Followers

World Clock

>

Monday, March 30, 2009

Expose Part 3 ! !

Well disebabkan sambutan hangat (hangat kah?perah santan terleby je aku ni) drpd kwn2 SG PUSU aku mengenai posting ExPose PArt 1 n Part 2 ! !,tetiba aku nk wat no Part 3 lak..hehe..well dlm expose part 3 ni aku just nk expose psl Muaz n Amad jer.rmi gak suh aku expose psl bdk2 pompuan tapi aku rasa aku tak perlu kot..kenape ea aku wat cm2?pasal dorg ni sensitif n senang sgt cepat melenting klu aku ckp psl dorg..haha.biasala pompuan kan'klu budak laki sempoi jer..sooo marilah kiter sama2 check out psl Muaz n Amad..


Ahmad Syazwan Bin Rusli aka Amad

Bulu KEtiak Amad yang menjadi pemangkin kepada Eau-de-Toilette badannya..LOL!

Ap ea nk ckp psl amad ni?well act aku ni takder la baper kenal n rapat dgn amad sgt psl aku tak sekelas dgn dier dr f1 n also dier msk asrama pon time nk dkt2 SPM..so aku tulis pasl dier ni pon cuz dier ader dgn ktorg smpi last days at SG PUSU wich dat day was the mlm farewell barbeque after paper syariah kot tak silap aku..so 1st thing yg aku ley recall pasal amad ni time aku tgh tulis posting ni time f1 dlu HE IS SOOO CRAZY psl NADEA!(kire bole r nk kata NAdea ni hot stuff gak r time f1 cuz antra bdk2 yg minat dier dlu adlh hanis,hazim,ikwan n amad..aku rasa cm ader ag je..hmph..haha.).dlu time f1 ni amad klas Adil wich budak luar n Nadea ni bdk Rajin wich bdk hostel.so amad ni slalu gak r kasi present kat Nadea n so on tak silap aku.act aku tak bape tau sgt citer psl dorg ni cuz time tu aku tak rapat dgn nadea n tak penah ckp pon dgn dier (aku stat pandang Nadea btul2 time f3 cuz dier dpt 9As in trial ke xam pertghn thun cm2 wich hebat giler!).kirenya klu ap yg berkaitan dgn Amad msti bole relate kat Nadea.aritu time bday amad dier ader dpt bday gift dr nadea from overseas..hebat giler.hehe.tp skang ni aku rasa cm ader TROUBLE IN PARADISE jer dorg dua ni tapi tak mau la komen byk2 psl dorg ni takut nadea serang aku nt duk sok sek tak tentu psl dier dgn amad.aku doakan yg terbaek je la utk korg dua.(Nadea dah la seKuliyyah dgn aku).hehe.time f1 dlu pon aku penah nmpk dier ber hip hop dance (ap nama yg org pggl dance ni r?suddenly i forget everyting!) dgn kwn2 Adil dier cm ilyas smua shinggakan dance ini telah diharamkan sama skali oleh pihak sekolah psl takut cedera kot aku rasa..well wuteva..kat skola dlu pon dier ni rmi ckgu2 minat n suka amik berat pasal dier (BUeeek!) terutamanya TEAcher ELLY..dier ni mmg teacher Elly punya pet n tak silap aku ank angkt ke sth like dat.klu korg tgk cmner teacher elly melayan dier mmg tak bley blaa.ader satu gelaran teacher elly pggl amad smpi aku geli giler wich smpi wat aku duk heboh kat smua org but tbe2 aku takle recall skang ap gelaran dier.(damn!)(thanz to elnur aku dah ingt ap teacher elly pggl dier..HAZEL EYE!!bueek!).klu kat dlm klas tuition pon mmg ley tgk r cmner teacher elly layan amad compare than other students.urgh!haha..slaen dr teacher elly,ckgu samat pon rapat dgn amad..ader jer agenda dorg dua ni smpi kdg2 tu aku nek meluat tgk..haha.so skang ni dier tgh melanjutkan pelajaran di UPNM sama gak cm mirul.well klu dah dgn mirul sama jer la kan idup dorg dua..suka memakai tights skali ag dan masuk acara2 thon (jikalau anda ingin tahu apa acara2 thon yg mirul msk ni bole lihat comment kat Expose Part 2.hehe).aritu ader skali dier n mirul g kedai basikal kat railway train batu caves yg klu aku jalan kat situ aku tak penah pandang pon n time tu la aku br sedar kat situ ader kedai basikal upanya smbl meninggalkan aku n mus kat dalam keta.lama plk tu dorg kat kedai basikal tu smpi nek penat aku n mus tggu.eiy!yela org sukan kan'yikes!dier ni amik kos ICT gak skang.cam biasala bdk2 UPNM ni ader gak merintih kat aku n mmbr2 len.dier ckp yg life dier tak sebebas dgn life ktorg skang..penuh dgn restrictions n skematic.kdg2 tu dier ader gak pikir yg dier nyesal msk UPNM psl idup kat sini payah smua tapi dier bersyukur r dier msk UPNM psl idup skang ni mendisiplinkan dier n wat idup dier teratur.dier ckp kat aku klu dier tak msk UPNM msti idup dier dah tunggang langgang n ntah ke mana duk berpoya2 je keja.haha..amad2..i'm proud with you dude!mmg pikir panjang btul sblm wat kptusan n sggp msk UPNM..amad nipon byk gak tlong mirul n mirul pon slalu jer lepak umah dier aku tgk klu dier nk jumpa ktorg or kwn2 dier kat kl ni (fyi,umah mirul kat klang k).dier ni klu bab2 tolong org mmg aku salute psl dier mmg suka r tlong org..hehe..

Amad,Ikwan n Aku kat Eye On M'sia Titiwangsa

p/s:amad juga merupakan atlet skola dlu..aku rasa byk giler medal yg dier dapat kat skola due to participation in MSSD or yang sewaktu dgnnya..tapi taktau r sama ade dier RATU MEdal psl rmi jer ag yg byk dpt medal gak cm mirul duma hazim smua..hehe..



