Followers

World Clock

>

Saturday, February 12, 2011

22

My iPhone wallpaper on 9 Feb 2011. Hehe
So skang umur dah 22. Stil rasa biasa je. Takder pape special pon. Cuma on 9 February 2011 ritu mmg da whole day rasa hepy je pasal ramai gile org wish bday. Kat Wall Facebook je lbey 100 org wish n cm penat gak r balas 'Thanz' kat stiap post. Hehe. Besides klu ari bday aku mmg aku hepy je wlupon ak takder wat pape on dat day. Ritu pon aku just g klas n duk blik den tdo je keja. Takder celebrate bagai ap pon.

So klu ader org tnya aku time bile yg paling best ko penah celebrate bday dlm idup ko? Of kos tanpa ragu2 aku akn jawab time kat skola dlu ! Bg aku kat skola dlu gak best celeb bday. Myb sbab aku ckp cmni pasal aku cm loser skit klu bab2 kwn kat Yuyayiea ni. Stil sayang lbeyh kat geng2 skola ag. Hehe. So kat bawah ni nk tnjk skit gmba2 burfday cards yg aku dapat time kat skola dlu.


 Burfday card yg aku dpt time sambut 17th bday. Dis one from my Form 5 GIRLFRIENDS. Sgt suka kad ni pasal hand-made ! Hee

Ni lak Adda kasi. Dier kasi bday gift testpad. Haha



This one from Ainu. We were closed once but now still keep in touch with each other. Hehe. The one thing dat I like bout her is dat she has the MOST BEAUTIFUL handwriting eva ! Macam tulisan ala2 European 17th and 18th century dlu2. 

Yg ni aku tak sure tulisan sape n time form bape Madyha wished aku. Hmm





Yg ni plk time F3 klas Rasional from my girl classmates. Love the "BROUGHT TO YOU BY HOGWARTS" caption !



Ni my dearest Mr Moss kasi kat aku. Penah skali tu Mus penah wat suprise kat aku time F5 rasanya on my birthday ni. Time burfday aku ni kitorg bdk2 laki smua pakat puasa sunat pasal ritu ari Khamis. Masa nk bukak puasa kat Dewan Makan Mus bwk burfday cake from dapur DM dgn lilin2 skali. Terkejut gak r aku time tu. So ktorg bukak puasa smbl sambut bday aku time tu. Hehe.


Yg ni Abet aka Afiq Faidhi kasi kat aku. Klu korg baca ucapan dier klaka giler ! Haha



This one Alina kasi. Dlu2 pon aku rapat dgn Alina but skang dah tak dh. Kad ni siap ader lagu Happy bday tuhh. Hehe


This one from Wawa comeyl. Kad ni pon ader bunyi gak. Myb Wawa n Alina sama2 pakat beli kad bday ni kat kedai sama kot. Hehe


So far br dapat one bday gift je wich from my BFF. She gave me a history book pasal historical figures punya assasination from Julius Caesar till Benazir Bhutto. Really loved it ! Thanz Nisa'. Btw Nisa nila satu2nya kawan aku kat dunia ni yg sama history passion dgn aku. And of course she is smarter than me la kan. Hehe. More gifts to come pasal stakat ni aku dah kasi bday gifts kat org2 tertentu. Aku kasi kat org2 tertentu ni je pasal ak mmg expect dorg akn kasi balik kat aku pon. Haha.

But the best bday gift yg aku dapat on 9 Feb 2011 is hadiah from Wawa ! Act on Jan 8 2011 aku ader msg Wawa but dier tak cam yg aku msg dier. Aku taktau la sbab ap dier tak cam aku myb dier tak save no aku kot sth like dat r. So time dier reply msg aku tnya ak ni sape aku dgn jahatnya reply ni ex-bf dier. Ak ingtkan skjp je leyh tipu dier last2 dier tak byk tnya pon n mmg dier caya ak ni pon ex-bf. Aku pon ap lagi la bernafsu duk kaco Wawa r. Long story short aku pon duk msg2 dier panggil sy awak sy sayang awak bagai smpi Wawa dah tak tahan dgn ak. Pas ader satu msg ni dier cm marah kat aku, ak pon reply ckp kat dier yg ok pani aku dah taknk kaco dier but nt bulan 2 aku ader dpt kol free ak nk kol dier n arap dier angkt. Mula2 dier taknk but pas ak pjuk dier smua dier agreed. Aku ckp ak nk kol bulan 2 pasal on burfday aku kan dpt kol free. Soooo time bday aritu ak pon kol r Wawa. Pas Wawa dgr je sore aku trus GELAK TAK HENTI2 smpi perut aku pon nk pecah. Haha ! Wawa spt dlu gak duk ngomel2 manja ckp benci2 aku smbl join gelak dgn aku skali. Tak sgka aku bole prank Wawa dgn berjayanya. Sian Wawa aku wat jahat dgn dier. But thanz to Wawa pasal dier telah tambah ag satu memory yg sgt MEMORABLE dlm history burfday celebration in my life ! Hee


p/s: Eh Arep Suk aku pon pandai Lomo r skang. Bwh ni aku amik guna Diana pakai lens Blue Hawaii. HAHAHA !

Oh poster ni bole didapati di Muzium Kesenian Islam Kuala Lumpur. Hehe

1 comment:

  1. hye adikku...ajam pon tahu kalo balan ade komen kt sni..maknenyer,mmg da xde kje sgt la kan..nyway...hepy bufday..rs cam x wish official sgt jer ari tuh...walopon abgmu ini xde bg adiah grand2,tp weekend nih kte g mkn sme2 ok..hoho..

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...