Saturday, September 19, 2009

Lalaaaa . .

Aku bukak blog Mayam n tgk posting dier yg bertarikh 18 September 09 yg bertajuk Sonata 5 Avicenna Corner. Baca posting dier ni aku gelak sorg2 pulak cuz aku dah lupa ap yg Mayam n Wawa tulis pasal aku kat dlm sonata ni. Ni r dorg tules pasal aku kat dlm Sonata 5 Avicenna tu:


Menceriaka
n kelas harapan kami
'Guru' Sejarah buat kami
Kalau belajar hebat sekali
'Skandal' baru pasti di ketahui
Azam Adnan paparazzi kami


Thanz to Mayam cuz upload Sonata ni kat blog dier.Hehe..Klu saper2 nk baca Sonata ni dr awal smpi abis sila click sini .


Then and Now

p/s: Tibe2 tgk blk gmba aku dlu kat skola dgn skang br pasan yg muka aku ader ubah skit (Rambut aku smstilaa yg paling ketara dah berubah.Hehe). No wonder laa Ckgu2 skola terkejut tgk aku n ader segelintir duk kutuk2 n carasz aku dgn penampilan br aku time aku dtg skola ritu. Namun ader gak ckgu yg suka n kata aku makin macho.Haha. 'Terima Kaseh' laa kpd yg duk kutuk aku wlupun mereka mengeluarkan statement itu secara humour. Klu nk ckp tak suka ckp jewla tak suka takyah laa nk tuduh2 aku bukan2 lak. Ish2.. Tak lupa kepada Cikgu S, udah2la tu dgn perangai nk menang slalu jew tu n suh anak murid awak ikut ckp ckgu spjg masa jew.Ktorg dah ader life sndri pon. Smua org tak suka laa dgn perangai ckgu cmni esp batch aku cuma ktorg tak berani nk ckp dpn2 cikgu jew r..Duhh!

p/ss: Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin ! !

8 comments:

  1. dude ur hair looks great..but ur mustache ain't..if u keep em long enough u'll look like el gringo, mariachi band mates...still digg the hair,bela panjang ayte.

    ReplyDelete
  2. cikgu s?

    ha...macam tahuu je.
    jeng3.

    ReplyDelete
  3. saper lagi klu bukan cikgu samat kesayangan ko tu..celaka sama dier!haha

    ReplyDelete
  4. huhu..bez la ko ni..paparazzi btol..tp paparazzi cm ko ni bez coz tak sensored sgt..biar lepas je an..kalau taknak gtau sapekah org yg dimaksudkan bek xya tulis ye tak?

    ReplyDelete
  5. hehe..biasala klu nk jadi paparazi kenala menjalankan tugas dgn penuh keikhlasan!haha

    ReplyDelete
  6. hahaha..poyo je ayat..bkn ke korg sygggg sgt ckg samad tuh?? :P

    ReplyDelete
  7. dlu sayang skang dah benci..hahaa

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...