Followers

World Clock

>

Monday, May 9, 2011

Twitter

 Twitter app for iPhone

Yes, I admit I am HANTU TWITTER rite now ! Myb ader yg pasan ak dah ader Twitter pasal ak post kat FB n ak ader buh widget Twitter kat blog ni. Haha. Ak br wat Twitter semalam and I can't stop tweet like FOREVER ! Spjg masa nk pegang iPhone and cek Tweets from my followers n the ones who I follow. Gile ak addicted dgn menatang ni. I want to put ol da blame on Azyan pasal dier la yg tukang hasut ak duk soh wat acc Twitter ni. Sblm ni Ein ader soh ak wat byk kali tp ak rasa cm mls je. But tibe2 mlm smlm ak dpt revelation nk wat pasal snang nk bergossip n borak dgn bdk2 ni. Pas wat mmg non-stop r ak duk tweet je 24/7. Hahaha.

Ak lagi suka guna Twitter iPhone dr guna kat official website dier ni psal snang nk tweet. Besides ak rasa Twitter ni lagi seswai guna kat smartphones or mobiles pasal status smua kena pendek2 je wich must be less than 140 words.  Dis is my opinion r.

My profile on Twitter. Ngeh2

 Antara geng2 hardcore yg ak slalu tweets dgn dorg. Hehe

Tapi yg paling ak bngga skali rini adalah ak tweet Vanidah Imran n dier balas tweet ak balik ! Haha. Ak tweet Kak V ni pon pasal tadi ak tgk Nona tmnkn Opah ak pasal ktorg dua je kat dlm umah smbl lipat2 kaen. Den dier ader r tnjk Kak V g London for wedding royal report n Air Asia X taja dier. Bole tgk kat bawah ni ap ak tweet Kak V n ap yg dier balas. Hehe

My tweet to Kak V.

Her reply tweet to me. Hee

Haha pani ak nk tweet lagi mana2 artis or celebrity kat Malaysia ni. Rasa cm excited lak klu dorg balas. So far ak tgk yg rajin balas tweet org ni Natasha Hudson, Tiara Jacquelina, Vanidah Imran and Imam Muda Asyraf. Jgn maen2 Imam Muda Asyraf pon ad Twitter taw. Haha. K la nk gosok baju. Sok first day keja. Wish me luck ! Hehe


p/s: Emos dgn Arsenal n tak suka btol MU. Arghh nape la ak give in to peer pressure nk minat gak bola. Haish.

p/ss: Dah tak addict sgt dgn Foursquare. Haha

1 comment:

  1. HAHAHAHAHAHAHAHAHHA

    apa yang aku rekomend tak pernah menghampakan kan? LOLOLOL

    jom gossip kat twitter je sekarang. eh artis memang rajin gila kot reply mesej. ari tu Zahiril Adzim reply tweet aku. ohoho abesla lepas ni memangla blog terabai sebab semua thoughts and possible blog entry akan letak kat twitter. been there before. hahha

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...