Muhammad Muaz bin Azman aka Muaz or Man (Spt biasa smua org pggl Muaz Man except aku jer..taktau np aku tak suka pggl dier Man..hehe)

Muaz n Shahrul

SAper la tak kenal Muaz kan'aku rasa smua org kenal Muaz..klu kat skola dlu dier ni mmg suka giler kacau org n suka benor meLOYER BURUK!time mula2 dier msk skola wich is time f3 dier ni mmg senyap jer.patu smua pandang dier alim jer pasal dier dr skola agama.time mlm kebudayaan hostel f3 gak,aku ingt ag aku tak bg pape watak pon kat dier 4 play dorm aku n just suh dier jd technician jer (time tu ktorg dorm Usman n dorm ktorg wat play cinderella n aku jd director wich spt biasa Arep jadi watak cinderellaa yg lawa n Che jadi cinderella hodoh!best giler play ktorg smpi smua org puji n menang no 1!haha..)naek jer f4,rmi mmbr2 ktorg kuar g so-called EEUUUWW SBP,Muaz pon terus tnjk belang dier yg sebenarnya..smua jwtn dier rebut n time ni dier stat mula kacau org.aku rasa smua org r dier kacau.klu org tu tido dier g kejut tak tentu pasal,den suka ajuk ckp org klu org tu tersalah ckp skit jer (aku rasa smua org pon suka wat cmni tapi muaz klu bab2 ni mmg kapla..hehe) or klu org tu kaco muaz esp klu bdk pompuan kaco dier,msti dier akn g dekat2 kat pompuan tu smpi pompuan tu nk lari pon payah.muahahaha.menurut Una,klu bdk pompuan ni muaz suka sgt kaco dier n intan.paling klaka skali aku dpt ingt muaz kaco una..ader satu skali tu dorg tgh duk gado2 mulut kat klas 5 Ibnu Sina.patu muaz tak semena2 amik kerusi n marker whiteboard klas den g kat kipas depan.patu dier g panjatnya kusi tu den tulis nama sam love (simbol love) una kat salah satu bilah kipas tu..hahaha..mmg aku rasa tu prank muaz plg best r smpi ader skali tu time klas ADD MATH Puan Mus msk kelas dier tnya apsal ader nama Una love Sam kat atas kipas ni?ktorg smua gelak sakan jer.klu dgn bdk laki dier dgn ikwan slalu bertekak mulut meloyer buruk.cnthnya klu ikwan ckp KAU LA GEMOK patu muaz akn jwb KAU??SAPER KAU??patu wat mimik muka pggl KAU ohh KAAUUU ikwan kata ko gemok.loyer buruk ni merebak kat ktorg skali smpi dah sebati dgn ktorg..aku rasa dgn ktorg2 ni jer r bole ckp cmni pasal dlu time aku mula2 msk mtrx uia aku test wat cmni kat mmbr2 br aku tapi tak menjadi..huhu..tbe2 rindu lak Loyer Buruk ni.(ha rindu skali sindrom ckp mksd terbalik yg diilhamkan ULwan n Ilham.best giler!haha)..kadang2 tu yg paling tak tahan lawak2 bengong muaz ni termakan kat diri dier skali.ader skali tu ckgu haiza tgh duk sibuk ajar fizik time f4 n smua duk konon2 khusyuk dgr ckgu ajr tibe2 ckgu tnya muaz n oden ap yg kamu dua wat tu??ktorg smua pandang blakang den tgk muaz tgh tolak oden smbl wat2 maen2 nk cium dier yg oden lak tgh tahan nak elak(ktorg bdk laki juga mempunya sindrom excessive manja sesama ktorg.haha.yg ni bdk laki jer paham ap sindrom ni).mmg KANTOI KAW2 n ktorg mmg GELAK GILER2 nyer r.smpi skang aku takle lupa kejadian tu..haha.Muaz ni time dlu suka bg nickname kat org gak smbil dbantu oleh hazim n duma smpi nama aku jadi JENJAWE,intan jadi JINTAN MANIS,elnur jd PELLMOLL,mirul jadi AMAD,noon jadi NANCHER OR NANGKE dan pelbagai dan beraneka jenis ag nicknames yg dier wat smpi aku tak dpt nk ingt.den tbe2 time f5 ktorg smua wat masalah besar smpi melibatkan pihak pentadbir SMKSP,muaz terpaksa 'melarikan diri'(bak kata mirul dlm comment expose sblm2 ni) dgn shahrul dr hostel n dier jadi budak luar while shahrul kuar dr SMKSP terus.tapi ktorg stil rapat sesama ktorg even tho dier bdk luar psl ktorg sama klas.well itu dulu.skang ni muaz sedang melanjutkan pengajiannya di KOLEJ DAMANSARA UTAMA (private college tu senah ooiii!ko jgn tak tau fmly dier ni pon kaya raya gak aw) dalm bidang culinary arts kot (aku tak tau kat KDU ni ap dier pggl kos ni) n tak silap aku dah nk abis dah pon diploma dier orr myb dah abis laja.dlu2 dier ader citer dier men amik jer resipi mak cik dier ke kakak dier or mak dier den wat masakan guna resipi tu terus dpt no 2 dlm pertandingan yg dier msk kat KDU.kagum giler aku..yela sblm ni kat skola ktorg tak tau dier pandai masak skali mmg btul2 pandai masak upanya.disebabkan kemantapan dier dlm bidang masakn ni juga kali terakhir aku jumpa muaz beberapa bulan lepas aku lihat badan muaz semakin kembang juga..haha.. ha muaz klu ko baca ni kata nk bg Weight GAin kat aku 4 bday present aku?tak dapat pon..muahahah..


Muaz n Arep kat JAmuan REdak at Quality Hotel.Time ni jugak dier br beli Z750.tgh show off kat smua org la tu.biasa hp br kan'dlu r.skang dah tkr hp tak silap aku.hehe

p/s:time f3 dlu juga muaz penah majuk teruk dgn ktorg kat dorm Usman smpi dier g lari dr ktorg n bwk bantal2 dier n g duduk kat dalam longkang depan Aspura.hahahaha..(longkang ni jugak HAzim Sakim penah jatuh tak tentu pasal selepas aku,elnur n saper ntah ag ejek dier lari cm naruto or lps SAkura seru kad angin kembali kepada bentuk asal..hihi)



soo itu sahaja citer pasal muaz n amad yg sempat aku share dgn korg..kan best klu ktorg smua satu universiti jer n msg2 amik kos yg ktorg nk n smua satu klas...msti havoc U tu ktorg watnya..tapi aku tau tu smua hnya angan2 jer..huhu..neway,ol da best 4 everyone again n thanz to Nadea too for gmba2 muaz ni yg dier send kat aku..hehe..

Saturday, March 28, 2009

My Effing Bitch ! ! dan Ratu Unrealistic Questions . .

