Followers

World Clock

>

Thursday, June 4, 2009

Tagged ohhh Tagged . . .

Peraturan nak jawab tag ni ialah:

1. Copy badge "2009 Cute's 3logger Award" untuk diletakkan di blog anda.

Trah, Nadea, Elnur, Me n Ikhwan

Ishh g mampos sama ko..watpelaa aku nk letak gamba badge hina tu..bek aku letak gmba aku dgn besties aku.ni time ktorg g KLCC ari rabu ritu tgk Terminator Salvation..haha!

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

Kwn aku nama dier Nurul Atiqah bt Muhamad takpon nama feymes dier dikalangan mmbr2 aku Tqah Cm.ktorg panggil dier Tqah Cm pasal Nabil bubuh nama dier cm2 kat phone dier.haha.dier ni kwn aku bdk HS gak..sgt independent dlm idop dier tapi dier ni sensitif!haha..dlu ktorg slalu gado smpi dier majok giler2 nyer kat aku.biasala masing2 Drama Queen cuma dier jew yg tak sedar2 dier Drama Queen cm aku gak.Sgt giler dgn Pscyhology!slalu tmn msg aku klu aku bowhsan kat Yuyeiiaa..

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

1) I LOVE MCD ! !

2) Aku suka baca novels especially English Novels!

3) Kipas payah nk mampos (Die-HArd-Fan) Harry Potter.

4) Suka berskandal n amik taw pasal org.

5) Senang giler nk kena influence n kena tipu.

6) Cinta kepada citer2 Arwah2 or event2 lama..History r ap ag.

7) Suka ckp words memuki, memantat, menggeletat, johh, terkantat2, terdede2, diva, OMG n pantat or puki klu marah (gara2 influence drpd Reza n Kuntik)

8) Aku sayang Besties aku ! ! klu bole nk idop dgn dorg jew..muahahaha!

9) Ratu Dload Series n Kaki jual Dvds kat org.Sila hubungi aku klu nk order dvds yew..

10) Amat meminati Hiburan!haha..

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.


Perlu kah??kuang ajor betol nk paksa org pilih2 suh wat bnda ni..aku bg jew r list name n klu korg nk wat bnda ni wat laa..taknk wat sudey..
  • Ikhwan
  • Elnur
  • Nadea
  • Azyan
  • Arep Suk
  • Syahmi

n las jgn lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan:

"anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda"


TAknk wat!!hahaha..

6 comments:

  1. kire kne wat ah ni???
    hahahaha aku mmg ske wat tag org pun~~

    ReplyDelete
  2. haha klu ko nk wat wat r..aku nk tau gak ap yg ko tulis pasal aku..hehe

    ReplyDelete
  3. aku dah baca dah siap bg comment ag
    hehe..

    ReplyDelete
  4. oit!!slh eja ar nama ayh aku..mohamad ar..huhu...ceh!!pndai ea ko kutuk2 ak..huhuhu...ko ar drama queen...ak juz plakon sampingan je..hahaha....dh tnya dh nabil...abil ckp cm stand 4 celcom..hahaha...kuang asam ko ea...kenakn ak..huhuhu

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...