Followers

World Clock

>

Wednesday, November 11, 2009

Sama Tak ? ? ?

Gamba ni diambil kat Salun JAP dpn Restoran Anuja wich is tmpt feveret hangout Aku, Balan and Abah. Pas aku tgkp gmba ni aku terkejut dgr statement ayh aku kata "Gamba tu lawa kan"..OMG What is happening ?? Sblm ni bukan maen dier kutuk rmbt aku time panjang..Hahaha.. Abah ohh abah..




DENGAN





Ini!! Hahaha.. Ni gmba aku CamWhore kat bilik time rmbt aku tgh panjang dlu..Hehe..


Aku ni obses btul dgn rmbt!Ish2..Budak laki slalu citer pasal bola aku jew citer pasal rmbut..Hahaha..Inilah padahnya klu xam jauh sgt gap smpi malas nk stdy..Heee..




p/s:Biler laa link dload MTV EMA 09 nk kuar ni ? ? Ohh Tahniah juga diucapkan kpd Arep Sukarno pasal dier dpt scholar SLTP..Aku tak dpt bygkan ko jd lecturer r Arep nt..Haha..





9 comments:

  1. omg kiuuuuuut~~~
    xpe rmbt ko skg ni ko simpan sampai pjg,jgn gedik2 g potong.
    n then ley rebond lagi!
    ke ko nk rebond skaley ngn aku ke..
    aku pon myb after 2months lbey or 3months nk rebond lagi skali.
    i have a feeling yg aku nye rebond kali ni x kekal lame sgt cm kt nilai dlu~
    so after a few months kne g rebond balik r nmpknye =/

    ReplyDelete
  2. perghhh!u've officially crossed the line.cam lady gaga tol la ko ni sampai wt rmbut cmtu.huhu.seb baik da rmbut pendek kn skg..normal sket..haha!

    ReplyDelete
  3. azam. ni siyez aku cakap ni.
    dari dulu dah dapat rasa ko ni mcm model. siyez.



    lolz lolz lolz lolz~

    ReplyDelete
  4. to syahmi:
    haha aku tak taw r biler aku ader mood nk rebond balik.ntla klu aku dah third year aku nk rebond balik.act i was thinking to botakkan kepala aku!aku tak penah try..macam cool jew..haha..except i now dat i will look like a freakin live corpse!muahahaha

    to safwa:
    wah ko jeles kew rmbt aku cm lady gaga?taulaa ko takle wat..haha.gurau jew..

    to yan:
    seyesly modelling?ko ingt aku model brand ap?dorothy perkins?hahaha

    ReplyDelete
  5. adoyai.. ppuan pon xobses sgt sal rmbut mcm ko.. haha.. ;p

    ReplyDelete
  6. sebab korg takle tayang rmbt mmg r..haha..unless ko dah tayang kat syahid..kua3

    ReplyDelete
  7. ok azam. aku dgn bangganya cakap aku pun dah obses dgn rambut aku sendri.

    for the first time in my life,aku g highlight rmbt aku kat salon sima.
    wane merah lak tu. wow. haha

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...