Followers

World Clock

>

Saturday, May 22, 2010

Weekly Films (As Updated in 1244 hours)

Dis week mmg movie mania sgt cuz agak bykla movie aku tgk. Seriously aku dah jd cm Elnur yg sgt addictive dgn movies wich aku rasa dier mmg dah jd Wiki+Movies yg bergerak. Hehe. So inilah 'beberapa' movies yg aku layan mggu ni (17th May 2010 - 22nd May 2010).

Movies yg layan di Cinemas:


Diary of a Wimpy Kid (2010)



Shrek Forever After (2010)



A Nigtmare on Elm Street (2010)


Movies yg layan di Laptopku:


The Messenger (2009)



Le Petit Nicolas (2009)



Carriers (2009)

Aku mls nk wat review for each movie tapi smua movie yg aku tgk atas ni OK je r. Tapi feveret aku movies yg aku tgk kat laptop r. Carriers sgt creepy but at the same time sgt sedeyh macam The Messenger while Le Petit Nicolas sgt funny.

Spt biasa Grey's Anatomy punya season finale tersgtla SHOCKING dan SEDEYH ! Berair2 mata aku tgk double-finale episodes Season 6 Grey's ni. Mmg sgt respek la itu sama Shonda Rhimes Grey's punya creator cuz masih lagi dpt wat show ni relevan wlupon dah 6 seasons.


I also got the job back to be Promoter at Jusco Kepong again. Ingtkan mmg tak dpt keja kat sini tapi tibe2 smlm Kak Nor msg soh msk keja n jadi part-time dier. So basically my life after dis pagi g class Arab while petang smpi malam KERJA ! Klu Fridays and Wikends mmg KERJA gak r . I really hope I can cope with dis new routine cuz KERJA mmg sgt penat so ditambah dgn class lagi rasanya SUPER DUPER PENAT la pani. But at least duet masuk tu yg plg penting. But the sad thing is to my friends skalian soryla ea I cannot join you anymore g jejalan or reunion skali ag. Tapi klu nk kuar time aku cuti bole r tupon aku cuti shari je smggu. Huu.
Just found out dat the boss doesn't need a part timer in the last minute. Klu nk pon time fair je wich bulan 6 nt.. So I'M JOBLESS out of sudden ! Adoooooooooooyyyyyyy

p/s: Found new addiction which is collecting Details magazines. Makin melayang laa duet aku pani beli magazines mahal je keja.

3 comments:

  1. huhuhuhu... dulu ckp kat aku x layan sgt dload2 movie ni... sekrg kalah aku... x sabar nak amek citer kat ko...huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. haha..alaa muvies aku biasa2 je el.don't put high expectation sgt skali ko tgk muvies yg aku dload smua tak best mana taw kan..huhu

    ReplyDelete
  3. hahhaha... lately ni aku byk tgk citer2 yg menang award n foreign movie italy german... so aku x ksah pon....

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...