Followers

World Clock

>

Saturday, September 25, 2010

Something Bout Love

Aritu teaser trailer je kuar n aku dah post pon kat blog aku n br2 ni da official trailer for Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 dah kuar. Seyes dis trailer ni lagila wat aku membuak2 n dah tak keruan cm monyet duk terpekik sorg2 tiap kali tgk trailer ni pasal tak saba sgt nk tgk movie ni. Cptla abes semester ni n cptla bulan 11 so dat I don't have to wait anymore to watch my most anticipated movie of the year.

So here is da new OFFICIAL trailer of Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1





Yg ni pulak TV Spot trailer Deathly Hallows Part 1




Eid celebration ritu sgt best. Of kos la plg best skali dpt konvoi ramai2 dgn my besties aka SMKSP friends. Start konvoi kol 11.30 am cm2 n abes dlm kol 12 am kat umah ckg rajiah. Sepanjang konvoi ni kitorg start dgn g umah Awyn den to umah2 berikutnya in order wich are Afiq, Ratu, Pn Noraizan, Erisya, Elnur, Natasha n last kali umah ckg Rajiah. Sian ckg rajiah kitorg dtg lmbt umahnya pasal kitorg smpi dlm kol 11pm but she really glad dat ol of us visited her house. Oh umah ckg rajiah sgt romantik n cool time waktu malam. SGT tenang n aman n sejuk je aku rasa. Hehe. Kat bawah ni ader a few pictures time konvoi ritu courtesy of Yan, Zul and Shahrul.

Umah Awyn

Umah Afiq

Umah Ckg Rajiah


Umah Pn. Nor


Umah WEEKEND Erisya

The Boys

The Girls

Tahun ni juga kwn2 yg duk perantauan n yg dah lamaaa giler tak jumpa kitorg dpt pon jumpa akhirnya stlh bertahun2 tak jmpa. Hehe


Hanis London n Pdod Cairo

Mysara bini Hanis. Ops !

Erisya Kampung eh Erisya Cairo. Tersasul lak. Hehe

Safwa UK

Aisyah Idris Kuantan

Una Ganu


Last but not least smua ini takkan terjadi klu usaha saper lagi . .


Trah n Me. The 'couple' dat will likely to last forever. Hahaha


Mirul da Askar / Thon Guy


PS1: Dah lama tak wat post baru pasal bz dgn kerja2 mengarut universiti yg tak abes2. Urgh biler laa nk 'kuar' dr YuYayiea tu?! Yucks!

PS2: Islamic Museum Arts Malaysia AWESOME nk mampos ! Kompem nk praktikal kat situ nt. Hee

PS3: Sgt suka ol my favourite series have returned esp Glee ! Hehe

Sunday, September 5, 2010

September

At last it's SEPTEMBER ! Other than mid semester vacation plus Hari Raya celebration there is another thing that I like about September. It is the return of all my favourite TV Shows ! ! Smua org duk sibuk nk sambut raya aku je ha yg tak saba2 nk sambut kepulangan TV SHOWS aku. Hahaha. Here are some tv shows promos dat I found at youtube and eagerly can't wait to watch. Heeee

1. Glee Season 2 ( September 21, 2010)




2. Modern Family Season 2 (September 22, 2010)




3. Desperate Housewives Season 7 (September 26, 2010)




4. 90210 Season 3 (September 13, 2010)




5. The Vampire Diaries Season 2 (September 9, 2010)




6. Gossip Girl Season 4 (September 13, 2010)




Besides these 6 shows ader je lagi series yg aku tak saba nk tgk balik cm Grey's Anatomy Season 7, Supernatural Season 6, Cougar Town Season 2, Private Practice Season 3 n etc. Patu time fall ni lak byk new series yg akan muncul n stakat ni aku cm berminat nk tgk Hawaiian Five-O and Chase. Seyes aku ni mmg kaki tgk citer drama2 US ni. Skang ni pon aku tgh layan True Blood S3, White Collar S2, Melissa and Joey S1, Sonny with the Chance S1, Hannah Montana S4, The Glades S1 and Bachelor Pad. Baru2 ni aku br je marathon abeskan Modern Family S1 and it's totally awesome ! Best giler citer ni. Wlupon lawak dier biasa2 je tapi aku suka giler jalan citer dier. Ending mesti ader nilai2 family. Plus Modern Family nipon baru2 byk gak memang award time Emmys. Hehe.

