Followers

World Clock

>

Friday, March 18, 2011

The Giant Poster

It's here ! Poster frame giant ni sbrnnya dah siap lama sbrnrnya tapi br td g amik. I really like it ! Hahaha. Now brla nmpk cm nerd die-hard-fan mat saleh yg slalu letak poster feveret movies dorg kat dlm bedroom dorg. Haha. Always proud to be die-hard-fan Harry Potter. Ay ay ay ! Hee

Muka baru bgn tdo kat luar umah. Haha

Pose jap kat kitchen cabinet

Heee
Dah gantung !


Poster Muqaddam terpaksa la trun wat sementara waktu sblm digantung kat tmpt baru yew. Hehe

I'm really glad next wik last week klas. Dah bosan gile g klas kot esp klas Accounting. Mdm tu ckp kat dpn ak duk berkhayal je wat dono mls nk dgr. Cptla final xam n cptla cuti. Tak saba nk lepak je kat umah. Haa buku Marie Antoinette yg order online pon dah smpi. Buku dier sgt best pasal dier citer pasal Marie Antoinette dlm diaries. Soo takder bosan baca fakta bulat2.

Marie Antoinette

p/s: Rasa cm dah kantoi. But wutev la lagi bagus klu dier dah taw. Dah penat jd hipokrit.

2 comments:

  1. enth ko gantung poster tu kat mana entah kan..sbb aku rs msti dinding kat bilik ko tu dah penuh dgn poster2 HP yang sebelumnya..hihi

    ReplyDelete
  2. mana ader la.. ni 1st time poster hp ak hang kat blik ak taw.. haha

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...