Followers

World Clock

>

Wednesday, April 15, 2009

Astaghfirullahalazim . . .

Wat pertama kalinya dalam sejarah idup aku lepas jawab soklan final xam aku berasa marah sgt pasal soklan xam yg aku jwb tadi payah HELL nk mampos ! ! eiiyyy geramnya..time blaja sbjk ni macam senang jer n bole pkir logik..skali amik ko time soklan dier kuar!terkantant-kantat la aku jawab..ader dua soklan dalam paper sbjk ni yg aku tak dapat jawab..



Soklan first yg payah dier tnya "What are the bases used by Muslim scholars to classify sciences.Write your answer with example of the classification."puas aku memikir ap laa soklan ni nk sebenarnya..so mmg aku bazirkan masa jwb soklan ni jew.dah r 10 markah.ilang cm2 jer pasal aku merapu..den time tggl 25 minit jer aku g soklan yg bwh ni pulak...



Soklan dier yg Question Three,dier tnya "Discuss with evidence(s) how the Qur'an addresses the role of human reason in relation to the sacred sources of Divine Revelation (the Qur'an and Sunnah) for the advancement of knowledge and science in Islam."..patu yg aku tak tahan 18 marks lak tu!Masya Allah!mmg aku ilang 18 markah cam2 jer skali lagi pasal aku mmg blank giler tak tau nk jwb pe..mmg aku main scribble jew ap yg terlintas dlm pala otak aku tanpa letak ayt2 quran dan sewaktu dgnnya..arrghhh!!mmg dapat B- pon tak kompem ag pasal dah jwb cm bengong2 jew terima kasih kpd dua2 soklan ni..



p/s:sok paper intro hs yg killer bg aku..intro len tak kuar smua chapter paper ni jer yg kuar SEMUA chapters..dah r ader 12 bab!!hnya mampu guna teknik PASRAH dan TAWAKAL nk jwb sok..huhu..

*kepada sesiapa yg baca posting ni sblm aku edit ni,aku ingin minta maap pasal aku terlampau byk sgt mencarut..tibe2 rasa bersalah so trus tkr tjk posting ni n buang carutan2 tu.aku hnya insan yg lemah lagi tak berdaya menghadapi segala tekanan yg makin berat di kelilingku.Ya Allah,ampunilah dosa2 hambamu ini..huhu*

Tajuk Posting ni pada mulanya aku letak Paper Final Xam yang Pep** dan Pu**

6 comments:

  1. eit azam..paper yg da lepas 2 biakn je..d next wat d best punye keyh..aku rajin taw bce blog ko ni actly,hehe.

    ReplyDelete
  2. aku ingat aku sorang je yang clueless.. ye lah aku start baca pukol 11 pagi tadi..hohoho so aakuu ape lagi blame myself lah...

    ghupe nya cik gayah oii soklan tuh memang susah ye....

    hohohoho selagi ko bantai dan berayat quran dapat lah markah. aku ni huh habuk je lah bnyk aku tulis...

    ReplyDelete
  3. mmg la azam~!!! tension nak mampos!

    ak mmg tawakkal, campak pen, angkat kaki, kua dr main hell tuh!!!

    igt ak senang2 dpt revelation ke?!!!

    methods of attaining knowledge ak tak tersampai2 nak attain! hahahaha!

    mmg ini la first paper sejak ak dok kat uia ni yg ak kate susah... ketas laen, even ak xbace pun leyh jwb g! ni... haram.... cantik je kertas aku!

    xpe la zam... kite cbe lagi~ kalau kne repeat~

    ReplyDelete
  4. today is ur last paper eh?
    goodluck la ea..
    hmm..soklan2 tu nmpak senang..tapi klo tatau fakta and ayat2 Qur'an yg related,memang tak dapat jawab la..
    May Allah help you!
    sabar la ek..Insya Allah bley dapat good result

    ReplyDelete
  5. to peha:
    haha..tak sangka lak ko rajin baca blog aku..ko jadila followers aku..sajer nk tmbhkan rmi pengikut..hihi..btw ol da best utk xam ko!

    to asna:
    mmg payah pon..aku sgt tensen pas rasok nyer paper smpi tu yg ko nmpk muka aku toyer jer time jumpa ko nk amik cd akmal..well papepon bnda dah lepas kan'tawakal jer r..huhu

    to ziera:
    like i said tu nadea i really love your comment dear!haha..mmg main hell time duk jwb paper ras0k ni..huhu..takpe2 nt kiter sama klas ea klu kiter kena repeat ras0k ea'muahahaha

    to yam:
    ko mmg permaisuri agung irk2 punya sbjk ni esp ungs..dat's y ko kata agak senang.aku ni r mmg tibe2 blank ritu time jwb soklan tu.huhu..well ol da best r utk kiter smua..

    ReplyDelete
  6. silap orang r...
    tikah yg patut dpt gelaran tuh..
    die kan amik irk..

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...