Followers

World Clock

>

Tuesday, May 12, 2009

Semester 3 08 / 09 . .

Buku Arab Hs Level 3 (bku ni dgnakan sbg Level 2 4 Bar, Irk n Hs students kat CFS)


Aku tgk byk kwn2 uia aku wat posting pasal short sem dorg.so aku pon nk wat gak r posting pasal short sem aku.hehe.most of kwn2 aku yg tulis psl short sem dorg ckp life bosan psl skit klas n bla2..tapi aku rasa short sem aku sgt menyeronokkan n wat aku hepy jew memanjang..here are some reasons WHY aku rasa short sem aku best..hehe

  • Aku dpt sebilik dgn Akmal n Nabil!at last aku tak rasa sunyi pasal aku ader kwn nk borak2 n bilik aku akn KOMPEM sentiasa bersih jew.hehe.compare to previous semester aku TAK PENAH TEGOR dengan 2 org rumates aku smpi akhir semester cuz dorg senior n dorg pown tak penah tego aku.time mula2 jumpa ader la aku senyum2 tapi dorg wat bodo.so aku pown wat bodo la gak.sorg ag aku slalu tegur pasal dier kwn se-HS dgn aku.biasala aku mana la suka tegur2 STRANGERS ni.slagi org tu tak tegur aku slagi tula aku takkan tegur dorg smpi bile2!(Hello!Seniors Sg Pusu aku kat uia pon aku tak tegur wlupon berselisih jew klu jalan.Wut can I say I AM Such An Arrogant Beyottch!LMAO!)
  • Aku amik Arab Level 3 shj short sem ni n ia tersangatla BoWhsan pasal aku kena laja Arab blk but klas aku full tak mcm kwn2 aku klas dier skit jew.fyi level 3 ni sepatutnya 8 hours every week so klu short sem ni dier doublekan jadila 16 HOURS!aku mula2 reserve jew sbjk ni skali tgk2 dah dapat.so pikir bile la lagi ni nk amik arab pasal klu amik time long sem dier akn kaco dgn sbjk2 len.so my class Monday and Wednesday 8am-9.50am den smbg 11am-12.50pm n Tuesday and Thursday 11am-12.50pm den smbg lagi 2pm-3.5opm.satu ari 4 hours blaja arab!dreadful giler.yg ****nya credit hour arab ni 0.5 johh!WTF giler!tapi nk wat cmner terpaksa la amik psl dier elective sbjct IRKHS.fyi aku ader 3 level arab ag yg aku kena abiskan..EUUWW!
  • Rmi geng Sgpusu Uia batch aku dah masuk gombak spt Arep n Fifi time short sem ni.aritu aku g lepak bilik dorg n borak2 lama giler.so ia tersangatla BEST.slaen tu aku ader gak jumpa Intan pasal dia nk kasi hadiah bday aku yg dah lama tertunggak dier nk kasi (sbnrnya aku yg mintak.dapat 20 hengget!hihi..pani nk guna duet ni beli belt br) n also Nadea cuz aku jual dvd Heroes S3 kat dier.cm biasala klu dah jumpa Nadea ni mmg borak lama giler gak r catch up citer PANAS n SKANDAL2 org tak kira sape2 pun smpi Nadea almost forgot to perform Asar prayer.haha.ha aku ader jumpa Ckgu Haiza scara kbtulan kat ATM Muamalat cuz dier nk g Bank Islam kat Uia time aku jumpa Intan n ckgu bukan maen VOGUE lagi.dtg uia pakai shades n wedges patu baju pon tak bole tahan.Fyi,Ckgu Haiza skang smbg wat MAster in education kat UM n dpt sponsorship 4m Kementerian Pelajaran Malaysia.dier tgh cuti 2thn drpd ngaja BERGAJI Okk n just datang skola utk amik slip gaji johh!Cikgu Haiza pani bole r kiter pegi Spa takpon SAloon sama2 yew..hahaha..
  • Bulan May bulan plg best pasal every week citer br2 n best2 yg aku dah wat review aku dpt tgk.last two weeks aku tgk Wolverine n last week aku tgk Star Trek.dis week aku nk tgk Angels n Demons n next week nk tgk Push n Night at The Museum 2.smua citer2 ni aku tgk dgn Balan pasal klu nk tgk dgn mmbr2 payah skit cuz leceh except citer Push aku nk tgk dgn Mus.sgala perbelanjaan tiket wyg aku adalah hasil duet 100 bucks yg aku dpt 4m Along cuz ktorg wat deal klu aku dpt DL every semester aku dpt 100.so thank God semester lepas dpt DL so ader la duet nk wat pelaburan besar2an kat GSC or TGV..hihi.
  • KWn2 Sg Pusu yg U len pon rmi jew dah cuti so dpatla aku jumpa dorg.Cthnya klu aku boring duk Uia aku akn g umah Mus lepak2 kat umah dier smpi umah dier dh jd mcm umah ke 2 aku dah.mak dier pown dah mmg kenal aku sgt r.hehe.time kaseh la yew Mus pasal slalu kasi aku merempat kat umah ko.Br2 nipon aku g skola dgn Arep Suk,Ikwan n Mus.sbnrnya ktorg g skola just nk jumpa Pn Mus pasal Ikwan nk amik signatures 4 borg2 adek dier nk msk PASUM n Arep pulak dier br nk amik sijil SPM.smpi2 Pn Mus takder so jmpa Pn Aida la dlu.so time ktorg g scara tak sgaja lak jumpa ckgu2 skola laen.Antara Ckgu2 yg ktorg jumpa Ckgu Mariati,Ckgu Haslinda,Ckgu Azian (ckgu Seni yg glamor tu dier siap jerit nama Mus dr jauh ag pas nmpk Mus..haha),Uszth Rohaya,Ckgu Zalizan,Ckgu Rajiah,Ckgu Hasliza,Ckgu Asiah,Ustazah Yuhanis,Ckgu Baim n ader lagi rasanya tapi tak dpt ingt.yg klakanya aku terpaksa tnya2 Ikwan Arep n Mus nk ingt certain2 nama Ckgu2 ni pasal aku dah tak ingt nama dorg!haha.other than that,aku takle blaa betul pasal rmi ckgu2 yg aku jumpa ni kata muka aku dah LAEN!huhh??MMbr2 Sg Pusu jmpa aku ckp biasa2 jew.CKgu2 ni kata dorg tak cam aku time mula2 nmpk ktorg.myb pasal aku pki spek n rmbt aku dah pjg kowt time jmpa ni.ntah la..hehe.pas dah g skola spttnya aku kena blk UIa cuz aku ader klas tapi dorg2 ni ajk aku g Mid cuz Elnur n Noon dah ader kat sana tggu dorg ni nk hangout sama2.Arep bolew r join skali cuz dier takder klas ari tu tapi aku ader.so aku decide nk ponteng.hihi..smpi Mid mmg best giler dpt jumpa Elnur n Noon.Elnur spt biasa wat2 lawak dier yg aku tak henti2 gelak n Noon pulak makin slim n mpk macho aku tgk.stylo gak r dier siap pakai cardigan n mmg kena dgn dier.So Noon is officially akunyer FASHION ICON.haha..pas ktorg men boling Duma n Shahrul lak dtg.so makin meriah laa ktorg jumpa2 smpi dorg2 ni dah stat blk ckp sesama dorg Bahasa Melayu Tinggi..hihi.dapat gakla aku lepas rindu jumpa dorg2 ni.pas aku blk Uia aku ader jumpa classmate arab aku n dier ckp ustzh aku cr aku n aku akn kena BAR klu aku tak dtg klas ag pani.OMG GILER!tak penah2 aku kena threaten nk kena BAR sblm ni.tapi aku tak nyesal pown cuz i have a great time wit my BESTIES n bukan slalu pon jumpa dorg(BAR ni mksdnya takle amik Final Xam.so sia2 jew la blaja klu takle amik final sah2la ko akn failnya)
  • Kegilaan bergosip sesama kwn Uia makin menjadi2 tatkala ktorg terpaksa makan kat Cafe Usman wich CAfe yg penuh dgn Drama n pelbagai citer HOT!takyah la aku xplain dgn lebey details citer2 ni ckup2la dgn geng2 Uia aku jew.hehe.selain tu Aku,NAbil,Kuntik n REdza g mandi sungai kat Sg Pisang aritu.best giler..dah lama aku tak mandi sungai.dah laa tmpt ktorg mandi tu si redza bwk kat ceruk2(klu sape2 bdk Sg Pusu ingt time F1 kiter ader g kem yg MAhYUl bwk kat Naga BAse CAmp n tmpt aku mandi ni yg kat 2 terowong besar n tepi hi way time kiter jungle trekking.).time pegi n balik tak sgka lak aku tmpt tu tersangatla jauh pasal aku dah lma tak g situ..hehe

