Followers

World Clock

>

Wednesday, May 6, 2009

Episodic Part II . .

Geng Panjat TAngki Air Asrama: From Left: Muaz, Mirul, Afiq, Puan Fuzi, Sam, Faiz Chelah n Aku

Kejadian ini berlaku slps PMR.Aku ingt time tu nape la ktorg tak saba nk naek tangki awal sgt kol 12 mlm cm2 smpi kena kantoi dgn pak gard n Somel..mula2 Mirul trun dlu dgn Muaz rasanya nk cover line.den Aku, Sam, Afiq n Faiz Chelah dgn sepantas kilatnya trus trun tgga kat sblh Dorm Hasan n smpi bwh ktorg trus naek tangki.sblm ktorg naek Hazim,Duma Shahrul dgn Hadi (takpon HAdi naek dgn Aku skali..tak baper ingt dah) tak silap aku nk menyusul pas ktorg dah naek.lepas panjat tgga tangki yg menggerunkan n smpi kat ats mmg masyuk giler!ader gak dpt tgk org merempit kat MRR2 n view dkt gombak utara dan sekitarnya n also angin dier kuat giler!aku rasa aku dah nek terbang duk tolak dgn angin.haha..yg tak tahannya Sam g panjat ag tu dinding tangki yg petak2 smpi btul2 ats tangki.aku dah cuak giler tgk dier panjat time tu kot2 tibe2 jatuh.pas ktorg lepak2 kat ats tu skali pak gard dah panggil ktorg.mmg aku dah gabra giler time tu.menyorok kat bhgian blakang tangki skali tgk2 Somel dah ader gak kat bwh menanti ktorg.upa2nya time ktorg naek dier mmg dah usha ktorg kat pondok rehat aspura ag..hahaha..mmg tak alert ktorg.hukumannya mlm tu ktorg kena kemas brg2 ktorg n bwk turun g surau den bermalam kat situ n esoknya ktorg kena blk umah trus.at least dpt blk awal dr org len.haha.time ktorg naek dorm mmbr2 len smua terkejut ktorg kemas brg tgh mlm2 buta n smua sdey jew ktorg kena kantoi.. yg klakarnya yg panjat2 tangki ni hampir smua dapat result2 best PMR cm Aku, Mirul n Sam dpt 9As n Muaz dpt 7 ker 8As..time perhimpunan kat Surau Aspura time f4 Somel perli ktorg ckp ktorg dapat Hidayah kat ats tangki smpi dapat result gempak for PMR..hahaha..

p/s: Puan Fuzi tak pasan pon yg ktorg ni Geng Panjat TAngki time tgkp gmba ni..hehe


Arep (pandang blakang lak..hehe), Nadea (masih lagi pakai GIGI BESI dier), Trah, Mash, Alina, Adda n Haliza kat klas 4 Ibnu Sina..lawa kan klas ktorg??slalu mng Klas terbersih tu..hehe


Una Madyha tgh maen buaian kat taman permainan Kuala Kangsar.time ni ktorg tgh odwy blk dr trip from Penang after PMR.pas aku tgkp gmba MAdyha ni rmi giler nk curi gmba ni dr aku..hahaha..


Shahrul, Ikhwan (pki tuala jew!ish2..), Muaz, Afiq, Duma, Aku, Syuk, Hazim n Mirul kat Dorm Hamzah tak silap aku..Kami Suka Senyum!


Mash (eiy tak decent jelir lidah..haha), Funna, Ainu, Mayam n Hasanah kat dpn klas Server.time ni klas Server kat dewan kecik skolah yg dinding dier ley bukak2 tu..




p/s:Ikhwan nk g umrah 14 May tak silap aku..bestnyaaa!

12 comments:

  1. mane ko dapat gambar yang last skali tuh..nak2
    hehe

    ReplyDelete
  2. *still waiting for you to make an episodic of me*..
    ^^

    ReplyDelete
  3. haha..nt2 klu aku rajin aku wat k nadea'

    ReplyDelete
  4. alahai~ comelnye kanak2 riang neh..hahaha..tp peliknye,mcmane ko de gmba neh? by da way, hazim blaja sama tmpat gn aku. mke die xbyk brubah..kui3~

    ReplyDelete
  5. haha aku duk korek2 brg aku skali jumpa album gmba lama2 so aku scan smuanya skali..haha..o0o0 nt kim slm kat hazim..aku dah lama tak jumpa dier..hehe

    ReplyDelete
  6. klakar la aku pikir zaman skola aku dlu..
    pakai tudung pun xbtol..
    hahahahahaha~

    ReplyDelete
  7. haish~macam2 kesah ye..
    memori itu sgt sweet =)

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...