Followers

World Clock

>

Thursday, May 5, 2011

Keputusan dan Kehampaan.



So da result was out. I am really NOT happy about it. For da first time in my life I am disappointed with my History results. Btl r kadang2 bnda yg kiter suka 2 klu dier disappointed kan kiter mmg saket abes r klu ianya terjadi. Oh of kos GPA ak tak Dean List dh cm last sem and CGPA ak drop. Like seyesly drop ! Soo selamat tinggal r yea DL pasal pani mmg ak tak jmpa ko ag dah n rasa cm nk graduate dgn ko pon cm payah je in da future. But on da bright side FAF ak PASS ! Dat is something to celebrate. Before dis mmg ak cuak n gabra nk mampos takot ak fail sbjk ni. Alhamduilliah tak fail. But as a Muslim ak patut bersyukur ap yg ak dpt. Takle rungut byk2 pasal dah takat tu je yg ak usaha so takat ni je r ak dpt.

Ak ni laja History je lbeyh tapi tak penah nk amik iktibar dr ap yg berlaku kat diri ni. Dah tau sbjk makin payah bukannya nk stdy sungguh2. Ni g makin kuat maen ader r. Well ckp lbeyh je kat blog ni tapi tak wat pape nk ubah diri ap gunanya pn. So just wait and c je la masa dpn nt cmne.


p/s: Drama kerja will be told later.

3 comments:

  1. Subjek sejarah memang kelemahan terbesar saya... tapi walau apa pun jangan lah kecil hati sangat.. cuba usaha lagi.

    ReplyDelete
  2. Takpe baizen, jgn pikir sgt pasl result..as long u happy n tau what exactly u want in ur life, i think that's more than enough ^__^ baizen amik cos pe?bpa sem lgi?

    ReplyDelete
  3. alamak kene highlight pulak result history subjects tu, baru nak tengok. hehe. yeah azam try harder next time. ko sndri je yg tau usaha ko cukup ke tak.

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...