Aku dan Mimi di Burger King

Posting ni ditujukan khas kepada Mohd Syahmi Mohid aka Kak Mimi or Memey..syahmi ni one of my current close friend kat iium skang..sperti ap yg dicatatkan mengenai dirinya di dalam blog dier "a fun-loving guy with an optimistic outlook on life.extremely vivacious and ridiculously loud,you might consider bracing yourself for a deafening boom of his voice", dier juga merupakan pelajar Kuliyyah of Economics and Management Sciences dan sedang bercadang untuk major dlm degree in Economics..slaen itu dier juga bercadang utk mengambil jurusan Fashion Merchandising atau Mass Communication sekiranya dier berpeluang pabila menamatkan pengajiannya dier di iium.act aku nk citer syahmi ni mmg suka tnya solan2 merapu2 kat smua org..I mean TOTALLY N CONSTANTLY ASKING THESE UNREALISTIC QUESTIONS sehinggakan redza telah memberi gelaran kepada dier Syahmi si RATU SOALAN TAK REALISTIK.aku pon dah nek lali dgn solan2 unrealistic syahmi ni..hahaha

Antara soalan2 tak realistik Syahmi:

  • Ko tak rasa diri ko macam Serena Van Der Woodsen ker skang makan kat The Curve ni?
  • Ko rasa Tyra shave tak bulu ktiak dier?
  • Ko rasa fabulous tak nek moto naked?
  • Ko tak pakai deodoran ea arini? (wlupun org yg dier tnya ni tak bau busuk pon)
  • Ap prasaan ko klu ko dapat make over drpd Tyra?
  • Ko tak rasa ke rambut Azam mcm Justin Gaston?
  • Ko tak rasa ke time hujan macam ni macam hujan kat New York?
  • Nilai ni macam Beverly Hills kan?
  • Ap perasaan ko klu foodcourt KLCC yg fabulous 2 jadik Self Decoy Zone? (most of cafes in uia ader self decoy zone wich means students kena angkt pinggan mangkuk sndri pas mkn n letak kat tmpt yg dsdiakan)
  • Penah tak ko rasa dlam sehari 2 all u wanna say is "Oh My God"?
  • Ko tak rasa CFS IIUM Nilai ni macam FIDM ker? (FAshion Institute and Designer Merchandising.dek terpengaruh terlampau drpd The Hills)
AND MANY MORE!!

tapi takpela nk wat cmner kan syahmi ni kwan aku gak..papepon I am really glad i met him n he is still one of my closest friend in IIUM! eaaaahhehehehahahaeheheheehaehe(gelak tak kuasa syahmi)

Mimi ! !

Rebonding .. . I MISS U ! !

Rebond Bersama Buku Sociology

Betapa rindunya aku kpd rmbt rebonding aku yg dahulu..klu dulu aku msti slalu ngadap cermin 24 jam melihat rmbtku yg lurus jatuh di atas dahiku bg menutup sgala blackhead..takpon tatkala angin sepoi2 bahasa meniup rmbt ke belakang dan tatkala itu juga aku perasan aku berada di dlam model iklan rambut Sunsilk atau PAntene..selain itu, jari jemariku yg sentiasa membelai rmbt ku yg lembut dan lurus membuatkan aku bahagia sekali dan perasan dunia ni aman sahaja seperti aku yg punya..tapi smua itu SUDAH TIADA ! ! kini rambut aku cm rmbt dlu2 jew..hehe..well sje je nk citer yg aku penah wat rebonding.act takla rebonding pon tapi straighten je.

Rebond bersama REdza Rozana REbecca

Aku ingt ag time aku 1st time wat straighten..time tu aku g salon YOSHIKO kat umah aku dgn abg aku n my sis..my sis dier nk highlite rmbt wich after dier wat totaally goes wrong smpi rmbt dier karat n terpaksa kaler kan itam blk skit2 pas blk umah.hahaha (kak ngah jgn mara ye klu kak ngah baca ni..hihi).my bro plk time tu dier just potong rmbt je..aku jer yg plg lama duk kat saloon tu (smpi miss maghrib kot!jahat giler aku)..pas rmbt aku dah siap my dad n bro picked me up n abg aku ckp HODOH GILER muka aku pas rebond smua..time tu aku agk sedey r psl ingtkan lawa..patu aku mmg tak smgt r n rasa menyesal giler wat..

REbond bersama Redza, Shazzy n Acap

After a few weeks i went to cfs iium nilai (time ni cfs nilai br bukak) n pulang dgn rmbt aku yg straighten ni..well at first aku ingtkan smua akn kutuk tapi upa2nya rmi giler puji rmbt aku lawa..haha..aku amt berbangga time tu..naim,anan,kama n syahid tak abis2 ckp rmbt aku cm zac efron.muahahaha...acap pulak tak abis2 jeles n ckp dier nk wat la straighten cm aku (fyi,rmbt acap agk curly k)..time kat nilai tu mmg aku rasa bahagia sgt psl aku ader perfect hair (Double MAjor PAsan Alert!haha) n a new life also started to begin (sem ni gak aku stat tkr HS)

Rebond bersama Arep,Trah n Peha

Slain drpd reaksi kwn2 iium,beberapa kwn SG Pusu juga menunjukkan reaksi positif pas aku straightenkan rmbt aku.arep kwn aku yg first skali jumpa aku dgn rmbt straighten telah berkata "GIlak r Azam..rmbt lurus tuu.." (kat KLCC time ni) serta Mus dgn reaksinya "OMG!ko ni saper??lawanya rmbt ko..bukan maen skang ea g salun..haha" (jumpa kat umah dier)..aku juga telah pergi ke sekolah pada time tu dgn tujuan utk melawat junior2 aku kat skola (sbnrnya taknk melawat dorg pon..pegi skola pasal nk jemput trah n yan den g umah teacher elly.hehe..).Smpi2 jer kat skola junior2 aku smua serang aku terutamanya ilham n ulwan (my ol time fav juniors) smbl terkejut dgn perubahan yg aku telah wat pada rambutku..haha..time tu mmg smua puji aku rmbt aku lawa..even PN MUS juga time tu terkejut aku luruskan rmbt aku serta mengeluarkan statement "NI bdk uia ker??"..aku mampu gelak jer time tu..