Oh lupa lak dis Sept 12 is another my favourite award show. It's MTV VMA 2010 ! ! Ni promo dier featuring Justin Bieber. Tak silap aku Chelsea Handler host VMA 2010 ni nk try reunite Kanye West and Taylor Swift thn ni. Mesti best klu bnda ni btol2 terjadi. Yela aku pon sian kat Kanye tu smpi skang smua org benci dier pasal duk interrupt Taylor time menang Best Female Video last year. Udah2 la tu smua org benci dier. Dier pon dah terima balasan dier smpi smua org boikot dier, record takder org nk beli smua. It's time to forgive him n move on. Hehe.



Ha 3 new movie stills of Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 br je kuar kat tenet. Ni gamba2 baru dier. Taaaaaaaaaaaakkkkk sabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanyaaa nk smpi bulan 11 lak. Hahaha. Btw saper yg tak tgk Step Up 3D pergila tgk cpt ye. RUGI GILER SAPER TAK TGK !






p/s: iPhone 4 BEST GILER ! Heeeeeee

Wednesday, September 1, 2010

Mimpi

Kadang2 aku slalu mimpi life aku cm citer dlm hindustan whereby I meet someone, fall in love, nyanyi2 n nari2 smbl tkr baju berpuluh2 kali, gado dgn family pasal cinta terhalang but in the end aku dpt gak sehidup semati dgn org yg aku cintai.

Kadang2 aku slalu mimpi aku idop kat Palestin so dat aku dapat merasa betapa sengsaranya idop ni ditindas sepanjang masa n tiap2 ari bgn just kena survive utk hidup.

Kadang2 aku slalu mimpi aku duk kat kg2 n jauh dr segala bnda2 moden ni so dat aku expert wat kerja2 kg - g dusun jaga pokok2, noreh getah, tanam padi, cucuk tanam, ngembala lembu kambing dan macam2 lagi.

Kadang2 aku slalu mimpi life aku cm socialite so dat tiap2 malam aku g clubbing, kuar cover frontpage kat tabloids tiap2 ari, kena masuk lokap pasal DUI or drug addiction n of kos kuar masuk rehab.

Kadang2 aku slalu mimpi aku ni hot giler tggi badan berketak2 muka hensem giler bubby takder jerawat n smua pompuan mahupon laki tergila2kan aku plus aku byk girlfriends.

Kadang2 aku slalu mimpi aku ader family smua org pandai giler bubby2 n spjg masa duk borak pasal isu semasa dunia n pikir cmnerla nk selesaikan masalah2 dunia.

Kadang2 aku slalu mimpi aku pandai smua bahasa so dat aku bole ckp je dgn sape2 kat dunia ni n bole tau ap org ngumpat aku.

Kadang2 aku slalu mimpi sore aku sedap giler n pandai nari so dat klu aku tensen je aku ley nyanyi n perform cool dances patu post kat utube aku trus jadi popular.

Kadang2 aku slalu mimpi aku ni atlet so dat smua sukan aku ley main n bilik aku penuh dgn trophy bermacam2 kale emas, perak, gangsa merah biru dan laen2 kaler lagi.

Kadang2 aku slalu mimpi otak aku ni pandai giler so dat aku ley hafal smua fakta kat dunia ni n org panggil aku ensiklopedia bergerak.

Kadang2 aku slalu mimpi aku jadi host kat National Geographic and Discovery Channel so dat aku ley travel satu dunia n experience bnda2 pelik kat dunia ni.

Kadang2 aku slalu mimpi aku ni tahfiz so dat aku hafal satu Quran n ingt smua hadis nabi patu g berdakwah kat org len n dapat hayati sepenuhnya ap Islam itu.

Kadang2 aku mimpi aku ni ramai kwn giler smpi satu tahap mana2 je aku g aku ader je kawan.

Kadang2 aku slalu mimpi aku ni pandai bercakap so dat aku ley attract org tiap kali aku ckp n dorg dgr ckp aku.

Kadang2 aku slalu mimpi aku idup dlm dunia Harry Potter wich smua bnda aku nk aku just pusing2 tongkat sakti aku, nk g mana2 just Apparate n Disapparate n smua bnda impossible are possible.

Kadang2 aku slalu mimpi aku ni ader hi-taste in fashion n style so dat aku pandai giler dress up macam artis n patung2 kat shopping complex n rambut aku stylo like those Korean dudes.

Kadang2 aku slalu mimpi aku ni founder pape charity organizations n keja aku g tolong org je satu dunia ni.

In the end, sometimes I wish i am not myself.


p/s: Business subjects is killing me ! !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...