Followers

World Clock

>

Saturday, December 11, 2010

Laughter is the BEST Medicine !

Sblm ni aku jarang tgk comedy. Ak lbey suka tgk drama or pape storyline yg sedeyh2 je But lately ni aku cm gile n ketagih nk tgk comedy je keja. Myb sbab nk kurgkan stress dlm hidup ini yg tak abes2 dtg macam magnet. So di bawah ini merupakan comedy yg aku follow n betul2 aku suka. Hehe.

Suka tgk Laurie with her stupidity. Suka gak tgk perangai dorg ni yg sgt kebudak-budakan wlupon smua dah besar. Skang dh 2 seasons. But season 2 ni dh kurg lawak dier bg aku. Season 1 mmg aku gelak ol da time je.


Ni br layan pas google2. Tgk kat review org kata best. So download n aku tgk mmg BEST pon ! Keluarga mereka sgt dysfunctional tapi takder la dysfunctional yg teramat bodo cm Arrested Development yg annoying tu. Just dysfunctional n bodo2 in happy ways. Besides aku rasa citer ni reflects almost da reality of American families. Oh citer ni br satu season je.




Aku taw citer ni time Emmy Awards tgh hangat dlu. Citer ni byk giler tercalon for Emmys thn ni n mmg byk menang awards for that nominations. So once again aku saje2 r dload n SUMPAH CITER NI KLAKA NK MAMPOS ! Patu part yg aku plg suka tgk citer ni at da end of every episode dier akn selitkan nilai2 moral n kekeluargaan. Stiap episod ader msg yg ingin disampaikan wlupon dlm klaka2 dorg wat ni.




However, the best one is THE BIG BANG THEORY ! Aku rasa citer ni mmg sumpah haram klaka giler ! Yan n El la yg bertanggungjawab memperkenalkan kpd aku citer ni. Dorg byk kali soh aku tgk esp Yan. Aku mula2 mls nk tgk pasal ia dah 4 seasons n byk series aku yg len2 aku tak smpt nk catch up ag. But ntah satu mlm tu tibe2 dpt revelation nk tgk citer ni. So ingt mula2 nk tggu Yan copy skali lmbt sgt aku pon dload dlu season 1 and it's really worth to watch. Of course hero dlm citer ini adalah Jim Parsons aka Sheldon Cooper. Patu aku mmg cm bole kaitkan diri aku dgn dorg ni. Hahaha. So thanz to Yan n El kerana push aku soh tgk citer ni yew. Hehe



p/s: Aku taw How I Met Your Mother pon klaka giler gak but it's already 6 seasons n cm terlampau byk la sgt bg aku. Rasa cm mls n takder seru lagi nk tgk wlupn aku taw aku bole abeskan je dlm smggu tgk 6 seasons ni. Hehe. But Community pon cm best gak. Br je 2 seasons so bole layan gak rasanya. Hehe

p/ss: Mls nk wat synopsis for every citer ni so klu sape berminat just google je la ea. 


Please don't be in love with somebody else, Please don't have somebody waiting on you. PLEASE !

No comments:

Post a Comment

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...