Rebond tgh Nganga kat dalam jamban hotel ap ntah kat Mid Valley

WEll tu smua citer dlu.naper rmbt aku dah tak straighten cm dlu?psl aku kena SAMAN dgn fellow time kat nilai dlu!!pas kena saman aku terus potong rmbt aku..pas dah potong ni aku ader gak try nk straighten rmbt aku blk tapi cm tak jd lak..so rasa cm dah putus asa nk rebond.tapi skang dah msk gombak ni rasa teringin lak nk rebond.myb sbb utamanya dek desakan syahmi aka kak mimi ni yg duk ckp muka aku ag seswai rebond n smua..aku dew gak tnya kwn2 aku ckp aku ni seswai lurus or cm biasa..n msg2 bg mix reviews..hmph smpi skang aku dilema..tapi wat masa skang ni aku berpegang kepada pendirian taknk rebond.mgkin kerana aku rasa aku selesa dgn rmbt aku yg messy2 ni..hahaha..tgkla tbe2 nt aku rasa aku nk rebond ke nt aku wat r..hihi..

Lagi gamba2 semasa zaman kegemilangan rmbt ku yang rebonding..hehe

Rebond di Petak MAsa bersama Sg Pusu besties

REbond tgh Senyum beramai2 utk Iklan Gigi Colgate


REbond kelihatan gembira skali ag bersama Sg Pusu Besties

Keburukan rebonding: Rmbt korg akn cpt rosak!aku plg tak suka time mandi psl nk basuh rmbt payah giler!rmbt aku time ni mmg tersekat2 n payah nk basuh smpi aku kena usap2 satu2 supaya boleh ratakan smua syampu kat rmbt.it means dat korg takle gosok scara messy kat rmbt korg time mula2 korg apply syampu kat rmbt.klu nk try rasa bnda ni tnpa rebond,korg pki wax den cuba korg try basuh rmbt korg dgn air..haa cmni r rasa dier..satu ag bau dier busuk giler time mula2 pas korg dah rebond..aku tak tahan betul dgn bau ap ntah dier letak kat rmbt aku nk bg rmbt aku lurus..patu takle basuh rmbt selama tiga hari!gosh i really cannot live without water on my hair in 3 days!nk mandi jer time ni kena pakai serkup..n nk amik wudu pon payah..kepada sape2 yg rasa dier takle hadapi cbrn ni tak usah la berangan nk rebond rmbt korg..hahah..tapi nk wat cmner,klu nk cantik tu mstila kena sakit skit kan..hihi..


p/s:anda boleh ke tandas atau muntah terus di atas laptop or komputer korg sekiranya anda terlampau geli dgn kata ganti nama diri aku "REBOND" dlm posting ni..hahaha

Tuesday, March 24, 2009

ArGGGhhhhHHH ! !

Kepada peminat2 harry potter sekalian yang terutamanya sedang menanti2kan kemunculan half blood prince pd 17 July 2009 ni,anda msti berasa sedey dan geram pas baca posting aku ni..artikel ni aku jumpa kat website mStar online br2 ni..marilah kiter bersama2 berharap agar ap yg org tulis ni tipu belaka takpon focus group yg warner bros plih utk tgk citer half blood prince ni dier plih orang yang salah..huhuhu..

Harry dgn Profesor Potion br, Profesor Slughorn

FILEM Harry Potter terbaru, 'Harry Potter and the Half Blood Prince' belum lagi diedarkan tapi peminat-peminat filem yang sudah menyaksikan preview filem ini melahirkan rasa tidak puashati mereka.
Apa yang membuat mereka terkilan ialah karektor-karektor penting dan plot utama telah dipadamkan. Mereka juga berkata, sesetengah babak tidak perlu kerana tidak membawa kesan apa-apa," kata satu laporan akhbar.
Juga, kata mereka, fokus utama tidak diberikan kepada Half-Blood Prince dan filem ini telah disifatkan sebagai "terlalu sentimental."
"Filem ini juga didominasi oleh babak romantis - Ron dan Lavender Brown, Ginny dan Dean Thomas, kasih Hermione pada Ron yang tidak kunjung padam, keberahian Ron terhadap Romilda Vane dan juga cinta Harry dan Ginny," kata seorang peminat itu.
"Sesiapa yang telah membaca buku ini akan kecewa," kata peminat lain pula.
Dalam filem terbaru ini, Harry diajar oleh Dumbledore untuk mengatasi lawannya, Voldemort. Buku itu telah memaparkan memori-memori penting tapi sayangnya filem ini hanya memuatkan dua sahaja memori ini.

Expose Part 2 ! !

Kerana terlampau panjang sgt citer2 kwn aku ni,aku smbg dlm posting ni..so njoy !hehe..

Disclaimer: Sila baca Expose Part 1 ! ! dlu klu nk btul2 feeling baca Expose Part 2 ! ! ni..



*6thly,Muhammad Nur Afnan Mohd Fauzi aka Noon or NAncher*


Amboy Noon MAta Biru..Haha..


Saper la tak kenal noon yg jantan plg terhangat skali time kat skola dlu.terkenal dgn suka bergaya dimana dier berada,noon juga merupakan sahabat yg paling baek serta paling solehah skali dlm clique ktorg..aku suka tgk noon dgn sikapnya yg was-was 24/7 dier esp time amik wudu'..aku n elnur suka pggl dier was-was psl klu korg tgk dier amik wudu' mmg dasat giler..mulut dier akan terkumat-kamit membaca nawaitu semasa menadah air utk dibasuh ke muka n basuhan dier mmg terperinci giler smpi abis smua air dier akn terpercik kat org sebelah or sape2 yg berada berhampiran dgnnya time tu..muahahah.tapi br2 ni dier kata dier tak se was-was cm dlu wich aku rasa bole caya ker??haha..skang ni dier sedang melanjutkan pelajaran di Uitm Sri Iskandar sama dgn elnur n ikwan dlm bidang LAnskap..last skali aku jmpa noon time aku g PEtak MAsa (terjemahan drpd Times Square oleh ikwan) n nipon ktorg terserempak jer n aku on da rush time tu nk tgk wyg so tak dpt borak lama2..huhu..noon makin hot skang kak2 senahhhh ooiii..mmg dah pandai grooming skarang..aku pon kdg2 msg dier tnya opinion dier psl fashion2 ni..menurut elnur n ikwan,noon pon skang dah rmi geng dgn bdk2 lanskap dier n slalu berkepit dgn dorg ni jer.tido makan smua kat studio dorg jer..dier ni pon slalu travel satu malaysia pasal klu korg tgk gmba dier kat fs mmg byk giler tmpt dier melancong..biasala bdk lanskap or uians pggl AED,suka benor travel2 ni semata2 nk wat projek r n so on..gedik giler..hahaha..stahu aku dier ni single skang even tho sblm ni byk kali rumours aku dgr dier kapel dgn sorg gal ni nama fifie..myb tak menjadi kot..biasala manusia..suka berubah kan'haha..


p/s:teringt time ktorg rmi2 konvo g umah noon kat Cheras naek bas metro dr petak masa.best giler smpi time odwy nk blk g petak masa blk bas yg ktorg naek ader lori langgar.drebar yg bawak tu kecoh giler tnya ktorg mana police station yg plg dkt time tu n mintak ktorg tgkkan lori tu jgn lari..nsb bek pas lori tu langgar trus traffic jam..so tak dapat r lori tu larikan diri..hahaha..



