Followers

World Clock

>

Saturday, March 28, 2009

My Effing Bitch ! ! dan Ratu Unrealistic Questions . .

Aku dan Mimi di Burger King

Posting ni ditujukan khas kepada Mohd Syahmi Mohid aka Kak Mimi or Memey..syahmi ni one of my current close friend kat iium skang..sperti ap yg dicatatkan mengenai dirinya di dalam blog dier "a fun-loving guy with an optimistic outlook on life.extremely vivacious and ridiculously loud,you might consider bracing yourself for a deafening boom of his voice", dier juga merupakan pelajar Kuliyyah of Economics and Management Sciences dan sedang bercadang untuk major dlm degree in Economics..slaen itu dier juga bercadang utk mengambil jurusan Fashion Merchandising atau Mass Communication sekiranya dier berpeluang pabila menamatkan pengajiannya dier di iium.act aku nk citer syahmi ni mmg suka tnya solan2 merapu2 kat smua org..I mean TOTALLY N CONSTANTLY ASKING THESE UNREALISTIC QUESTIONS sehinggakan redza telah memberi gelaran kepada dier Syahmi si RATU SOALAN TAK REALISTIK.aku pon dah nek lali dgn solan2 unrealistic syahmi ni..hahaha

Antara soalan2 tak realistik Syahmi:

  • Ko tak rasa diri ko macam Serena Van Der Woodsen ker skang makan kat The Curve ni?
  • Ko rasa Tyra shave tak bulu ktiak dier?
  • Ko rasa fabulous tak nek moto naked?
  • Ko tak pakai deodoran ea arini? (wlupun org yg dier tnya ni tak bau busuk pon)
  • Ap prasaan ko klu ko dapat make over drpd Tyra?
  • Ko tak rasa ke rambut Azam mcm Justin Gaston?
  • Ko tak rasa ke time hujan macam ni macam hujan kat New York?
  • Nilai ni macam Beverly Hills kan?
  • Ap perasaan ko klu foodcourt KLCC yg fabulous 2 jadik Self Decoy Zone? (most of cafes in uia ader self decoy zone wich means students kena angkt pinggan mangkuk sndri pas mkn n letak kat tmpt yg dsdiakan)
  • Penah tak ko rasa dlam sehari 2 all u wanna say is "Oh My God"?
  • Ko tak rasa CFS IIUM Nilai ni macam FIDM ker? (FAshion Institute and Designer Merchandising.dek terpengaruh terlampau drpd The Hills)
AND MANY MORE!!

tapi takpela nk wat cmner kan syahmi ni kwan aku gak..papepon I am really glad i met him n he is still one of my closest friend in IIUM! eaaaahhehehehahahaeheheheehaehe(gelak tak kuasa syahmi)

Mimi ! !

3 comments:

  1. haa cik azam,
    ni sy nk ngomel ni!
    azam,
    O-M-G!What a revelation!
    bile aku n anas bace over n over again posting ko ni...
    baru aku realized betape bodohnye soklan2 aku!
    i mean,
    mmg la ri2 redza ade ckp aku ni ratu soklan unrealistic,
    tp aku x expect la yg ko ingat segale soklan bodoh yg aku ske tnye since cenfos dulu!
    God!
    plg oh-my-effing skaley soklan #2!
    n plg xbley bla soklan #4!
    soklan signature kot!!!

    ReplyDelete
  2. Oh,FIDM stands for 'Fashion Institute of Design and Merchandising',
    not 'Fashion Institute and Designer Merchandising'.
    Harap maklum.

    P/S-"ko tak rasa ke rambut azam mcm justin gaston" 2 soalan merepek kah?bukan hedong ko kembang kempis ke aku puji ko cm2?getto katenye~

    ReplyDelete
  3. haha..sory2 aku tak bapepr ingt sgt FIDM tu stands 4 ap...men blasah je..hahaha..haa akhirnya ko sedar pon..so nt pandai2 la kawal diri ko tu dr tnya soklan2 merapu aka UNREALISTIC QUESTIONS ko ni k'tapi klu ko nk tnya g bole jah psl dat makes u unique..hehe..


    p/s:sajer je nk letak solan justin gaston tu wlupn aku tau sbnrnya realistik jer pon....muahahaha..

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...