Followers

World Clock

>

Saturday, March 21, 2009

Happy Bday Una ! !


Pada tanggal 22 Mac 2009 jam 12 Am, aku ingin mengucapkan Selamat hari jadi diucapkan kepada Husna Najihah bt Abdullah..Anda sudah tua nampaknya..haha..sebaya la kiter ye..klu ko baca post ni ko harus berterima kasih kpd aku psl aku citer psl ko jer dlm 2nd post aku ni..aku mls nk wish2 psl smua wish aku dah sebut dlm kad bdy yg aku pos kat ko..

Sedikit sebanyak latar belakang psl Una:

  • Dier ni currently among my top bff..(byk sgt ke bff aku?pasan jah!haha)
  • blaja kat UDM amik kos sc comp.
  • ktorg slalu msg 24/7 n aku slalu bazirkan kedit aku kat dier je.
  • byk secrets dier aku tau n secrets aku pon dier tau..
  • anak yg solehah slalu ikut jer ckp parent dier.
  • aritu time 1st sem kat udm dpt DL tu..mantap sgt!aku sgt teruja n jeles pasal slama ni dier slalu merintih kat aku dier slalu bersedey n berduka time kat matrix pilah psl takle catch up.aku amat berbangga terhadap pencapaian dier skang.
  • currently single n available.eh cm agent cr jodoh lak aku.haha..maklumat lanjut psl ni terpaksa dirahsiakan la ea'sory..
papepon, Luv u very much una ! Sweet 20!

2 comments:

  1. una....
    u've been living 4 two decades...
    muahahahaha (evil laugh)

    i'm still da super sweet-19!!-cehh!

    nway,azam... ko nak tau x..
    aku x smpat wish una...
    xder kedit maser tuh..
    ble dah topup..
    luper tros... huhu....





    to una: (in case if u're reading..)
    here, humbly, sincerely, honestly, i would like to say thousand, no, million, no, billion, no...
    infinity times.. sorry...

    nway, hope that at the end of this march, u'll accept this..

    1. happy belated birthday
    2. may allah bless u always..
    3. i pray 4 ur successful in ur future undertaking....
    last but not least, syg ko.. xoxo.




    wait... ni blog una ke ko zam???
    wehh... ske2 jer tumpang wish.. hehe.. btw, thanks zam spread kn una's bday dlm blog ko....bleh tompang skaki wish... hehe..












    long live azam!

    ReplyDelete
  2. thanx 2 azam 4 adiah n wish ko..
    teraru aku..hua..sob2..
    ko promote lelebey lak bday aku smpi owg yg x pnh msg aku pn wish cm zairy,hanis n afifi..huhu

    to mus..
    xpela..aku phm..
    nway thanx to mus..huhu

    ko blaja rjn kt mtrx 2
    jgn men2

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...