*7thly, Arif Elnur bin Yusof aka Elnur*


Me n Elnur !

Arep or aku pggl dier Elnur(sbb aku nk bezakan dier dgn arep suk) is one of da kwn laki yg aku rapat r..n i really love him because he is sooo funny n always make me laughing ol da time esp time skola dlu..ader jer jokes dier wat yg aku akn tak benti2 gelak..even kat skola dlu ol da teachers love him wlupn dier ni pemalas giler nk siapkan homework.fyi,time SPM dlu dier ni merupakan penghuni tetap kat Bilik REhat Aspura (mus n syuk pon sama jugak)..while smua org time tu akn bertungkus lumus stdy bagai nk mati 4 spm (Arep Suk plg RAtu skali klu bab mentelaah2 ni..aku rasa buku rujukan yg smua org wajib ad like chem,physics and bio wich kiter bli rm5 kat kdai buku skola tu mmg dh byk kali dier khatam) elnur akn duk kat bilik rehat aspura smbl goyang kaki tgk muvies kat astro..n dier also claim dier dah marathon smua citer james bond time star movies wat marathon time spm dlu (mus n syuk pon akn join skali tgk dgn elnur)..hebat giler dorg ni..haha..latest news bout elnur is dier skang laja kat UITm Sri Iskandar as i mentioned earlier in Quantity Surveyer(cmni ea eja nama kos dier?) or QS.bukan Quran Sunnah ea'hehe..aku slalu jumpa dier gak cm time cuti aku ajk dier tgk wyg n br2 ni (takderla br sgt pon) aku blanja dier tgk wyg..last kali ktorg tgk wyg bersama ktrorg tgk HI Skul Musical 3..hahaha.time ni aku tgh kemaruk HSM 3 n aku nk sgt bg dier tgk citer ni..dier pon ader citer kat aku psl ap dier laja kat QS n is quiet interesting act..cm eskalator ap plg panjang skali kat msia ni cmner nk tau bina bgnan..last skali aku taw ass dier kena amik taw psl ap ntah tapi berkaitan dgn bgnan mid valley r..nipon aku dapat tau time aku kol dier time bday aku..dier pon ader citer kat aku pointer dier mmg slalu ckp2 mkn 3 jer n mak dier kdg2 sembur dier psl ckp 3 tak ckp bgus..well bg aku 3 pon dah kire ok..yg paling tak tahn skali,sblm ni dier penah kapel dgn sorg gal anak dato kot tak silap aku tapi hnya bertahan sekejap shj..dasat giler el dpt kapel dgn anak dato' tu..n now he is single n available again (i think so ooorrrr myb dier rahsiakn drpd aku yg dier dah ader gf skang ke..who knows..)


p/s:elnur still addicted to comics till now..dier penah langgan kreko kat abg stall jual comics kat sri iskandar ni..stiap kali kreko br smpi kat stall abg ni dier akn miskol elnur so elnur ley dtg amik kreko br kat dier..but aritu aku dpt taw yg dier dah stop langgan tak silap aku..hehe..sama jer dier ni dgn yan..masing2 giler komik..maklumla msg2 penah jatuh cinta dlu2 time f1 smpi f3..(tanda sayang yan kat elnur - baling duster kat elnur tapi tak kena pas aku n bdk2 rasional hasut dier supaya wat bodo kat yan.maklumat lanjut refer to INsiden Gado time F1 ea'haha..)



*8thly, Muhammad Amirul Hafiz bin Aman aka Mirul or Amad (aku tak suka pggl dier amad..tak tau naper) or Hafiz (aku rasa yg ni yan sorg jer kot pggl dier cmni..hmph)*


Mirul dan AMad serta rakan2nya yang gemar memakai tights..hahaha

Well wut i can say bout mirul ea?ha 1st word klu org tnya aku soh describe psl mirul ni aku akn bg word SKEMA!haha..mirul klu ko bc ni jgn mara..takderlaa dier skema2 pon mmg bgus psal dlm clique ktorg ni dier la yg slalu akn bg nasihat kat ktorg jgn wat ni jgn wat 2..kire big brother ktorg r..dier ni jugak ketua pengawas kat skola dlu n also da one n only pengawas dlm clique ktorg..penah gak dlu dier nk merekrut arep hazim duma smua spya jadi pengawas tapi tak berjaya pasal ktorg mmg tak suka giler jadi pengawas kat skola.tak tau nape ktorg tak suka jd pengawas myb dsbabkan oleh ketua dier Abol or tugas2 pengawas skola yg membosankan bg ktorg..(kpd kwn2 aku yg baca ni yg pasan dier pengawas sila jgn terguris hati ea'hehe..)..mirul juga merupakan anak yatim n tunjang kepada keluarga dier..dier ni mmg byk berkorban giler r utk keluarga dier..yg plg aku tersentuh skali ader skali time f1 mirul tnjk gmba dier time kecik dier dgn bapak dier..ckp muka dier mmg mirip bapak dier kat dlm gmba tu..huhu..patu time f5 ktorg wat open court sesama ktorg mirul ader luahkan kat ktorg yg dier sedey tgk ktorg berayah n dier takder..time tu br aku sedar dlm gelak tawa ktorg slalu share sama2 dier sdg berduka..tapi skang aku amat berbangga dgn mirul..dier n amad sedang melanjutkan pelajaran dkt UPNM.dier amik engin..jadi askarrr bebbbbbb..ko jgn memain joyah kwn aku jadi askar..klu aku ni jadi askar taktau la ap jadi agkya ea dunia ni..agk2nya klu aku jejakkan kaki aku kat UPNM msti terbelah tanah kat situ telan aku terus..muahaha.selain itu dier ni rajin gak msk smua sgala acara sukan or pape acara yang melibatkan nama blkg dier ader 'thon' cm marathon,trialthon dan thon2 yg sewaktu dgnnya..dan dier juga semakin gemar memakai tights sepanjang masa di mana aku tgk most of gmba dier dkt fs smua dier tgh pki tights..muahaha..fyi,baju2 round neck sblm ni dier bwk g upnm smua dier bwk blk umah psl dier tak pakai pon kat sana due to kena pki uniform spjg masa..(Gosh i cannot live without my T-Shirts!).btapa payahnya idup mnjadi askar..tapi itulah membuatkan mirul mmbr aku yg paling unique skali dlm clique ni..


p/s:dlu time aku mula2 msk hostel time f1 aku benci giler mirul psl dier akn kaco aku cm cubit aku or pukul aku..eiiiyyyyyyyyyyyyyy!!!



