Followers

World Clock

>

Sunday, May 3, 2009

LEGO Land . . .


8156 Ferrari FXX 1:17..LEGO idaman..

Makin aku dah bsr makin merapu2 taste2 aku terhadap ap yg aku suka n ia mesti melibatkan wang seterusnya kepada pembaziran.haha.act interest yg aku skang tgh minat ni sbnrnya dah lama minat n aku rasa korg smua esp bdk2 laki msti penah gak minat time kecik2 dlu..aku skang tgh giler nk kumpul LEGO!tapi bukan LEGO biasa2 jew but LEGO yg mahal2 n complicated nk pasang.

Citer dier mula cmni br2 ni me n my bro ader beli para kat ikea.aku sajer nk beli para tu pasal dinding kat bilik aku ni aku rasa kosong sgt(me n my bro kongsi bilik).nk tmpl poster org kata tak elok (tapi kat bilik uia sem lps aku tmpl je poster britney spears the hills hsm jonas brothers n many more..haha) so aku decide nk letak para.so kat ats para ni aku cadang kat abg aku nk letak LEGO2..br2 ni ktorg kongsi duet beli LEGO.mula2 usha kat Sogo den ke Times Square.kat Times square ni pulak dah ttp kedai khas tuk LEGO jew n dah pindah ke the Gardens Midv.so ktorg pegi Gardens.smpi Mid abg aku dier nk gak cr keta ferrari yg sblm ni dier penah nmpk kt Klcc tapi tgk kat Gardens keta tu takder.so esoknya ktorg g KLCC pegi Toys r Us (ktorg jadi mmbr scra accidentally kat Toys R Us Midv..free tu.klu tak 80 hengget nk jd mmbr!) tapi dah takder.aku ingtkan dier nk bli dah kat situ skali upanya dier tak puas ati nk tnya blk kat kdai LEGO kat Gardens tu ader stok tak ferrari tu pasal kat display dier ader letak.so pegi balik Gardens skali takder gak stok ferrari tu.so decide gak nk beli satu LEGO pape pasal yela dah berulang alik ke Gardens bazir masa jew r tak beli!(aku sgt tensen dgn abg aku time ni pasal dier menggedik nk beli gak ferrari tu).pas tgk2 macam2 jenis LEGO kat sana,ktorg pon beli satu keta LEGO ni..nama LEGO ni LEGO Creator 4993.


Cover dpn Kotak LEGO 4993

Sblm pasang

35 percent complete

Seat keta LEGO 4993

Tadaa!dah siap.penat giler pasang bnda ni..aku n abg aku pasang dr kol 1 smpi 3 pagi!

Pandangan sisi

Pasan tak dier punya bumbung bole bukak n tutup.Cool kan?hehe..

Ketanya lawa harga dier pon LAWA la yew cik kiah ooii..sama harga dgn duit yuran hostel short sem aku!mmg pokai giler duet ak n abg aku..huhu

Wlupon ktorg pokai2 but stil ktorg rasa puas giler pas pasang..pasni mmg berazam nk beli yg ferrari lagi mahal dr ferrari yg abg aku nk tu.nk kumpul duet nt beli r..hehe..n also nk beli cd ben 10.tibe2 minat tgk kartun ni.seb bek dah jumpa tmpt dkt nk beli cd dier kat Jusco Kepong..hehe



p/s:tak minat action figures.org kata tak elok kan kumpul action figures pasal konsep dier sama macm tampal poster kat dinding..ntah r tak bani komen.papepon LEGO mmg COOOOOL!

7 comments:

  1. wahhh
    cantik giler kete tu
    ko tak yah kumpul duit dah..dgn cgpa ko yg tinggi tu, ley jer dpt biasiswa JPA.
    biasiswa die bg kan byk...rye sakan la ko...
    hehe

    ReplyDelete
  2. INSYA ALLAH yam..mintak2 r dpt.klu dpt jpa mmg bli iphone gak..hehe

    ReplyDelete
  3. jengjeng; minat lego gak.
    tapi xde duit.
    so drool aje la; wakaka~

    ReplyDelete
  4. takpe nt dah msk uia ko jadi kaya ader scholar..haha

    ReplyDelete
  5. haha bro; saye x dpt upu la.
    sedih gak. wakaka.
    so ke metrik la nampak gayanye.

    ReplyDelete
  6. alaa sayangnyaa..huhu..tapi nt make sure wat rayuan apply upu skali ag bile dier open..neway gud luck 4 matrix..hehe

    ReplyDelete
  7. alan,aku da tgk da..puas ati ko!
    siyus jeles!!

    -muadz k.a

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...