Followers

World Clock

>

Monday, December 27, 2010

Movie Posters of 2010

2010 akan melabuhkan tirai dalam beberapa hari lagi. Spt biasa poster2 Hollywood movies pada tahun ni memainkan peranan penting dalam menarik perhatian penggemar2 movie spt aku ini untuk keluar rumah dan pergi ke cinema yg berhampiran utk menonton wayang2 mereka. So kat sini aku nk tnjk aku punya feveret top 20 movie posters. Hehe

20. Legend of the Guardians: The Owls of Ca'hoole. Tak sgka burung hantu pon leyh jadi cool wat poster.


19. Valentine's Day. Kiutt buh smua watak dlm heart shape.
18. The Losers. Sape sgka tgkp gmba dr bawah leyh nampak COOL giler !
17. The Next Three Days. Wlupon cliche buh image byk2 utk jadikan satu gmba besar but stil nice.
16. 127 Hours. Gmba buket kiri kanan wat aku aku pikir bnda tak senonoh lak. Haha


15. Sex and the City 2. Walaupon movie cm haram flop giler poster dier diva hell !
14. Alice in Wonderland. Alice looks really cute !
13. Remember Me. Gmba Rob Patt and Emile ni mmg nmpk dorg in true love sgt.




12. Love & Other Drugs. SEXY SEXY SEXXXXXXXXYYYY ! Haha. Bile la movie dier nk kuar kat tenet. Yg pasti cm tak lepas Malaysia je.
11. Tron Legacy. Maen kale dgn biru hitam puteh pon dah leh nampak smart giler poster dier !
10. Eat, Pray, Love. Pandai dier gabungkan gmba Julia makan ice cream as eat, nun as pray n da whole scenario dlm gmba ni as love.
9. Scott Pilgrim VS. The World. Suka tagline dier. Hehe
8. Due Date. Haha poster yg paling funny aku penah jumpa. Tagline pon cm kena dgn gmba.
7. The Social Network. Nice tagline n tules besar2 smpi kaco muka hero pon nmpk cool.
6. From Paris with Love. Sgt kreatif jadikan hujung pistol bentuk Eifel. SMART !
5. Inception.  Suka tgk everything in slow motion.
4. Toy Story 3. Tgk poster ni sj dah mampu wat aku pikir zaman kanak2 aku yg hepy. Hehe
3. Tangled. Aku rasa ni la poster citer kartun yg paling aku suka. Simple n smart !
2. Harry Potter and the Deathly Hallows. The most coolest Harry Potter movie poster I eva seen. Tak saba nk frame n gantung kat bilik nt pas duet masuk. Heee




And the no 1 goes tooooooo







1. FLIPPED ! Oh sgt suka akn pemandangan 2 teenagers duk atas pokok n watching together the sunset. Tagline dier pon sgt best n touching. Hehe




p/s: Tahniah kepada skuad Harimau Malaya. Seyes aku mmg terkejut kiter menang besar. Gol dier smua smart2 lak 2. Aku tgk kat umah dgn Kak Ngah n Abah terjerit terpekik2 tiap kali gol. Haha. Satu pencapaian yg sgt memberangsangkan bg industri bola sepak negara kiter (eh bola sepak pon ader industri ke? Haha). Mintak2 la kiter dpt bertahan n sumbat gol byk2 ag time lawan kat Indon nt. Hehe

The hero: SAFEE SALI !

No comments:

Post a Comment

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...