Followers

World Clock

>

Friday, October 30, 2009

This Is It ! !


Well result slip dah kuar pon akhirnya. Sooo mmg xam dah dekat giler cuma aku masih lagi rasa di awang-awangan rasa macam byk jew aku perlu laja ag even tho klas dah abis n dah takder. Well tu la padahnya ponteng klas smpi 2 mggu. But somehow aku rasa lega dah takyah g klas cuz tak saba2 nk abis sem ni. Kwn2 aku rmi ckp sem ni panjang giler bg dorg tapi aku rasa skjp jew compare to previous sems. Seb bek xam aku byk giler gap soo aku rasa bahagia gak r nk stdy wlupon aku tak stat2 ag stdy. Compare dgn previous sem xam aku smua dkt2 n berturut2 n dis happened sejak aku tkr HS kat matrix ag. Soo rasa lega r skit dpt relax2 skit. Hehe. Xam yg aku plg riso skali is Science of Hadith cuz smpi skang aku tak dpt nk fully paham ap laa yg aku laja pasal hadith2 ni cuz byk giler types of hadith. I'm also kinda worried with Rise and Spread of Islam to 132AH cuz aku tak dpt nk tgkp sgt flow citer time Umayyad Kingdom. Besides byk sgt leader time Umayyad ni n none of them aku familiar pon. Sigh. Yg len tu aku wishful thinking je n pikir ok kot nt aku jawab wlupon byk gak chapter yg aku tak laja langsung.Aku gak tak target nk dean list ag sem ni cuz ntah rasa macm payah jew nk dpt plus carry marks smua macam ats2 pagar jew. Klu dapat well tu rezeki n I am going to grateful with it klu tak dpt pon takpe JPA pon suh maintain CGPA 2.4 jew pon..Hahaha..Jangan aku lingkup smpi trus jatuh cgpa bwh 2.5 sem ni sudeyh..

Dis week movie Michael Jackson This Is It dah kuar pon n aku teringin sgt nk tgk muvie ni. Kwn2 aku smua tak minat MJ soo aku paksa gak Elnur tgk dgn aku wlupon next week pas time aku tgh xam. Pandai2la aku curi masa nt. Besides time SPM dlu a day before SPM papers Sejarah n BM aku smpt ag tgk 007 kat OU n aku rasa aku dpt jew perform well in those two papers. Wahh berlagak giler aku ! Skali skala show off (Rasa cm slalu jew cuz ko tu tak berhenti2 nk show off dr dlu.Hee). Lagipon This Is It ni dua mggu jew dier tayang kat cinemas so kena r tgk gak. Oh aku jugak wat keja giler ag as dis Saturday aku g konsert The All American Rejects dgn Balan wlupon pagi Ahadnya tu aku ader xam Halaqah. Hope aku dpt bangun on time n tak miss g xam Halaqah. Hahahaha ! !

Btw, GOOD LUCK EVERYONE WITH FINAL EXAMINATION ! !

Poster This Is It

p/s: Sgt merindui UK and Paris..

5 comments:

  1. huhu...ak rase nak g tgk gak michael jackson this is it tu...tp tade geng...huhu...sgt minat dia... :))

    ReplyDelete
  2. hehe ajak jew arep paksa dier g tgk dgn ko..haha

    ReplyDelete
  3. rindu UK n Paris?
    ceh ri2 ckp mase kt sane x saba2 nk balek mesia!
    konon sejuk sgt la,weather depression la~
    do i see a friend of mine trading the sun and fun of LA for the rain and pain of London?wink~

    ReplyDelete
  4. mmg la klu g sana2 ni suka duk skjp2 jew tak suka duk lama2..haha..a'aah aku rasa aku nk trade r nk duk kat uk pulak..ni smua sbab the hills makin bosan!

    ReplyDelete
  5. arif x minat kut michael jackson...T_T huu...waaa

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...