Followers

World Clock

>

Sunday, January 30, 2011

Adele - 19 and 21

AMAZING AND POWERFUL ! Itulah 2 words yg aku boleh gambarkan mengenai Adele. Last week aku dload her latest album called 21 and the previous one wich was 19. Aku saje2 dload nk wat collection skali pas aku dgr aku sgt ketagih nk dgr sore Adele tiap2 ari cm time aku tgh obsessed dgn Maroon 5 dlu. Sblm ni aku just suka satu lagu dier yg feymes kat radio dlu2 - Chasing Pavement. Skali pas dah dgr smua lagu kat both albums dier ni mmg aku dah trus melekat. First skali aku dgr nama Adele ni masa dier wat cameo appearance in 90210 season 1 rasanya takpon season 2. Ingtkan artis biasa2 je n lagu dier tak bape best sgt. Upa2nya lagu dier dier mmg kena sgt dgn taste aku n sore dier mmg la MANTOP ! So kat bawah ni ader a few inlays from her debut album - 19.



Chasing Pavement lyric. Suka tgk org2 dlm video klip ni menari smbl baring kat atas jalan raya. Hehe




Hometown Glory. Currently my FAVOURITE SONG ! Layan abess dgr lagu ni. Hee


Album baru Adele - 21 juga telah menunjukkan jualan album yg amat memberangsangkan di UK apabila sebanyak 100 000 copies telah terjual sejak ia dipasarkan pada 24 January lalu. Hebat !

Cover album 21. Smua lagu dier best but plg suka lagu Rolling in the Deep and Rumour Has It. Hehe

Adele adalah kegilaan artist UK aku selepas Duffy dan Pixie Lott. Hehe


p/s: Cuti dah start. Hmm.

3 comments:

  1. azam...
    akupn de dgr...hehe..
    suare dia besar..sedap2....
    lagu dia sume emo feeling....
    suke lyrics dia.. =P

    ReplyDelete
  2. waaa akhirnya org minat adele. payah btol aku nk cari org yg minat artis cm adele ni. hehe

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...