Followers

World Clock

>

Wednesday, April 1, 2009

Berkampung Di IIUM Library

IIUM Dar Al Hikmah Library

Bg saper2 yg bukan bdk2 iium,wat pengetahuan korg skang ni iium students tgh sebok duk study for final pasal final xam stat 3rd april or jumaat ni..aku mmg tgh cuak giler for final pasal dis is my first xam kat Gombak or org duk canang2kan as DEgree student n aku mmg berharap sgt aku dpt perform yg terbaek (even tho cary mark 4 smua sbjcts aku cm ntah pape jer..huhu) for my 1st semester kat sini..slaen tu scholar JPA yg offer bulan 6 ni pon telah wat aku berkobar2 nk stdy pasal dier nk tgk result sem ni klu nk apply nt..dah r skang syarat dier dah jd 3.5..(well unfortunately for Human Sciences students tak byk scholar yg offer kat ktorg n JPA ni mmg smua org duk nt2kan)...so i have decide to spend ol my free time nk stdy kat library pasal aku mmg takle stdy kat bilik aku kerana laptop yg sentiasa memanggil2 aku untuk berhibur dgnnya dan katil yg sentiasa memanggil aku utk tido di atasnya..haha..neway,ol da best for everyone!

Pintu masuk so-called fabulous dier yg menyusahkan aku spjg masa psl aku kena kuarkan kad matrix dr dompet aku utk touch n go..hehe

Chandelier Library

Students duk khusyuk stdy

Akmal Teman Setia ke mana saja Aku pergi

Mimi menyebok seperti biasa..hahaha

Tgh Terseksa hafal History!urgh..


Ni pulak jadual xam aku..

  • 4th April 2009 - Introduction To History and Civilization and Bahasa Melayu Lanjutan
  • 10th April 2009 - Introduction To Mass Communication
  • 14th April 2009 - Sciences of Quran
  • 15th April 2009 - Revelation As Source Of Knowledge
  • 16th April 2009 - Introduction To Psychology

p/s:bole ker dpt DL cm kat matrix dlu r??hnya mampu tawakal kepada Allah SWT sahaja..huhu.

5 comments:

  1. napa tajuk nya BERKAMPUNG DI IIUM LIBRARY?

    aku di rumah je skang ni....(mmg tak seperti student lansung)

    btw si Mimi to propa muka je, korang hengat die g library tuh study ke? haram jadah...memantat adelah..

    ni si vogeh mana? pi rebus buku teks nak buat air minuman ke? bia pandai cepat dok...

    :)

    ReplyDelete
  2. hamboi cik asna...
    tuduh jgn sebarang tuduh!
    aku stdy okay!
    even though for,like,10 minutes ngan redza n azreen upstairs~
    at least aku bce gak buku soca yg tebal 2!
    ~walaupon aku ni bkn student HS,tp aku ade effort utk menambah ilmu aku dlm bidang HS ni!
    x mcm ko!
    beghangan nk MINOR econs...
    elasticity of demand pon ko xtaw itu ape,
    lagikan beza antara pure monopoly n monopolistic competition!
    pas2 ade hati kate nk rampas crown aku *batting eyelashes*

    ReplyDelete
  3. hamboi puan mimi,

    monopolistic competition tuh tak main lah, aku main monopoly... haaaa sape lagi terror, aku lah kan..ko tak terror ko terrorist. to be specific, fashion terrorist ... ghetto :)

    ReplyDelete
  4. library touch and go senang ar tuh.best gler..library aku kne men swipe2 smpi dpt green light.selagi tak green xle masuk.lagi lambat n ntah pape.

    ReplyDelete
  5. sowh redza rozana rebecca buat blog jugak! haha

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...