Followers

World Clock

>

Wednesday, June 30, 2010

Binelao Na Ku !

Eclipse dah kuar kat US n skang ni kat mana2 laman web gossip Hollywood penuh dgn gamba2 Kristen Stewart, Rob-Patt and Taylor Lautner dorg g attend premiere Eclipse kat western punya countries. Kat Malaysia ni tak silap aku Eclipse kuar 7 July so aku spt biasala akan tgk punya nt citer ni. Tapi aku takderla looking forward sgt nk tgk citer ni compare to Harry Potter yg akan kuar bulan 11 wich LAMBAT GILER ! But skang ni tgh kecoh gak about da new Deathly Hallows trailer. Aku tgk trailer dier mmg seyes wat bulu roma aku MEREMANG n tak saba giler nk tgk movie ni nt. Klu saper2 yg xtgk lagi trailer Harry Potter and the Deathly Hallows silalah tgk video di bawah ini yew.



Aku siap masukkan video ni kat dlm iPhone aku ag so dat aku ley tgk byk2 kali. Mangek giler.


Kat dlm E! Online br2 ni dier ader wat comparison between Harry Potter trilogy and Twilight Saga. Dan semestinya la pemenangnya Harry Potter. Haha. Sape2 yg tak baca lagi bolela tekan kat sini.



Other than that, skang ni tgh heboh gak citer pasal my BELOVED Emma Watson couple dgn model partner Burberry dier George Craig. George Craig ni juga merupakan vocalist bagi kumpulan indie British 'One Night Only'. According to Just Jared, Emma shared "We’ve been friends since the Burberry shoot . And when I was in the states, George was taking me through a lot of his music as he was recording it. I couldn’t believe [how good the music was]. I’m a big fan. Everything he did was amazing.” Baru2 ni 'One Night Only' released their new video Say You Don't Want It' in which Emma first music debut ! According to Emma, "I just really wanted to be involved somehow and we did [ONO's 'Say You Don't Want It'] video together. It was very much our idea. It’s kind of an ode to Lady and the Tramp. George is Tramp and I’m Lady. George finds me [because] I’m lost and in a dodgy part of New York. He slowly wins me over and there’s a bit of a twist at the end.” Waaa tiru gaya ala2 John Lennon and Yoko Ono punya video dlu2. Bg aku video ni ntah pape je tapi aku layan je pasal ader Emma Watson ni haa. Besides aku cm suka tgk dorg manja2 kat dlm video ni. Soo sweeeeeeeeeeeet ! ! Ha kat bwh ni video klip dier bg sape2 yg nk tgk. Hehe.

Band ni dah macam Beatles dah aku tgk. Sgt suka smua org pakai skinny ! Emma pon nampak cantik spt biasa. Hee


Emma Watson spotted baru2 ini kat 2010 Glastonsbury Music Festival. Photo ni courtesy of Just Jared. Klu nk tgk gamba Emma time festival ni yg slebynya sila klik kat sini.


p/s: Oh it's 30th June 2010. So Happy Birthday to Noon (Afnan Fauzi) and Natasha !

5 comments:

  1. lol. betol. HARRY POTTER is the BEST!!

    ReplyDelete
  2. eh. aku da fix comment box aku. cube ko try... kalu x ley gak, btaw kat fb aku...

    ReplyDelete
  3. dah try dah ok..hehe..long live hp!hehe

    ReplyDelete
  4. AZAM!!!!!!!!!!
    TRAILER HP7 TUH MMG SUPERB!!!!!!!
    HARDLY CANT'T TO WATCH THE MOVIE!!!!
    SERIOUSLY IT IS DAMN AWESOME!!!!

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...