Followers

World Clock

>

Friday, May 22, 2009

Confession of A TV Addict : KRIS ALLEN ! !

Kris Allen sings No Boundaries after crowned as American Idol Season 8

Well da result is out n da winner for American Idol Season 8 is KRIS ALLEN!hahaha..aku sgt gumbira Kris menang wlupon aku rasa Adam Lambert layak gak menang.papepon tahniah diucapkan kpd Kris cuz U really deserve it n ko mmg contestant yg penuh artistry n originality.owh kepada rakan2 sperjuangan yg sokong Adam Lambert spt Syahmi, Vogue, Balan jgnla bersedey yew Adam kalah nk wat cmner org Amerika suka ag Kris than Adam.hahaha..actually Adam pon best jgk tapi nk wat cmner Americans still minat Kris yg muka jambu ni r..haha.Aku rasa sape2 yg tak penah tgk idols mmg patut tgk finale time result show dier cuz HELL BEST NK MAMPOS!!rmi artis wat performance dgn Top 13 Idols n AWESOME giler!!excited abis r aku tgk..hihi..FYI,American Idol Season 8 ni sooo far is da best Season aku penah tgk bcuz smua Top 13 dier mmg gempak2 giler n aku rasa smua hebat nyanyi2..Antara favourites aku yg len Danny Gokey, Allison Irraheata, Anoop Desai n Mat Giraud.American Idol jew la satu2nya reality tv show yg aku minat dr dlu smpi skang.sory la yew aku tak penah minat REality shows Malaysia punya like Af n OIAM n klu nk dibandingkan Malaysia n Amerika nyer ni mmg langit dgn bumi..muahaha..wuteva it is American Idol ROCKS!!yeaaah!!

Adam Lambert sings Mad World

Top 13 sings Smooth dgn Carlos Santana

Carrie Underwood sings Home Sweet Home (suka giler lagu ni) wich also theme song for this season.

Top 13 again opens da show with So What by Pink

Jason Mraz pon ader skali sings I'm Yours with Anoop and Alexis

Adam dgn KISS!Best giler!

Allison n Cindy Lauper sing Time of Time


p/s:Thankz a lot To Mus pasal kasi aku tumpang umah dier tgk Final American Idol ari Rabu ritu n Result Show Live kat Star World ari kamis gak..Fyi,for da first time eva I have tears drop on my face pas tgk finale Grey's Anatomy Season 5.Shonda Rhimes np ko kejam sgt nk matikan watak George n Izzie??!!!arghhhh..pani byk US series dah abis..taktau nk tgk citer ap..hmph..

10 comments:

  1. aisehmen, ak xdpt tgk la final ni, syg btl..
    nnt ada ms ko cter la kt ak eh azam, hehe

    ReplyDelete
  2. haha..klu ko taknk dgr aku bebel ko beli jew la kat aku..aku ader dload..hihi..

    ReplyDelete
  3. huhuhuhu... azam jgn luper ea.... suruh humaira tu beli gak k..
    cian dier x tgk....

    ReplyDelete
  4. haa tgk tu intan elnur pown suh ko beli american idol kat aku..hihi..

    ReplyDelete
  5. azam!from now on aku akan benci sume lelaki yg pendek di dunia ini!!!
    way to go,adam!
    ko lah satu2nye drag queen yg hebat di atas muka bumi ni~

    ReplyDelete
  6. hehe azam suh la rif elnur tu blanje ak, knfm ak tgk=P

    ReplyDelete
  7. salam..
    sye mmg stuju ngan ande..
    happy kris mng even adam yg dipuji gle2..

    ReplyDelete
  8. yeah...agree ngan azam..
    ths is d best season...
    n d final result show pun best giler...

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...