Aku dgn NAbil kat Sg Pisang.Gmba REza n Kuntik takle tunjuk pasal CENSORED sgt.haha!


So aku harap more Dramas n perkara2 yg best akn berlaku spjg Short Semester ni ag..hehe.Ahh Almost forgot kpd2 kwn2 Sg Pusu yg baca posting ni Ckgu2 Skola kiter smua kem salam kat korg yea'


p/s:Sejak semester lepas Intan akn organize makan2 dgn bdk2 Uians Sg Pusu.Sem lps Aku, Sam, Mayam, Intan n Nadea wat small gathering makan sama2 kat dlm Uia.dis semester ktorg nk wat kat outside n myb dkt2 jew cm kat Tmn Melati cuz makin rmi bdk Uians Sg Pusu dah masuk.so aku dah mintak Intan organize utk wat bulan 6 ni.so sape2 yg duk dkt2 ni klu nk join bole r inform aku nt.rmi2 br meriah skit..hihi..

10 comments:

  1. ley gak join..
    huhu
    asal ko g umah mus xgtau aku n trah??
    dekat je tu..
    ley lepak skali..
    pe da~~

    ReplyDelete
  2. aku nak join!!!!!!!1 tpi aku balik 29 jun...ko buatla lambat2...huhuh

    ReplyDelete
  3. haha..slalu jew aku lupa nk lepak dgn ko n trah..pani kiter lepak sama2 yew yan.hehe..ohh pd0d 29 jun terlampau lambat r..sowy..huhu

    ReplyDelete
  4. azam mmg.. die ske lpe kt aku... huh !!!!

    ReplyDelete
  5. aku diketepikan.....

    ReplyDelete
  6. waa..byknye wit p-dod nk blk m'sia.hu2..amboi korg..masyuk je eh nk g mkn2.jgn lupe tapaw tuk aku!

    ReplyDelete
  7. haa....nk wt kena bg cdgn r..

    ReplyDelete
  8. weh..mus xamek sijil spm ok agi..aku xg amek lg sijil pmr aku owh..haha..cmne nih??

    ReplyDelete
  9. bukan mus r arep ko ni salah baca..hehe..aku pown tak tau mai sama ada sijil ko dier simpan ag kew tak..haha

    ReplyDelete
  10. peha...ko belanja ah aku...azam dah ketepikan aku...huhuhu

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...