Followers

World Clock

>

Friday, May 8, 2009

Star Trek is The New Sci Fi ! !


Petang tadi me n my bro Alan (ktorg suka hangout together!hehe) pegi Pavilion tgk Star Trek.slalunya ktorg tgk muvie kat OU jew tapi dis time nk bli stok dvd yg dah abis kat Low Yatt so alang2 tgk muvie kat Pavilion jew r..besides aku pown tak penah tgk pown muvie kat Pavi so nk gak r merasa.mggu ni ktorg tgk Star Trek lak as last week ktorg tgk Wolverine.dis month mmg aku dah bertekad nk tgk muvie every week as stiap mggu byk muvie yg best2 kuar.next week kuar Angels n Demons n n the next week lak kuar Terminator,Night at The Museum 2 n Monsters vs Aliens.smua citer ni har00os aku tonton even tho aku tau aku akn bz dgn upcoming wedding abg aku yg 1st (semua dijemput hadir) on 31st May..So overall citer Star Trek ni mmg AWESOME GILER!!aku ingtkan citer dier biasa2 jew pasal tak beriya pown nk tgk.skali pas tgk aku mmg excited n teruja giler tgk citer ni compare to Wolverine.dah lama aku tak tgk citer yg wat aku bt0l2 teruja time tgk.Star Trek mmg bwk satu pembaharuan kpd citer2 dier yg lama.Aku ni tak penah tgk pown Star Trek pasal i'm not A Big Sci Fi fan tapi ap yg aku baca 4m reviews citer2 dier yg lama smua byk tak best.so director dier yg ni mmg bwk SEXYBACK utk Star Trek r n dgn grafik2 n sound background yg lagi best n real!last kali citer Sci Fi yg aku teruja smpi tgk 2 kali pown Star Wars: Revenge of The Sith.klu sape2 yg pikir citer ni tak best or rasa korg msti tak paham tgk citer ni pasal tak tgk citer sblm2 dier U R Totally Wrong Guys!citer ni straight to da point jew wlupon aku ader pening2 skit pasal dier maen dgn timeline tapi korg ley paham nyer r.aku ni jew r lampi skit klu tgk citer2 yg suka maen dgn timeline jap masa dpn masa lampau..aku bg 10 STARS n 10 Thumbs UP 4 Star Trek.IT's A Must SEE MOVIE!


Enterprise

Kirk and Sulu

Starship Construction in Iowa

The Enterprise Crew From Left: Chekov, Kirk, Scotty, Mccoy, Sulu, Uhura


p/s:sblm tgk Star Trek smpt gak makan2 kat J Co..terbang duet aku beli ice blended mocha dier yg RM11.99 n donut2 dier..takpela skali skala kan'aku pon taksub dgn ice blended mocha pown..hehe

Mochabella n Doughnuts ! !

11 comments:

  1. ok,first skali aku nk komen,j.co mmg sedap..
    hehe berbaloi bli..
    huhu~

    second,aku cam xde hati je nk pg tgk cite ni coz the guy that wearing the blue shirt is sooo weird.. terus mematikan semangat aku nk g tgk hehe~ no offense yek?

    ReplyDelete
  2. star trek?star wars revenge of the whatever TWICE??
    God ur a geek!
    haha~
    wah ice blended jCo RM11.99??
    bapak mahal!
    ala2 nk setaraf ngan starbucks gitu~

    ReplyDelete
  3. to yan:
    haha dat guy zachary quinto yg berlakon jadi sylar kat heroes r..hehe..none is taken..btw mash ckp ko amik mass comm pon ok..aritu aku jumpa dier kat uia.

    to mimi:
    aku kan anti-Starbucks!haha..ice blended mocha pown jadi r..well proud to be GEEK!ay ay ay!hehe

    ReplyDelete
  4. i kinda agree with yan.dari dlu lagi senanye i really really hate sci-fi especially star trek,star wars and stargate.except stardust la.lol.sorry bout dat.only on rare ocassion jela kot baru aku tgk cite sci-fi.ntahla,juz not my cup of tea la genre tu.

    ReplyDelete
  5. well myb a new cup of tea den?myb it tastes better den u thought..hihi..put asides da stereotype people!like fergie said in Boom Boom Pow "I'm so 2008 ur so so 2000 late"...haha..ap laa aku ngarut2 ni..

    ReplyDelete
  6. ko mmg ngarut je azam..
    org kta sal len,tbe lak ley msk fergie..hahaha

    neway,sci-fi ni kalo nk tgk kne bukak minda sikit.. pastu imagination kne tinggi.. tu yg aku maleh tu.. kdg2 merapu lebey.. so,dlm ni aku mempunyai kata sepakat dgn safwa. haha

    ReplyDelete
  7. biasala aku kan bdk arts skang imaginasi tggi jew..hahaha..but stil minat nk tgk sci fi..

    ReplyDelete
  8. aku nak tgk gak r citer ni zam. the trailer kinda cool kan. tgk aku nyer feeback lak k. huhuhuhuu

    ReplyDelete
  9. haha aku tau ko msti nk tgk nyer el..dorg ni mana reti tgk muvie n nilai muvie2 best..kiter jew..haha

    ReplyDelete
  10. hahaha...mmgla azam oi...j co mmg mahal seyh..haha...
    tp bes l donut die bndg unkin..lbh krg cm big apple gak ar..huhu
    tp big apple btter lg price die..

    ReplyDelete
  11. betul2..dunkin donut dah tak popular dah..hehe

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...