Followers

World Clock

>

Thursday, May 19, 2011

Apabila Diri Penat Bekerja Sambil Belajar

5 words to describe my current situation:

Penat !


Penat ! !

Penat ! ! !


Penat ! ! ! !

Penat ! ! ! ! !


Br ak taw betapa PENATNYA kerja klu sambil belajar. So klu dah penat ni ak senang get cranky n cause unnecessary drama. Maaf kepada sape2 yg terkena panahan laser statement ak sjk kblakangan ni pasal skang ni ak senang nk melaser org tanpa berlapik2.



p/s: Paham niat di hati tu taknk riak2 n heboh2 pegi umrah. Tapi klu dah ckp kat ak g trip at Santubong, Sarawak while sebenarnya ko g umrah sooo I was like whaaaat ?? Rasanya tak salah bgtau org bnda2 elok cmni. Lagi org suka n doakan kesejahteraan ko kat Tanah Suci tu ag ader r. Hmm weird. But wuteva la. Semoga selamat pergi dan selamat pulang. Moga2 smua doa termakbul ketika berada di Tanah Haram.

 Update: Sorry for the misunderstanding. Should not jump right into conclusion. Like I said, currently in da tired mood and easily get cranky. Trying to adapt with da current working situation. Please forgive me. Always love you too. Xx

3 comments:

  1. kesian ko.. huhuhu ko kelas monday to friday ker??

    ReplyDelete
  2. dear azam,literally n semantically my words r true. the question was only flight pergi mana. x tipu, cuma x bg tahu in full detail yg ak ade flight lain other than sarawak.
    even fatin br tahu td n up till now athirah pun xtau lg. mmg saje xnk bg tahu awal2 bukan xnk bg tahu langsung.call me weird but i hv my own reason for dat. of course i will let u know. pls, dont get me wrong.

    truly sorry for that.
    xoxo!

    ReplyDelete
  3. el: senin smpi kames 8-10am. After dat masuk kerja either kol 11.30 or 1.30. Tapi slalunya kol 1.30 r. huhu


    nea: mintak maap pasal salah paham. i should ask u first bout dis rather than jump into nonsense conclusion.

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...