*9thly,Muhammad Mustaqim bin Nasron aka Mus*


Mus Si Diva Berangan serta rakannya

Antra mmbr SG Pusu yg aku rajin jumpa smpi skang is Mus..naper aku slalu jmpa dier?psl dier bff aku..haha.ktorg mmg slalu berkepit jer r time kat skola dlu smpi kdg2 tu org tersalah pggl nama aku dgn dier..n fyi,aku rasa aku takle idup klu mus takder kat skola dlu psl dier ni mmg byk giler tolong aku.Antaranya ialah time f2 dlu folio sejarah aku dier yg wat dr awal smpi abis,novel2 ksygn aku smua dier balut,dier la slalu tmnkan aku g mana2 n also aku msti dpt advantage klu jejalan dgn dier psl dia ni mmg kuat bodek ckgu den nt ktorg msti dpt kuar jejalan dgn ckgu,dier yg tkg bg aku smgt time stiap kali aku nk g syarahan bi kat ptdgn mjls tadarus al-quran,dier tak penah mara aku time ktorg jd librarians evn tho aku mmg pmalas giler wat keja n smua keja aku yg patot aku wat smua dier wat,make sure each year bday aku disambut dgn penuh meaningful time kat skola dlu n many more..byk sgt jasa mus kat aku.skang ni dier sdg melanjutkan pljrn kat matrix masjid tanah melaka n nk abis dah pon bulan 4 ni.klu diizinkan Tuhan dier nk smbg in bio pas matrix ni..act mus ni pon aku respek gak psl dier mmg byk gak masalah dgn fmly dier..wlupon dier slalu bersedey akn keadaan dier cmni,tapi dier akn cuba wat2 happy tiap kali aku jumpa dier ni.aku slalu g umah dier so aku mmg masak r n kenal sgt dier n fmly dier..tapi sikap buruk mus yg aku takle bendung is dia ni mmg kuat BOROS!!drpd dlu smpi skang mmg tak berubah2..klu duit scholar matrix tu mmg sekejap jer dier ley abiskan..kdg2 tu benda2 merapu jer dier beli.aku rasa tak penting pon tapi mmg nature dier suka bershopping n tak duk diam nk beli barang jer..dier ni pon skang dah addicted dgn brang brand2 ni..dah tak maen forest cheetah or brg2 jusco ni..nk LV Giordano PAdini jer smua brg dier..hahaha..mus2..macam2 la ko ni..papepon yg penting adiah bday aku ko nk kasi breaking dawn biler laa ko nk kasi ni??hahaha..


p/s:ktorg suka karaoke kat dlm bilik air sama2 dlu kat skola..lagu wajib yg msti dinyanyi adalah fighter by christina aguilera..syik nyanyi lagu ni jer ktorg..hehe



*LAst But Not LEast, Arif B Mohd Sukarno aka Arep Suk or Arep or Areh*


Arep brsama awek tercinta..muahaha.


Haa nk tau np aku letak Arep last kali??pasal sajer jer nk save the best for the last..hehe..arep ni skang dah byk berubah aw..dlu kat skola solehah jer..tak penah ponteng klas,slalu siapkan hw,dgr ckp ckgu,pompuan nk kapel dgn dier reject n many more.RAtu segala jenis RAtu la katakan.aku kenal dier time hanis kenalkan aku kat dier time f1 masa kat dorm bilal.dier ni latecomer cm aku gak wich means bukan 1st intake stdnts r yg msk sg pusu time tu..masa tu hanis duk sebok rapat dgn arep n berlagak baek dgn arep psl time tu dier minat kat nadea kakak si arep ni r.(ikwan pon penah minat kat nadea aw time kat skola dlu gak.tp time f1 f2 cm2 r..hihihi).so dr situ la aku kenal arep..aku bole katakan arep ni kreatif gak cm klu ktorg wat projek msti byk idea2 fresh dtg dr dier..tu dulu,skang ni arep dah makin maju n advanced!!skang ni dier sedang melanjutkan pelajaran di UIA dlm pengajian kejuruteraan (rmi jer msk uia sbnrnya tapi klu bdk2 laki geng yg stay sg pusu smpi f5 aku n arep jer r..hehe)..dier juga giat beraktif dlm aktiviti koko..aku rasa smua club kat uia ni dier nk msk..dier jd presiden tkd,presiden creative club,anggota ARC(adventure club),jd head comm ap ntah 4 taaruf committee n macam2 lagila aku rasa..klu gunung kat msia ni aku rasa smua dier g panjat pasal dier dah jadi pendaki tegar thanz to ARC..klu dlu tak byk sgt pon aktiviti dier participate kat skola tapi skang smua dier nk bolot..hahaha..aku mmg salute r arep..wlupon dier msk smua club2 ni,dier nyer stdy tetap maintain cm biasa..br2 ni dier dapat 3.4 4 cgpa dier kat matrix uia..bg aku klu 3.4 utk bdk engin tu mmg dah hebat r..n da juciest details psl arep is HE HAS A GIRLFRIEND rite now!!gf dier lawa lak 2..putih2 muka cm mix2 ala2 mat saleh ghettu!sblm2 ni mmg dier berusaha payah gak r nk sorokkan gf dier dr aku tapi nk wat cmner arep,ko kena berbalik pada pepatah "sepandai2 tupai melompat,akhirnya jatuh ke tanah jua".muahahaha..mg romantik r si arep ni dgn gf dier..byk gak r citer2 psl dier dgn gf klu korg tau msti korg terkejut nya..aku mls r nk citer kat blog aku ni cuz nk hormat perasaan si arep(ceh!)..haha..skali lagi aku ingin mengucapkan tahniah kepada arep psl stakat ni pencapaian anda adalah yang paling membanggakan dan aku rasa ko mmg org yg plg heaven antra kwn2 kiter..hehe..SYABAS AREP!


p/s:btw,bakal mentua arep beli umah kat mutiara gombak!!haha...nt nk kawin ngadap sg pusu jer r ko arep..muahahaha..




