Followers

World Clock

>

Sunday, October 4, 2009

The Happy Syawal . . . (As Updated on Oct 5th)

Anak Bongsu yg paling manja dalam familynya dgn Mama kesayangannya di pagi raya. XOXO!

Hepy Family beraya di Kampung Nerasau, Chengkau, Rembau di Negeri Sembilan. Tahun ini raya dgn family member br, Kak Fiza as the sister-in-law. Hee

With the Sister. Smpt posing jap time tgh sibuk hidang dishes.

Credit to Ckg Rajiah for dis picture. Me n Mirul berjaya plan raya2 with Besties n konvoi sebanyak 8 bijik keta (kire keta Syuk n Peha skali time last2 join). Dpt kumpul seramai 34 org time beraya2 ni n raya 7 buah umah. Sgt seronok dpt jumpa ramai2 balik. Erisya n Una Madyha yg laja overseas pon join dis trip ni gak. Best2..

Sisterku akhirnya got engaged! I'm so happy for her. Raya thn dpn trima org br lagi gamaknya..Haha..


p/s:Lately ni aku mls nk citer panjang2 kat blog ni.Ader jew byk citer sbnrnya tapi rasa mls pulak nak menaip n pikir ayat smua.Haha.Btw, sem dpn aku amik 18.5 credit hours n bg aku byk giler tuhh.Tapi memikirkan nk abiskan laja subjek IRK once n for all aku sanggup r tahan sakit g byk klas ni.Besides aku dah decide nk minor in BBA n nk declare sem dpn.Kinda bored laja sbjk HS jew pulak. Yg pasti time aku amik BBA ni aku akn merana kembali blaja Accounting! TIDAAAAAAAAAAAAAAAKKK ! ! Hahaha..

Jadual Sem 2 09/10

p/ss: Br pasan rmbt aku cm Joe Jonas sblm dier permkan blk rmbt dier mcm skang..Muahaha.Rambut ini makin panjang tapi nk g trim takder duet lak.Mintak2la aku masih slamat ag drpd genggaman Pak Cik Mak Cik UIA yg berbaju hijau di UIA itu.

p/sss: Just bought a new phone, Sony Ericsson W508. Tinggal nk beli iPhone jew pani..Lalalaa..

W508

psssst! Off 2 London and Paris for 2 weeks..Bye2 Malaysia..Hee

10 comments:

  1. bestnyeeeee ^_^
    rumah ckg mne je korg dh terjah??

    ReplyDelete
  2. cikgu ktorg g 2 umah jew ckg rajiah n ckg samat. slbeynya ktorg g umah zati amni, ainu, fatin, nik adda n una madyha..hee

    ReplyDelete
  3. nape tak clear sgt pic hp tuh... tp mmg cantik kan model tuh aku ade kawan yang guna tp tak tau lak model yang ko nak beli ni.

    huhu
    memang smart arr

    ReplyDelete
  4. thanz asna..owh aku men tgkp guna kamera phone abg aku wich kamera dier tak baper clear pon..hehe

    ReplyDelete
  5. azam...ko tk ajak aku pon...aku dah bg ko number tepon aku...sedeh gler...

    ReplyDelete
  6. Skali ag pdod aku ingin minta maap sgt2 kat ko cuz aku lupa kat ko dowh.sory sgt2!!aku bz ajk org rmi2 aritu smpi terlupa ko..huu..SORRYYYYYYYYYY!!

    ReplyDelete
  7. aazzzzaaammm!!!!!!!!

    aku benci ko sangat2..
    npe ko selalu bli hp yg aku nk???
    aku br ngidam hp ni!!!!
    aku benci ko!!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. jangan lupe beli pape g LONDON n PARIS tu...ok...hehe...=)

    ReplyDelete
  9. to yan:
    hahaha..kiter kan byk same taste..sorylaa aku kan suka nk menang jew dr korg smua..muahaha..alaa beli jewlaa hp tu pon.tak salah pon kan klu kiter pakai hp sama..hehe

    to wawa:
    mmglaa aku beli sth tapi aku taktau nk beli ap..haha

    ReplyDelete
  10. to wawa again:
    n aku beli jewlaa utk aku sndri bukan utk ko...hahaha

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...