Followers

World Clock

>

Monday, November 15, 2010

Potter Junkie Part XI

Di bawah adalah gmba2 time Deathly Hallows UK Red Carpet Premiere. Pada malam tersebut aku telah membawa laptop aku dgn gigihnya ke HS Cafe at Yuyayiea ni semata2 nk tgk live red carpet ni from UK. Livestream kat Malaysia time ni adalah pukol 1 pagi soo aku datang HS Cafe around kol 11pm soo tggu la smpi kol 1am. Time tu bwk gak notes ingt nk stdy skali mmg aku takle stdy pasal super duper excited nk tgk my beloved Harry Potter casts. Tggu2 akhirnya dpt gak tgk. Wlupon agak tersekat2 tapi still lancar gak r streaming dier. Seb bekla tenet Yuyayiea ni agak laju n cm lbey kurg streamyx kat umah aku. Haha. Aku mmg khusyuk giler tgk n pas aku nmpk Emma je aku trus menggeletat macam org giler. Klu takder org kat cafe tu mmg dah lama dah aku jerit punya ! Haha

Time premiere ni ader gak dier intebiu fanatic fans cm aku ni yg duk berdiri kat dpn baris red carpet ni. Yg sonoknya mmg ramai org dr negara len2 ader kat situ. Ader from Spain, Mexico, US n macam2 ag. Yg aku hampanya takder pulak aku nmpk kelibat org Malaysia. Isssh klu aku laja kat UK tu mmg aku KOMPEM DEFINITELY akan make sure aku adalah salah sorg peminat giler yg duk kat dpn baris dpn red carpet tu. Sggp aku ponteng klas bagai smata2 nk tgk muka2 dorg ni live. Yela payah kot nk tgk dorg live. Tgk berpuluh2 kali kat movie bolela. Klu tak dpt duk dpn at least aku mmg akn duk situ pasal nk rasa da excitement. But who knows aku rasa ader je student or Malaysians kiter kat sana yg g red carpet ni. Tipula di kalangan nerds2 yg laja overseas tu takder yg minat Harry Potter. Kompem ader nyela.

Neway jom enjoy tgk gmba2 di bawah. Hehe



Pas tgk gmba ni abang dah tak kesah awak rambut pendek lagi Emma pasal u look HOT giler ! I love ur pose baby !

BFF: Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grin

Sexay!

Stunning ! Suka baju lace u.

Pendek je Dan ni sbnrnya

Satu geng

Rupert duk layan peminat2

The one who has made my life filled with fantasy and excitement: J.K Rowling

Helena Bonham Carter as Bellatrix Lestrange. Luar movie pon nmpk scary gak. Hehe

Evanna Lynch as Luna Lovegood. Len giler muka dier klu rmbut brunette. Nmpk adult

Tom Felton as Draco Malfoy with real life girlfriend Jade Olivia

Ralph Fiennes as Lord Voldemort

Matthew Lews as Neville Longbottom. Aku rasa dlm byk2 Harry Potter casts nila kot yg drastik giler evolve selama 10 tahun ni. Klu dlu gemuk n pendek skang dh kurus n muka pon dah hensem.

James and Oliver Phelps as Fred and George Weasley. Aku taktau mana satu James and Oliver. Haha


p/s: Exams n nitemares sudah berakhir. Time xams sgt looking forward last day abis xam tp slalunya klu dah smpi abes xam tu msti rasa biasa2 je n takderla best mana pon. Hmm pelik.

4 comments:

  1. lennye muka lord vold yg real dgn yg dlm movie..

    luna pun takde rupa cm dalam movie...dlm movie pucat jerk...

    ReplyDelete
  2. "Exams n nitemares sudah berakhir. Time xams sgt looking forward last day abis xam tp slalunya klu dah smpi abes xam tu msti rasa biasa2 je n takderla best mana pon. Hmm pelik."


    kan? kan? kan? aku sungguh hairan. padahal before masuk exam hall tu sungguh excited mengenangkan exam bakal over. dah setel,rasa biasa2 je. hurm. sungguh indah khabar dari rupa.

    ReplyDelete
  3. mayam: dah kata berlakon. mmg r laen. hee

    yan: oh nmpknya bukan aku sorg yg rasa cm2.

    ReplyDelete
  4. omfg! matthew lainnyer!!!! hensem gilaaaa. but of course my tom is looking hot like always..

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...