SOooo inilah citer2 kwn2 ksygn SG Pusu aku yg smpt aku sharekan pd korg.ternyata masing2 dah ader idup sendiri n cerita masing-masing..as for my life, biasa2 jer.takder yg menarik pon.huhu.kepada muaz n amad n len yg aku tak citer kat dalam ni aku mintak maap klu aku tak citer psl korg..klu aku ader masa aku citer r nt2..hehe..aku sajer nk cukupkan 10 orang..n sory klu aku men curi je gmba korg kat profile korg..aku tak byk collection gmba korg..aku ni bkn suka tgkp gmba pon..nk kuarkan hp tgkp gmba pon payah..hihi..

Time Malam Merdeka 2006

Moga-moga masing2 sentiasa mendapat petunjuk drpada Allah dalam menghadapi liku2 cabaran yg mendatang.Semoga perjalanan kita di muka bumi sentiasa dipermudahkan oleh-Nya..Amin..

Monday, March 23, 2009

Expose Part 1 ! !

WARNING: Kepada watak2 berkenaan yang terdapat dalam posting ini, aku arap korg tak mara aku expose pasal diri korg kat blog aku..ap guna blog aku tanpa aku spill the deets pasal life korg..yer r seswai sgt dgn title yg korg kasi kat aku mamarazi!muahaha..

well dis post aku nk citer psl life mmbr2 laki ksygn aku wich are MY SG PUSu FREnz!!a lot have happen to dem in the few years after our school's life together..so be prepared to OOooo and AAAaahhh when you read these juicy details..hehe..*tanduk dah mula kuar*



1stly, Wan Muhammad Amirun aka Duma


Duma dgn Adda

Saper la tak kenal duma dek kerana kulitnya yang H**** serta menawan sehingga menarik perhatian Adda untuk menjadikannya sbg teman seidup semati (Double MAjor EUWW!!)..haha..slalu dipanggil Ke**** oleh kitorg,kini dia antara salah seorang mmbr aku yg bole aku katakan yg life dier tgh on da right track n myb on top of his best game..skang ni dier tgh laja kat Uitm Shah Alam n amik kos engin ap ntah..aku pon tak ingt sgt..n plg best dier dapat SCHOLAR JPA (kpd sape2 yg tak tau jpa tu ap,anda adalah org yg paling malang serta bengong aku kategorikan korg)..so mmg kaya giler r dier skang..so duma mmg dah transform dr jd kedekut giler (ajk mkn McD dlu pikir berpuluh2 kali) to pemurah (ikwan citer duma penah blanja dier n bdk2 len pas men futs0l).hp pn dah tak pki prepaid dah,pki postpaid skarang..jgn memaen.dier dgn adda juga antara remaining couple yg still go on n aku rasa makin kuat kot relationship dorg.sggp tuhhh anta adda blk naek bas g tnjg malim..wuteva la duma..aslkan ko lanja aku psl dlu ko kata nk lanja aku kan..i'm stil waiting 4 ur offer dude!

p/s:adek duma dpt 10As SPM..mmg otak geliga cm abg dier gak!



2ndly, Muhammad Hazim bin Zakaria aka HAzim (aku jer pggl dier hazim yg len suka pggl dier nama pelik wich cm biasa aku cannot recall)


Arep Aku Dan HAzim

Pas citer psl duma tak lengkap la citer pasal hazim..dorg ni kan cm belangkas.dlu kat skola berkepit jer mmjg smpikan kew matrix pon dorg stil sama2 ag..yg paling tak tahan dorg sggp kongsi loker tu smata2 nk lepak sama2 satu bilik (tapi ni mmg duma r nyer keja psl dier mmg suka mencapap barang dier kat loker hazim)..hehe..pas abis kat matrix hazim smbg laja kat UniKl which aku cannot recall u mana ntah.act aku tak tau sgt pon perkmbgn dier psl aku tak cntct dgn dier.byk tau psl dier pon dr ikwan takpon duma..yg agk latest pon (nipon aku rasa dah basi citer ni) muaz ader citer yg hazim agk kecewa pasal alina dah ader bf br syp2(hazim cba cntct lina pas skool) tnpa bgtau dier..cm2 kot citer dier..lebey kurg r..well hazim takyah la kejar sgt si alina tu..dier tu mmg kacang lupakan kulit pon..haha..takla alina aku memaen jer(in case klu ko baca blog aku kan,sbnrnya tak ikhlas pon aku minta maaf ni..hehe)


p/s:hazim jugak one of da exile from so-called asrama penuh yg smua org duk BANGANG2 kan tu including aku adda n nadea..hehe..



3rdly,Mohd Ikhwan bin Mustapha (klu aku salah eja nama bpk ko sorry!) aka aPicel


Ikwan Poyo!

Ikwan or panggilan manja dier (bueeek..muntah bsr jap) Cina skang ni laja kat Uitm Sri Iskandar kat Perak..dier amik diploma in Accounting wich at first aku kinda shocked psl yela dier bdk Modem or LK tbe2 amik accounting yang dier tak penah laja pon dlu kat skola (myb ader la skit time f3 dlu in kemahiran hidup)..aku n mus rasa myb dier ikut cakp parent dier amik acc ni cuz ikwan mmg terkenal dgn keObedience n keSolehahan ikut jer ckp parent dier..other than that dier skang tgh bergiat aktif dgn futs0l n tak abis2 msk sukan uitm league sana sini n wakil uitm la wutsoeva..dlu dier msk taik-won't-do (kpd nadea n arep,ejaan ini x disengajakan pon..muahaha) or tkd n lama2 dier rasa tak bes so dier tkr r msk futsol kerana passion dier yg melampau thdp dunia bola..ko jgn ingt dier amik ACC dier amik memaen je malah dier skang ni RATU ACC ag..dlu dpt DL je keja (contradict to aku yg dlu syik fail ACC jer mmjg smpi sggp tkr hs..hehe) tapi aritu dier terpancit skit tak dapat DL..tapi takpe ikwan aku taw ko Ratu ACC..so sem ni n seterusnya ko msti dpt rmpas crown ko..go picel!


p/s:Ikwan juga terkenal dgn ayt2 manis dier apabila berinterkasi dgn bdk pompuan.INGATAN kepada kaum HAWA sekalian, jgn sesekali mudah terpengaruh dgn ayt2 manis dier..hahaha



