Followers

World Clock

>

Friday, November 20, 2009

Kosong

Aku br cuti dua hari 4m xams n aku dah rasa naek giler cuz taktau nk watper instead ngadap laptop 24/7. Keja aku tiap2 ari dload series jew n bukak fb. Thanz neway to Rapidshare Premium Account. Actually ader jew byk bnda aku nk wat tapi aku asyik tangguh2 n pikir laen kali bole wat but last2 msti tak watnya..Ish2. Cuti di rumah sgt tak produktif.Duet JPA dah masuk tapi aku taktau nk beli ap dlu even tho macam2 bnda dah linger on kat dlm pala otak aku. Stakat ni aku just guna duet tu byr2 utang aku n kasi pinjam kat orang. Slalunya time cuti aku xcited jumpa kawan2 but since "nila setitik rosak susu sebelanga" event sblm ni wat aku malas nk jumpa smua orang. Movie pon aku takder mood nk g tgk skang except nk tgk New Moon jew next week. Tupon taktau nk tgk dgn saper Citer2 skang ni bg aku smua cm ntah paper jew. Gosh Wut is Happening to me??

p/s: Soo furious with Myself n everyone around me.

8 comments:

  1. dont worry azam,im sure u r not the only one yg bosan gile...m too...da seminggu at home,craving nak pergi kelas pulak...haha,x cti nak cuti,bila cuti,how bored it feels...huhu...

    ReplyDelete
  2. hehe..ader gak geng upanya..mmg kan slalu jew cm2..ish2..

    ReplyDelete
  3. mmg selalu perasaan cam2. sbb tu org kata kite kena appreciate pe yg kita ada kan?

    haha aku rasa sume ada simptom yg sama. aku pun. layan movee je la skunk. movee download. nk out,xde duit. stress stress.

    ReplyDelete
  4. ohh2...ad ak pun tatau nak ajak apew g tgk new moon ni haa...hehe...tgh mencari org...huhu

    ReplyDelete
  5. ajak arif,dia xnak lak...tatau ar kalu dia xnak men2...huu...tgk ngan ko?ak bley je...heh

    ReplyDelete
  6. seyesly arep tak nk?da core thing about new moon is love story kot.hehe.ko ajk dier biler?on premiere myb dier balik kg kot.klu kg dier tak kna banjir r..oh My Dior klu ko nk tgk aku just give me a call k. 0123446853 dis is my number.

    ReplyDelete
  7. yup,love story yg sgt best...hehe...ak ajak dia on the 26th...haah...lupe lak he's goin back to klantan...adoi...owait,got it :)

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...