Followers

World Clock

>

Sunday, June 6, 2010

Lam Ya Go = LEGO

Just got back from One Utama+The Curve+e@Curve with Balan. Ktorg tgk muvie The Killers wich agak hilarious bg aku n straight to the point je citer dier. Sempoi je muvie dier. Pani aku macam payah skit nk tgk muvies pasal aku dah KOMPEM stat keja as promoter again at Jusco Kepong for 2 weeks. Spt biasala jadi promoter kasut Ambros. So saper rasa nk kasut murah dtg r Jusco Kepong beli. Hehe. Time jalan2 kat OU tadi dier ader wat pameran Lego. Rambang mata aku tgk Lego2 ni. Geraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmm giler. Rasa cm nk beli je smua. Here are few pictures yg aku sempat snap tadi. Hehe.


Taj Mahal

Bentley ! Cantek btol keta lego ni. Eiiy!

Ferrari

R2-D2 ! Cuuuutee !

Master Yoda I am. Hehe

Ni aku tak ingt ap ntah nama dier. Tapi Star Wars punya Lego gak r.

Star Wars Jet Fighters

Death Star !

Kapal Star Wars gak.

Another Star Wars ship again.

Architecture buildings around the world.

Ferrari again

Market


p/s: Found dis Elle magazine wich Britney jadi cover time usha2 magazine kat Sun Magazine e@Curve. Suka beli magazine lama2 kat sini pasal murah je. Elle nipon RM9.90 sajorh. Hehe.

Britney sgt kiuut dgn anak2 dier

2 comments:

  1. hehhe..kok li logo biasa2 leh buat ker camtu? wat geram jer lah.. taj mahal tu chantek!!

    ReplyDelete
  2. bole je kak suhana..se ponah boli lego keto smua lego ea biasa jo tapi pasang ea nk smpi 2 jam lobeh..ponet la gak..haha..taj mahal tu tak silap se sibu lobih..hehe

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...