Followers

World Clock

>

Tuesday, May 4, 2010

Annual Grand Reunion for the 4th Batch of SMKSP

Just baru balik dr tgk movie dgn Trah and Arep kat Wangsa Walk. We watched Iron Man 2 which Trah tgk kali ke 2 dgn kitorg. The movie was just OK je la pasal byk ckp n aku annoying dgn communication dorg. Smua nk menyampuk n taknk kalah esp Stark of kos. But the action n CGI stil mantap like da first one. Other than that, management TGV Wangsa Walk rini mmg sucks pasal paksa kitorg wait nk tgk citer tu. Patutnya kitorg tgk kol 12.10 PM tapi disebabkan dier ader 'Masalah Teknikal' kitorg diberi choice sama ada nk refund takpon tgk kol 1.30PM. Pas discuss kitorg decide nk tggu n tgk dis movie on this time.

Time tggu2 ni kitorg lunch together at A&W and discuss about the coming so-called annual grand reunion. I told Trah dat I could not make it at the last minute because my Ustazah Arab told me dat I will have my mid term on 13th May next week at 8PM. Damn btol. After much discussion kitorg decide nk tkr plan. Besides macam rmi sgt org takle g Melaka on those three days because msg2 ader commitment kat bnda len. So kitorg decide nk wat 2 aktiviti for dis time reunion.


1st: A One Day Trip to Bukit Gambang Water Park at Kuantan on 11th May 2010, Tuesday

Plan: Kiter pegi pagi2 den mandi2 kat sana n malam cm2 blk KL blk. Entrance fee for dis Water Park is 19.90 only.


BACK-UP PLAN

Klu tak jadi kiter just g PD and mandi kat sini. Tapi stakat ni mmg kompem nk g Gambang.



2nd: Jungle Trekking kat Bukit Broga on 14th May 2010, Friday.

Plan: Pagi2 g Broga and nek bukit ni. B4 Jumaat Prayer dah blk. Skjp je nek bukit ni bak kata Arep r pasal dier yg kapla. Hehe.



So kepada rakan2 Sg Pusu yg baca post ni PLEASE and PLEASE notify me klu nk g. Aku spt biasa akn contact korg tapi kdg2 tu aku akn miss contact kpada sape2 yg takder no dier dlm phone aku. So pliz do inform me k. Stakat ni dah ader 2 keta kompem g wich keta Ikwan and Amad but saper yg rasa dier bole bwk keta lagi kesudian anda adalah sgt dialu2kan. I noe dis information come in short notice but PLEASE and PLEASE aku harap korg smua dpt g. Klu sper yg ader klas klu bole ponteng r or sape2 yg ader keja or praktikal klu bole cuti r time ni. Hey aku pon ponteng klas time ni gak k. Kwn2 punya pasal. Haha. Tapi klu korg tak dpt g it's ok I don't blame you. Hope everyone reads dis.



p/s: To whom it may concern, I never 'putus' kawan dgn ko but I just cannot TALK or SEE your face anymore. I'm sorry. Oh yes I did read your post.

10 comments:

  1. yg gambang tuh maybe.
    but yg hutan tuh...
    huhu..
    u know how i feel bout hutan..
    hehe..
    :p
    tapi, tgk la...

    ReplyDelete
  2. cayalah azam.. yes.. aku dh dpt publisiti yg best !! haha

    ~athirahazni~

    ReplyDelete
  3. broga x masuk hutan la takim..

    ReplyDelete
  4. xdpt pegi r azam,klu ujung mggu no hal...11 ngn 17 ak ade clas la beb...lec da warning skali je xdtg,1st warning letter...mmpos aku nk mjawab ngn bpk aku... kim slam je la kt sume...rindu korg sume...

    ReplyDelete
  5. ha tgk tu mus bukan hutan pon nadea ckp..hehe..alaaaaaaaa jerrr naper ko takle g?sajer je lecturer ko tu..adehh takpe la cm2..huhu

    ReplyDelete
  6. broga saya setuju. gambang xsure lagi. tapi oleh sebab trah kata transport free,maka insya allah ok la... hahaha bawak bekal la camni.

    ReplyDelete
  7. nak ikut!!!nak ikut!!!
    tapi nnt aku comfirmkan balik~

    ReplyDelete
  8. Yan ko wajib g kedua2 event aku wat ni pasal ko mmg tetamu wajib!haha..ok yam nt bgtau aku k..

    ReplyDelete
  9. aloohhh...11th 2 aku final present..mmg x dapek ar nk ponteng...x grad gak aku kang...huhu...14th 2 plak aku still kt perak agy ar azam...sory beb..mmg sgt2 nk join korg tp apekan daya..

    ReplyDelete
  10. aku nk join=)??tapi ngah exam lagi zam..xpela,aku reunion bulan jun jela k=)...hehe

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...