tgh bz download Hannah Montana S3, Jonas S1, True Blood S2, 90210 S2, Project Runway S6, and Supernatural S5. Aku download gak new series cm Melrose Place and The Vampire Diaries cuz nmpk cm menarik jew. Ni br skit pani ader ag Desperate, Gossip Girl, Heroes, Grey's Anatomy n etc nk kena download..Huaarghhh! Naper laa premium rapidshare account ni tak activate2 ag ni..Ish22..Ohh and a must see award of dis month : MTV VMA 09 ! Woohoo..
The 'Louis Vuitton' Handbag for Wawa..Hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...