Followers

World Clock

>

Tuesday, May 25, 2010

2nd SOOO-CALLED Annual Grand Reunion.

Br balik dgn Trah and Mus from Jusco Setiawangsa. Biasala klu dah kuar dgn Trah ni msti nk plan nk wat reunion je keja. So setelah bincang2 inilah hasilnya.




1st: Panjat Bukit Broga pada 4th June 2010, Friday. (Version Beta 2.0)



Aku taw ritu tak jd since rmi yg takle g. So aku plan nk wat skali ag n dis time aku akn make sure jadi g gak. Tapi klu tak jadi tu mmg tak dpt dielakkan aku takle nk wat cmner r kan. So plan cm ritu gak pegi pagi n balik b4 jumaat.





2nd: Satu hari perjalanan ke A Famosa Water Park di Alor Gajah, Melaka on 26th June 2010, Saturday. (Version 4G.0)



Tarikh ni tak baper kompem sgt pasal dgr kata bdk2 Uitm myb dah msuk time ni. (Afnan bgtau aku). Soo klu jadi pon kiter g macam g Cherating ritu. G satu ari mandi2 petang or mlm cm2 balik.







Once again, saper yg nk g pliz2 PEOPLE inform me!Stakat ni matlamat jgka pendek aku adalah nk bg trip g Broga ni jadi. So cm biasa gak aku akan kol2 yg aku rasa aku ley reach out. Selaen aku korg ley contact Trah for more details.





p/s: Suka ponteng klas Arab skali smggu. Mgkin dpt surat BAR tapi diharap perkara ini tidak terjadi kerana Ustazahku tersangatla baek !

No comments:

Post a Comment

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...