Followers

World Clock

>

Tuesday, March 23, 2010

Kena Tag daaa . .

Cik (ke Puan?Hahaha) Azyan Azilah telah tag aku wat menatang ni. Mula2 Zul tag dier n skang dier tag aku lak. Aku pon dah lama x wat tag2 ni soo saje2 la nk wat tag ni. Hehe . .


soalan 1 : apakah hubungan anda dengan dia?

Of kos la kawan . Best fren kot. Wlupon kitorg tak share everything bout each other from A to Z but kitorg stil remain close. Stiap kali jumpa n borak msti gelak besar. Aku gelak sopan la skit Yan je la gelak cm jantan. Haha.

soalan 2 : 5 impression terhadap dia.
1. Bising Bising BISING ! Sakit telinga aku. Hahaha
2. Comics esp Hajime Kindaichi.
3. Aset yang MANTOP ! ! Muahaha
4. Loyal. Sggp setia kat Yus wlupon Yus slalu g overc. Yucks !
5. Cuteeeeeee ! Naseb bek ko pandai berfesyen klu tak dh lama aku tak nk kwn dgn ko. Haha.

soalan 3 : perkara yang paling memorable dia lakukan kepada awak.
Aku tak baper ingt sgt r. Ader la skali time tu aku kuar g KISAS aptu Yan nangis teruk giler tgk aku bla. Haha. Myb byk ag kot bnda yg memorable tapi aku tak baper ingt. Sory Yan !

soalan 4 : perkara yang paling memorable dia katakan pada awak.
Tak ingt gak. Haha.

soalan 5 : kalau dia kekasih awak?
Tak nk la. Aku tak suka pompuan pendek. Nk pompuan tggi.. Haha. Bapak kuang ajar aku.

soalan 6 : kalau dia musuh awak?
Semestinya laa aku wat rumours horrible giler takpon anta gmba dier kat bomoh siam nk bg dier kena santau smpi idup dier takkan tenang. Lalala . .

soalan 7 : kalau dia kekasih awak, awak akan..
Taja smua make up baju dier smua supaya dier sentiasa nampak anggun n ayu. Ohh aku akn utamakn kasut esp. Dah takder dah sneaker2 ni sah2 aku soh dier pakai Manolo Blahnik n seangkatannya je tiap kali g date. Klu kasut murah pon Vincci+ je r aku kasi. Patu rmbt aku soh dier wat extension cm rmbt Aishwarya Rai. Haha

soalan 8 : kalau dia musuh awak, mungkin kerana..
Dier g curi iPhone aku takpon dier backstabbed aku. Haha.

soalan 9 : overall impression tentang dia.
Sgt periang ! !

soalan 10 : the most desirable thing to do to her/him.
Nk ajar Yan takpon wat ap je cara smpi Yan dah tak pelat sebut R ! ! Yippie !

soalan 11 : apa awak rasa pandangan orang terhadap awak?
Ntah.

soalan 12 : apakah sebenarnya perangai anda?
Aku sgt2 suka ushaaaaaaaaaaaaa orang ! Yumm Yumm ! Aku ader tabiat buruk which is sgt horrible n EUUWWW n smpi skang aku takle nk stop.

soalan 13 : perangai anda yang anda benci.
Sgt mls bersukan n sgt tidak aktif dlm clubs or societies.

soalan 14 : orang yang anda ingin bersama.
D.G dan seangkatan dgnnya.

soalan 15 : katakan sesuatu untuk orang-orang yang suka anda.
I love u too !

soalan 16 : tag 5 orang..
Tak nk la. Nt korg ngutuk aku cm aku kutuk Yan ni r. Haha.



p/s: Ooooo KWN SKOLA ader kol aku nk dkt lbey 5 tapi aku tak angkat pon satu kol dier. Patu dier anta msg "Thnx tkn mera!gdluk fnal.salam". Motep? Bak kata Lady Gaga in her song Telephone


Stop Callin', Stop Callin',
I don't wanna think anymore!
I left my hand and my heart on the dance floor.
STOP CALLIN', STOP CALLIN',
I DON'T WANNA TALK ANYMORE ! !


Yes I am a BITCH ! Haha.

4 comments:

  1. hahahahahaha. terima kasih sebab kata aku cute. biasa orang xske nak ngaku. hahaha jadi secara officially nye aku ske soklan no 5! yay! hahaha

    weyh weyh. aku pun ske kasut gak weyh. cuma suka tu tak berapa kuat lagi untuk aku kuarkan duit dari dompet dan beli. hahaha camni nak jadi awek ko la azam. syurga kasut la aku pasni. hahahaha

    ReplyDelete
  2. haha..biasala aku sayang giler kat ko kot..hehehe..ha ap lagi clash la dgn yus kapel dgn aku cpat..tapi takpe aku taw ko takkan wat cm2 nye soo jimat laa duet aku nk blanja ko smua..haha


    p/s:aku benci pompuan tak reti berfesyen esp pakai kasut2 buruk..haha

    ReplyDelete
  3. ha, aku mmg x ske berfesyen !!! ha, jgn kate xnk kwn dgn aku !!! ~athirahazni~

    ReplyDelete
  4. laa slama ni aku pura2 kot kwn dgn ko..dlm ati nyumpah2 je tgk ko nye fesyen..haha...memain sajorh!

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...