Followers

World Clock

>

Sunday, March 22, 2009

Britney Spears Kembali ! !

Kepada sesiapa yang tidak mengenali aku, i am a Britney Spears die-hard-fan ! ! muahaha..tak kesah la korg nk kata aku pelik ke psl aku minat minah ni,papepon aku mmg minat dier sjk kecik..in fact lagu baby one more time is da 1st english song yg aku hafal time aku kecik2 dlu..haha..betapa minat nyer aku kat brit ni..well skang ni dier dah wat comeback yg MELETOP!even tho dier dah byk kali jatuh dgn pelbagai skandal (refer to E! True Hollywood Stories : Britney Spears Falls From Grace) namun kali ini dier telah berjaya merampas kembali crown dier dgn jadi artis paling top skali kat US skang..dgn single dia yang best2 tgh kuar kat radio cm womanizer,circus n da latest one is If u seek amy, she surely making her way back to the top!hehe..let's check out some of her photos during her tour br2 ni..(aku sgt sedey tak dapat g concert dier!britney dtg r msia!kompem aku beli tiket konya..hahaha)


Britney perform kat Boston




Britney ! !



Kat New Jersey




KAt New JErsey ag



Ring Leader ! !

5 comments:

  1. azam!!!

    akhirnye ko wat blog.. haha~
    baru start yek?
    erm,ko wat la chatbox kat tepi ni.. syok ckit..
    hehe~

    neway,aku mmg tau ko die-hard-fan brit..
    haha
    aku plak tgh ske lagu die ''if u seek amy'' tuh..
    catchy!

    ReplyDelete
  2. cmner nk wat chat box??aku tak reti r..ni pon aku laja sndri2 jer wat blog aku..huhu..aku pon dah tukar lagu fav kat blog aku ni jadi if u seek amy..hehe..

    ReplyDelete
  3. hurm aku nk bg nasihat kat ko pun aku xhebat sgt blog2 ni..

    aku start pun coz safwa..
    hehe pe kata ko g tny die?

    weh,ni aku nk tny....

    pe mksd die dlm ''if u seek amy'' 2?
    die perli amy winehouse kew??

    ReplyDelete
  4. hehe..okok2..nt klu aku rajin aku tnya la dier..hehe..setahu aku la ea if u seek amy tu takder pape mksd papepon n takder nk perli sape2 pon..tapi skang ni rmi yg tafsir if u seek amy tu FUCK ME..cba ko try baca2 laju2 if u see amy nt ko akn perasan dier akn jd F U C K ME..tapi aritu aku tgk kat E! britney ckp dier tak sengaja pon nama tajuk lagu ni smpi ley translate jd fuck me..macam2..hehe

    ReplyDelete
  5. last pic of brit u privewed!!!!


    one word..


    GORGEOUS!!!

    siot la ko azam... tgk so called hajah balik haji sebelah aku dah pdg slek... huhu...

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...