Followers

World Clock

>

Saturday, March 21, 2009

Hello World ! !



Assalamualaikum and hello to the world of blogging. at last aku ader gak blog even tho at first aku rasa it is sooooooooooooooooooo unnecessary for me to write anything or express myself. myb da reason i decided to start to have a blog pasal dah macam trend pulak everyone kena ader blog and kinda intrigue tgk kwn2 aku ader blog. so sit back and njoy my postings!! klu tak njoy get out from my page. muahaha..

12 comments:

  1. aicecece~
    ramai dah nmpknya mmbr aku ada blog..
    haha~
    xpe2..
    aku rasa ni lagi effective tok keein touch drpd myspace or whtever tuh..
    mende alah tu pun aku dh buhsan sgt2 dah skunk..
    huhu~

    ReplyDelete
  2. hehe..aku pon dah tak sgt comment guna menatang2 ni..rmi gak suh aku wat fb tapi aku mls nk wat..hehe..keep in touch yan!

    ReplyDelete
  3. salam..
    nk gak tinggalkn jejak kat blog ko..huhu
    lame tak dgr citer ko?

    ReplyDelete
  4. to mashimonta:

    ko saper ea?mash ea?sory r tak kenal..hehe

    ReplyDelete
  5. isk3~
    terlalu lamakah masa berlalu smpai ko lupe aku..
    me=una mady

    ReplyDelete
  6. laaa una ke??haha..mana la aku tau tu ko..of kos aku ingt ko..dlu masa kiter kecik2 kan kiter rapat jer..hehe...eh cmner lak ko ley jumpa blog aku?popular gak ea blog aku ni smpi ke jordan org ley cr..hihi..

    ReplyDelete
  7. waaaa...
    jauh blog ko merantau azam...
    smpi ke joden....
    hahaha....

    my blog???
    xpe r...
    ak x tepiki nk wat lg...

    ReplyDelete
  8. ait kawanku...
    hehe...
    lagi advance dari aku ea...
    bagus2...
    teruskan..
    ~wawa_props~

    ReplyDelete
  9. haha..time kaseh di atas sokongan ko wawa..ko tu jgn nk sorok2 lak blog ko dr aku..hehe..

    kpd zul:

    takpe lama2 dpt r tu ko petunjuk nk wat blog..hehe

    ReplyDelete
  10. hihi..aku besiar2 aritu setelah penat tgk buku2(macam la rajin sgt..huhu)..n last2 smpai blog ko ni..blog yan una intan pn jumpe gak..
    bagus la korang ni..update la selalu ye?..

    zul,ko bile nk wat blog?

    ReplyDelete
  11. haha..aku rasa ko msti dah khatam buku ko tu dr kulit ke kulit..hihi..bgus2..ko takder blog ke?bole aku tau life ko kat jordan cmner..btw,dah ade rbf pak arab ea?HANGAT!!hehe..

    ReplyDelete
  12. to una ku..huhu
    lame x dgr pasai kmu..
    wtla blog cter pasai bf arab!!hehe

    to yan..
    aku da tgk blog ko b4 azam ade blog ag tau..gdluk 4 ur fnal xm!

    to joule..
    cg,wtla blog math..hek3

    to wawa props
    rendu hilai tawamu

    n lastly 4 azam
    cngrats r
    still jd paparazi cm dlu..
    oi..msuk nme aku kt muaz awat

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...