4thly,Ahmad Syukri bin Abu Jamal aka Syuk


Arep,Hazim,Mirul n Syuk


Haa syuk ni aku mmg dah lama giler tak cntct dgn dier or bole aku katakan mmg aku tak dpt cntct dier lgsg r..tak tau r np myb dier slalu tkr no kot dat's y aku tak dpt cntct dier..pkmbgn latest yg aku tau psl dier pon dier skang tgh keja n tgh kumpul duit nk smbg laja berkaitan dgn ap yg dier keja tu.sbb nape dier keja or tak terus laja je tpksa la dirahsiakan ea'sblm ni dier matrix penang gak dgn duma n hazim..n berdasarkan citer2 dongeng duma dier kata syuk ni dah kureng rapat dgn hazim n dier time last2 abis pengajian dorg kat sana..huhu..well,i kinda miss him psl dier slalu wat kecoh n suka mencarut (smpi carutan dier tu ktorg pggl zikir..haha) time kat skola dlu..jikalau kwn2 masih ingt akan tragedi di tingkatan 5 di mana kiter smua sdg hot berperang (refer to Tragedi ANAK2 Ayam),syuk penah hampir2 nk tampar ke tumbuk intan pasal terlampau marah sgt kat intan..dasat giler time tu..yela masing2 time tu tgh kena rasukan ablasa..haha..memori2..papepon syuk,pliz do contact me ! n sape2 rasa ader no syuk tu pas2 r kat aku k'


p/s:syuk juga merupakan RATU add math kat skola dlu..suka benor bodek Puan Mus esp time blaja add math..jerrrrhhhh!hahaha..



5thly,Mohd HAfizuddin Bin Ahmad aka ODen


Intan, Oden, Mirul, Lina dan Mash

Oden oh Oden..dier ni merupakan childhood fren aku sejak kecik ag..ktorg sama2 blaja dr taski al-falah ke tabika kemas ke sk taman ehsan ke sek ren agama tmn ehsan ke SMK taman Ehsan dan sehinggalah ke SMKSP..almost most of my childhood memories oden ader skali..haha.fmly aku pon mmg rapat dgn fmly dier..fmly dier slalu jer dtg umah aku evry year wich compare dgn fmly aku br beberapa kali takpon sekali jer kot aku rasa menjejakkan kaki ke mansion dier kat sg buloh.haha..skang ni dier smbg laja kat UTP n amik kos petroleum engineering tak silap aku nma kos dier..papepon mmg berkaitan dgn petroleum r kos dier..mantap kan?mmg mantap sgt oden..yela dier sng dapat msk UTP pon psl bapak dier keja petronas wich is gaji mmg byk giler nk mampos..wlupon oden kaya or korg slalu kata ayh dier je kaya dier tak kaya pon,dier ni mmg humble giler..dlu kat skola pg skola pki selipar jamban jer n tak bley bla ag dua2 belah laen jenis selipa dier pakai..haha..lovelife oden??sanad2 aku yg boleh dipercayai mengatakn bhwa dier msh ag on dgn zatinor tapi ader org kata dier dah off dgn zatinor due to commitment issues..tapi aku pon taktau ni betul ker tak..aku dgr2 cmni jer r..mcm suis lak on-off-on-off oden dgn zati ni..haha..papepon klu ader masa dtg umah aku pulangkan buku unfortunate events aku no 13 tu ea'dah lama btol ko wat harta..muahaha..


p/s:nama oden diilhamkan sempena nama restoran O'Din kat umah aku..kwn2 skola ren aku yg bg..hehe



To Be Continued in Expose Part 2 ! !

Sunday, March 22, 2009

Britney Spears Kembali ! !

Kepada sesiapa yang tidak mengenali aku, i am a Britney Spears die-hard-fan ! ! muahaha..tak kesah la korg nk kata aku pelik ke psl aku minat minah ni,papepon aku mmg minat dier sjk kecik..in fact lagu baby one more time is da 1st english song yg aku hafal time aku kecik2 dlu..haha..betapa minat nyer aku kat brit ni..well skang ni dier dah wat comeback yg MELETOP!even tho dier dah byk kali jatuh dgn pelbagai skandal (refer to E! True Hollywood Stories : Britney Spears Falls From Grace) namun kali ini dier telah berjaya merampas kembali crown dier dgn jadi artis paling top skali kat US skang..dgn single dia yang best2 tgh kuar kat radio cm womanizer,circus n da latest one is If u seek amy, she surely making her way back to the top!hehe..let's check out some of her photos during her tour br2 ni..(aku sgt sedey tak dapat g concert dier!britney dtg r msia!kompem aku beli tiket konya..hahaha)


Britney perform kat Boston




Britney ! !



Kat New Jersey




KAt New JErsey ag



Ring Leader ! !

Saturday, March 21, 2009

Happy Bday Una ! !


Pada tanggal 22 Mac 2009 jam 12 Am, aku ingin mengucapkan Selamat hari jadi diucapkan kepada Husna Najihah bt Abdullah..Anda sudah tua nampaknya..haha..sebaya la kiter ye..klu ko baca post ni ko harus berterima kasih kpd aku psl aku citer psl ko jer dlm 2nd post aku ni..aku mls nk wish2 psl smua wish aku dah sebut dlm kad bdy yg aku pos kat ko..

Sedikit sebanyak latar belakang psl Una:

  • Dier ni currently among my top bff..(byk sgt ke bff aku?pasan jah!haha)
  • blaja kat UDM amik kos sc comp.
  • ktorg slalu msg 24/7 n aku slalu bazirkan kedit aku kat dier je.
  • byk secrets dier aku tau n secrets aku pon dier tau..
  • anak yg solehah slalu ikut jer ckp parent dier.
  • aritu time 1st sem kat udm dpt DL tu..mantap sgt!aku sgt teruja n jeles pasal slama ni dier slalu merintih kat aku dier slalu bersedey n berduka time kat matrix pilah psl takle catch up.aku amat berbangga terhadap pencapaian dier skang.
  • currently single n available.eh cm agent cr jodoh lak aku.haha..maklumat lanjut psl ni terpaksa dirahsiakan la ea'sory..
papepon, Luv u very much una ! Sweet 20!

Hello World ! !



Assalamualaikum and hello to the world of blogging. at last aku ader gak blog even tho at first aku rasa it is sooooooooooooooooooo unnecessary for me to write anything or express myself. myb da reason i decided to start to have a blog pasal dah macam trend pulak everyone kena ader blog and kinda intrigue tgk kwn2 aku ader blog. so sit back and njoy my postings!! klu tak njoy get out from my page. muahaha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...