Followers

World Clock

>

Tuesday, May 25, 2010

Taksub

Sila click gamba ini klu nk baca ap yg dier tules. Hehe

Found this in US Weekly. Gosh aku sgt taksub dgn mamat ni. Biasala tiap2 tahun aku msti akn taksub dgn salah sorg finalis American Idol. Last year Kris Allen and this year is LEE DEWYZE. Dier ni macam Kris gak humble-down-to-earth-guy and sore dier serak2 cm David Cook tapi lagi best!A few days left for the finale and aku harap GILER BUBBY DIER MENANG ! Tolong la jgn bagi Mama Sox tu menang. I know she's good but dier tak se-commercial macam LEE. Hehe.

Found dis on Just Jared. Sape2 yg rasa minat n giler Harry Potter silalah lihat video di bawah ini yew. Seyesly aku nk sgt g FLORIDA ! ! !




Emma Watson sgt cute dlm video ni. First time aku tgk video ni aku meracau sorg2 cm org kena sawan bubby. Biasala aku klu dah taksub tu mmg tak dpt dikawal ketaksuban tu. Haha. Gamba from video ini bole dijumpai di sini.




p/s: Kena wat skrip n berlakon in Arabic. ADEHHH ! ! !

3 comments:

  1. azam!!!! best nyer... mesti ko nak g kan...
    nevile dalam reality handsome gak...huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. tau takpe..weyh ko nk taw tak aku tak cm pon mula2 tu neville skali kwn aku yg ckp tu neville..haha

    ReplyDelete
  3. aku rasa aku dah suka kat neville lebih banyak dari harry+draco...

    (=^,^=)

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...