Followers

World Clock

>

Monday, June 22, 2009

Emma, V Factory, Miley dan Lauren . .


Gosh It's Emma Watson n she is looking FABULOUS n GORGEOUS in 2009 Autumn/Winter 2009 campaign for Burberry.Seyes she has grown up n makin lawa.Ingt ag time dier berlakon in Harry Potter and the Sorcerer's Stone kecik giler badan dier n rambut pon macam sarang tebuan takpon penyapu kat umah aku.Haha..sgt suka dier pose for Burberry Campaign ni.Mmg Burberry wat choice yg tepat skali pilih dier as model for this Autumn/Winter 2009 campaign.Even Christopher Bailey, Creative Director of Burberry, says, “Having known and admired the lovely Emma Watson for quite some time, she was the obvious choice for this campaign who like the images she fronts, has a classic beauty a great character and a modern edge… Emma’s charm, intellect and brilliant sense of fun made the whole shoot feel like a picnic on the Thames.”.Overall I HEART EMMA WATSON ! ! !





Other than Emma Watson U Guys shud watch out for this new boyband V Factory as lagu dorg " Love Struck" skang tgh meletop giler kat US radios.Mula2 aku tak kenal pon boyband ni tapi pas dgr Hitz FM Top 30 br tau pasal boyband ni.Seyes lagu ni mmg berhantu giler aku dgr dah nek 30 kali aku rasa..haha.Act boyband ni di bawah Warner Brothers Records.Nmpknya Jonas Brothers dah ader pesaing br pasal muka bdk2 dlm V Factory ni pon jambu2 n lagu dorg pon tgh hitz skang.Aku rasa msti boyband ni akn popular cm N Sync,BAckstreet Boys n other boybands yg popular giler2 time 90s.So kpd pakcik2 yg New Kids on The Block yg tak sedar diri korg tu dah tua ghanyut siler la bersara ea pasal pani kompem korg tak laku dah ader V Factory ni'sgt menjengkelkan aku tgk korg.klu nk wat come back pon tlg r tkr nama..Urgh!!V Factory is a new 2009 boyband to watch!

V Factory

From Left:

Nick "Nicky T" Teti : Start musical carreer dier dgn musical theater time high school. Dier juga former member dance crew "Quest Crew", winners of America's Best DAnce Crew Season 3

Nathaniel Flatt : Pernah berlakon kat Broadway Disney's Aladdin

Asher Book : Akn menjadi pelakon utama in remake of Fame (2009) musical film yg penah popular giler time 1980.

Wesley Quinn : Penah jd background dancer for Ashley Tisdale dgn Jared Murillo

Jared Murillo : Famous known as Ex-Boyfriend Ashley Tisdale dlu2.pernah muncul sbg dancer kat High School Musical and High School Musical 2.Pernah gak jadi Assistant Choreographer yg wat dance "I Don't Dance" in High School Musical 2.



p/s: Tgh kempunan n berangan nk beli buku autobiography Miley Cyrus: A Miles To Go n L.A Candy by Lauren Conrad!!PT cptla masuk aku takde duet skang..huhu..


Sgt Meminati Miley Cyrus n Lauren Conrad ! !

13 comments:

  1. oh,sgt ske her eyes make-up!!

    ReplyDelete
  2. 1st time aku tgk pic emma ni kat london paper ke kat mag aku lgsg tak recognise tu emma.siyes!mcm da a proper lady da die skg,absolutely stunning!

    ReplyDelete
  3. ko mmg amanda holden sgt guna phrase absolutely stunning..haha..

    ReplyDelete
  4. haha..

    mileycyrus,mine.
    emma watson,mine either.

    kekeke~

    ReplyDelete
  5. eh,ko tau yek tu ikhwan.
    haha~

    cun gle seyh.
    kalo aku jantan pun aku termimpi2.
    ahaks!

    ReplyDelete
  6. tau sgt dier nye gelak kekeke macam itik br laja nk terbang..haha.cun an cun an..hihi

    ReplyDelete
  7. she so ridiculously beautiful!!
    jeles99999~~~!!!!

    ReplyDelete
  8. hehe..eh bukan dlu ko dier kew??hehe

    ReplyDelete
  9. eh azam...ko amek gambar awek aku tanpa kebenaran..emma watson tu awek aku...aku dah tempah dr dulu~

    ReplyDelete
  10. PUKE+VOMIT!!ko kna sampuk dgn setan mana r ea??

    ReplyDelete
  11. HARAP MAKLUM.

    INI ADALAH POST YANG HIPOKRIT KERANA SEMUA BUDAK2 LAKI MEMBUAT SUATU KENYATAAN PALSU.

    TERIMA KASIH.

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...