Followers

World Clock

>

Monday, March 28, 2011

Disasters

Jadual exam ku yg macam gampang

Damn it's already 3.37 AM and I'm still awake. Nk tdo tapi mata tak ngantuk lak. Haish. Plan nk bgn awal sok paginya pasal nk g lengkapkan notes India cuz Kames ni dah start final exam history of India and Mughals ! Time dah nk final brla kelam kabut nk update notes. Act notes ni pon pinjam dr kawan ak n br nk fotostat. Byk gile kot kena hafal for sbjk ni. Awal2 sem ni ak bukan men excited nk laja sbjk ni pasal fascinated dgn Mughal punya history pas tgk Jodha Akbar wich Hrithik Roshan and Aishwarya Rai berlakon. Skali time n pas laja sbjk ni ak trus benci gile sbjk ni pasal byk gile kena ingt n lect ak plk mmg ajar duk tekan slide kat dpn je. Mmgla dier byk selitkan elemen2 klaka dier but aku stil tak dpt gak fokus dlm klas ni. Sem lps ak amik sbjk len dgn dier but ak stil leyh masuk dgn dier ag but dis sem mmg ak trus down n takle masuk lgsg. In fact ak makin blur dier ckp kat dpn pasal slang India dier. Makin wat ak tension pasal kna dgr btul2. Huhu

Papepon aku sgt riso dgn final exams sem ni. Aku rasa byk subjek ak akan kantoi. Ntah r sem ni ak rasa ak cm screwed up je. Dahla ak amik 21.5 credit hours = 7 sbjk so kesimpulannya bykla paper final ak kna amik n yg paling bestnya smua paper jarak dkt2 je. As for accounting, ak berdoa ak dpt C pon jadi or ckp2 lulus pasal sbjk nila plg ak benci n clueless gile sem ni. Nmpknya harapan nk kekalkan Dean List smpi grad mmg makin pudar. Act ak cm dah tak kesah dh dgn DL ni. In fact ak makin tak saba nk abes laja ader r. Dah bosan dh laja ni. Brla skang ak paham nape ramai org kat luar sana tak nk smbg laja. Takpon myb ak dah bosan dgn UIA. Hmm

Duet rakyat kat dlm Bank Islam tggl sket je. Plan nk keja time short sem ni. So far dilema nk keja kat area Kepong or KL. Klu keja kat Kepong gaji tak bape masyuk sgt but dapat cut cost minyak and makan but klu pilih KL vice versa. Tp ag teringin nk keja kat KL cuz nk tkr environment skit. Tgk r cmne nt.

Btw skang tgh addicted gak dgn Wuts App. Slalu chat dgn Amad, Mirul, Mash and Ein. Upa2nya ngumpat org n gossiping dlm menatang ni ag best. Haha. Dah addict dgn app ni rasa nk subscribe mobile tenet weekly. But rasa cm nk beli BB pon ader gak pasal ag murah mobile tenet dier klu pakai Maxis. Ok gak second phone BB. iPhone guna men game while BB for social networking. Hehe



p/s: Tetibe nk stop subscribe National Geographic and subscribe History Today. Cm lagi gempak je. Oh I really WANT THE BRITISH MUSEUM's ROSETTA STONE T-SHIRT ! 

Barula truly historian subscribe mag ni. Haha
Nk order online size M dah abes. Skang arapkan Safwa g tgk kat BM nt whether ader saiz ni tak kat dlm gift shop BM tu. Huhu

4 comments:

  1. sebab nak main games punya pasal aku demand kat family aku bday aku tahun ni belikan iphone satu. dahla tahun lepas xdapat adiah pun,akak aku dpt je. ahahaha boleh la pulak camtu kan.

    so nanti kalau dapat iphone satu aku nak mintak tolong masterji (kau) untuk tolong betulkan apa yang tak betul. oqeh? hohohoho

    kalau dapat la kannn

    ReplyDelete
  2. Demi ko yan ak sggp je tlg pape utk ko ! lalink bucuk2 la katakan. hehe

    ReplyDelete
  3. haha aku cuba la cari nanti..si british museum tu ceruk sikit. jalan2 dalam sejuk ni aku pemalas sket.haha.

    ReplyDelete
  4. aah bm mmg agak ceruk skit. ak dlu tak smpt nk g just lalu je. tupon lalu time kol 3 pagi wich time tu ak nk odwy g King's Cross nk g Paris. Menyesal la plk tak g. Haish.

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...