Followers

World Clock

>

Thursday, December 23, 2010

Topman

Klu sape2 tnya aku "Ap yg sentiasa wat ko happy kat dlm dunia ni?" aku akan pantas jawab "TOPMAN !" Yup aku ni susah nk rasa happy wlupon klu org slalu nmpk aku tersenyum or duk gelak kuat2 kat luar. But when it comes TOPMAN, TOPMAN sentiasa wat aku rasa happy and smile for real. Like really smile ! So wlupon trust fund tak masuk2 ag (PT-penipu dah masuk pon. Patutnya duet pinjaman nila patut msuk lmbt dr duet free ni. Haha) aku berusaha dgn sedaya yg mungkin mencari duet untuk beli ap2 je yg kat dlm TOPMAN tu sementara stok n SALE masih ader. So setelah browse2 kat dlm TOPMAN tu akhirnya aku jmpa gak bnda yg aku rasa WAJIB BELI wlupon aku rasa yg len2 pon best gak utk di beli. Besides aku dah mengidam dr dlu nk beli bnda ni ag. So seb bekla time SALE ni bnda ni ader kat TOPMAN. Hee  


Jeng Jeng Jeng !


Black jacket ! Mesti cool giler pakai time bwk moto. Pas tgk Tron lagila aku makin giler nk own a jacket like dis one. Mula2 plan nk tgk kat bundle skali jmpa yg ni kat TOPMAN trus cancel niat nk beli kat bundle. Haha

Saje je tak nk cabut tanda hrga. Haha. Ni pon tggl last piece kat Topman OU tadi. Kat KLCC dah takder dah.
Ader cm Sam Flynn skit tak? Hahaha perasan2.

Terima kasih TOPMAN kerana membuat diri ini HAPPY. Love u so much ! Oh kepada Athirah Azni, nice x jacket aku ? Ko dah tkr jacket aku pon taknk kalah gak r. Haha ! 



p/s: Ingt ea Syiah tu bukan KAFIR ! Diulangi bukan KAFIR ! Please be open minded.


4 comments:

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...