Followers

World Clock

>

Saturday, December 18, 2010

McFly - Above the Noise

Baru2 ni dload ag album baru n dis time album McFly called Above the Noise. Sblm ni penah dgr nama McFly ni but tak penah la plk dgr lagu2 dier. Pas dah dgr lagu2 dlm album dier not bad gak. Stakat ni dah hook up dgn lagu Party Girl. Agak catchy n video dier pon kinda sexy. So kat bawah ni gmba2 dlm digital booklet yg disertakan skali dlm album dier yg aku dload ni. Smart gak guna comic book punya style.









Other than that aku dload gak Taio Cruz's Rokstarr. Sblm aku dig in Taio Cruz ni ingtkan dier org US skali English dude. Lagu2 dier dlm album ni pon best gak n b4 dis pon aku dah suka dgr lagu2 dier yg dah famous kat radio like Break Your Heart and Dynamite. Bg aku Taio Cruz ni Ne Yo version UK. Besides muka dorg pon dah nk dkt sama kot bg aku. Hehe.



Neway, video baru Paramore called Playing God pon br je kuar. Cm biasa Hayley looks really cute. Lagu ni dlm album Brand New Eyes. Ingtkan Paramore nk wat album baru skali wat video baru lak.



Greyson Chance yg terkenal with his big voice nyanyi lagu Lady Gaga's Paparazzi kat skola dier dlu pon dah kuarkan single baru called Waiting Outside the Lines. Oh aku br dgr skali lagu ni trus dah melekat nk dgr byk kali. Seyes sore bdk ni mmg sedap giler ! Thank you also to Ellen Degeneres pasal tolong dier build his carreer as an artist n exposed him to us.





p/s: Tibe2 lagi suka tgk favourite series kat iPhone. Hmmm 


4 comments:

  1. mcfly best..suke tengok perfomance diorang..especially the guitarist..hehehe..

    ReplyDelete
  2. oh ea'suka tgk perfomance ke suka tgk org dier?hehe

    ReplyDelete
  3. leor.. bru dgr mcfly ker??? da lama da album nie... around mid-2010 release. ok lar... best2... tp aku prefer lgu2 lama diorang.. original cket.. album bru ni da mcm mainstream sgt.. terlalu komersial pop/gaga.

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...