Tuesday, March 24, 2009

ArGGGhhhhHHH ! !

Kepada peminat2 harry potter sekalian yang terutamanya sedang menanti2kan kemunculan half blood prince pd 17 July 2009 ni,anda msti berasa sedey dan geram pas baca posting aku ni..artikel ni aku jumpa kat website mStar online br2 ni..marilah kiter bersama2 berharap agar ap yg org tulis ni tipu belaka takpon focus group yg warner bros plih utk tgk citer half blood prince ni dier plih orang yang salah..huhuhu..

Harry dgn Profesor Potion br, Profesor Slughorn

FILEM Harry Potter terbaru, 'Harry Potter and the Half Blood Prince' belum lagi diedarkan tapi peminat-peminat filem yang sudah menyaksikan preview filem ini melahirkan rasa tidak puashati mereka.
Apa yang membuat mereka terkilan ialah karektor-karektor penting dan plot utama telah dipadamkan. Mereka juga berkata, sesetengah babak tidak perlu kerana tidak membawa kesan apa-apa," kata satu laporan akhbar.
Juga, kata mereka, fokus utama tidak diberikan kepada Half-Blood Prince dan filem ini telah disifatkan sebagai "terlalu sentimental."
"Filem ini juga didominasi oleh babak romantis - Ron dan Lavender Brown, Ginny dan Dean Thomas, kasih Hermione pada Ron yang tidak kunjung padam, keberahian Ron terhadap Romilda Vane dan juga cinta Harry dan Ginny," kata seorang peminat itu.
"Sesiapa yang telah membaca buku ini akan kecewa," kata peminat lain pula.
Dalam filem terbaru ini, Harry diajar oleh Dumbledore untuk mengatasi lawannya, Voldemort. Buku itu telah memaparkan memori-memori penting tapi sayangnya filem ini hanya memuatkan dua sahaja memori ini.

8 comments:

  1. i'm a potterphreaque. a walking HP lexicon. 'swhat my friends call me. the first and second movies were OK. the third one was crap. the fourth was a bigger crap. and the fifth wasn't even worth watching. i saw the trailer and was disappointed. and i stopped caring about the coming HP movies after that. they just suck even when you don't watch them. hah, and now they're making another lump of shit out of the sixth. and it's gonna be a blockbuster again, due to the size of the world's non-reading population. it makes me sick.

    sorry. bad comment. they just piss me off so much.

    ReplyDelete
  2. If You Seek Amy = F-U-C-K Me. Beautiful title.

    ReplyDelete
  3. omg.

    frankly speaking,director tu yg bengong!

    time hp1,2..kire best lagi.
    skg ni dah tak best dah...
    waaaa~~~~~

    p/s.read my post on hp in my blog ya!

    ReplyDelete
  4. jeng jeng; abg azam long time no see! :D

    ReplyDelete
  5. haha..aku pon sama dah lama tak jumpa ko..hehe

    ReplyDelete
  6. HELL'S NO!!!!!!!!
    I WAS A BOUT TO SAY BULLSHIT LA IF I'M GOING TO WASTE MY MONEY TO WATCH IT LATER!!!
    BUT THEN, AZAMMM SERIOUSLY???????????

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...