Followers

World Clock

>

Wednesday, May 27, 2009

Episodic Part III . .

Pasukan Dikir Barat SMKSP 05!!I was having a huge blast memories n fun with dikir barat time kat skola dlu.Smua ktorg wat sndri from songs,choreographers n so on..ckgu2 suka jew n gelak2 each time ktorg perform pasal ktorg suka exaggerate n over acting time menari.haha.Time ni pas perform kat Hari Anugerah Cemerlang 05.dah r pas perform ni aku kena amik hadiah 4 best student PMR.kelam kabut aku tkr baju.hehe..

Eh ehh Piah bukan maen sonok ko ea bagi acceptance speech time jamuan 5 Ibnu Sina.nmpk sgt Amni duk sblh ko wat muka tak kuasa johh.Amal n Anisah pon wat dono jew..pasan sorg2 r tu.mentang2 r dapat duet rm50 hengget tak silap aku pasal dier best student pompuan kat klas ktorg 4 SPM.oh Oden pown dapat skali pasal dier best student for laki in 5 Ibnu Sina.Alaa korg dpt duet tupon pasal ader duet lbey duet klas wlupon dh beli byk giler KFC time tu.klu tak takder nyer korg dapat..haha.dengki giler aku!memain jew yew Oden n Piah Si GEdik!

From Left: Intan, Awyn, Tasha, Peha, Mcda, Mash, Piah (gedik spt biasa.haha!), Alina, Zul, Nadea, Fatin, Wawa, Adda n Mayam sblm kew pas Annual Dinner Hostel 06..not soo sure..hehe

Duma, Oden, Mirul, Mus, Elnur, Aku n Hazim time Kawat Kaki kat SEPINTAR.

Me n Noon kat Library Skolah.Kami Pengawas PSS yg sgt berdedikasi!

Alina, Trah, Yan n Intan take a break from hectic preparation for Hostel Dinner 05.Fyi, I was the Programme Manager!haha.

Locker aku time kat Dorm Hasan.Aaahh Ashlee Simpson is da inspiration during dis time.haha.notes2 yg tampal tu bukan baca sgt pown..Aku penah menang Locker Terbersih time F3 kat Dorm Usman.time tu mmg compete giler dgn Locker Sam yg sentiasa bersih nk mampos!haha..


p/s:Aku n Intan dah plan nk wat reunion kat KFC KLCC on 19th June 2009 after Jumaat Prayer.All are invited yew..maklumat lanjut sila contact Intan for Galz n Aku for Boys..

22 comments:

  1. azam, jelesny ko ada gmbr2 ni...nk gk.....!!

    ReplyDelete
  2. haha..takyah jeles..amik jahh..hehe

    ReplyDelete
  3. Pss berdedikasi?betul ke?hehe

    ReplyDelete
  4. saya dengan ini meluahkan rasa tidak puas hati kerana reunion dibuat ketika sy tiada...sedeh gler........

    ReplyDelete
  5. hmm...aku nak g gak reunion tu..,huhu..tapi apakan daya...aku tak ley g gak...ms cuti aku da hbs...tak pe la...may b lain kali kot..kim salam kat sume ea...

    ReplyDelete
  6. i miss that moment jugak.woooo~

    ReplyDelete
  7. haha..pdod sory la ea ktorg ader hal nk penghujung bulan 6 tu..patu bulan 7 rmi dah msk blk u soo nt tak dpt wat..aku rasa smpi bile2 pown ko takkan dpt g reunion wa psl umah ko jauh sgt..nt suh la pindah umah kat kl yew dgn azwan..hihi

    ReplyDelete
  8. haha..sape suh blaja jauh2..kt malaysia sudeh..:p

    ReplyDelete
  9. terbakar baca statemnt arep suk!haha..sgt setuju!

    ReplyDelete
  10. hamboi2..nak reunion haa..klu si p-dod yg blik cuti 3 bln x leh join,apatah ag aku yg sebln je ni..huhu..takpe2,aku blik nnt time raya..siap sedia la korng sume,satu satu umah korang aku redah..hakhak..
    to arep: aku bkn nye tak mau blaja kat msia,tp apakan daya,takde u local yg nak aku ni..uhuk2..kiciwa btol..

    ReplyDelete
  11. ha aku setuju ngan atiqahzalfakhar..tkder uni local nak aku..sedeh tol...heheh..woit aku duk kat area taman melawati je..klcc pon dekat..mana jauh sgt..apolah azam

    ReplyDelete
  12. umah kat kl tu aku tuju kat wawa la pdod bukan ko..pasan btol..haha

    ReplyDelete
  13. hehe..sowy kengkawan..gurau je r...lek2 sudeh..hehe

    aku ade teka-teki..sape leh jwb die mmg hebat r..hehe

    apekah name kumpulan dikir barat smksp??

    hahaha....

    ReplyDelete
  14. azam!ske gle r tgk muke ko mase jadik librarian!!
    aku x penah tgk muke seorg drama queen yg sebegitu sopan,melainkan muke aku~

    ReplyDelete
  15. hahaha..biasala dlu2 nerd2 skit..hihi

    ReplyDelete
  16. aku tak ingt r arep!!ap ea nama grup dikir barat kiter??huhu

    ReplyDelete
  17. ade nme ke grup dkir barat..huhu..siap tayang loker lg..haha

    ReplyDelete
  18. ader laa klu tak cmner laa time pertandingan orgnaizer tu nak panggil grup dikir barat kiter..ko ni..bangga dgn locker sndri!haha

    ReplyDelete
  19. aku pn xingt..huhu..2 r aku tnye..hehe

    ReplyDelete
  20. nama dikir barat kiter tu afwan yg bagi kan??hmph cmner laa kiter ley lupa nama dikir barat sndri..haha

    ReplyDelete
  21. bkn afwan r...muaz kot..xpn pdod..ntah r..huhu

    ReplyDelete
  22. owh ea??sian afwan aku br nk bg credits kat dier..hihi

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...